- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Страхотна ЛогикаПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
е ако не ги знаеш тия две животни едва ли ме познавашПървоначално написано от john95
![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Гроздев ?Първоначално написано от john95
![]()
2те животни ги знам - просто име не назовавам, че щом Лили те е хапала да не взема да те обидя с някой от 4та групаПървоначално написано от Zodiac
И да се сърдиш после..
Ако се страхуваш да разкриеш самоличността си- Пиши на ЛС - Иначе за коя Ива става на въпрос...
Няма пред целия форум тука яяя ало, мисля че мн добре те знам теб.
От стила ти май се досещам незнам.Имаш лично![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
Оня пробит мишок, който взима пари, за да осигури нашето нещастие.Този, който се подиграва с нас...Първоначално написано от webprng
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Това как да го разбирамПървоначално написано от Zodiac
- Иначе нямам лично
![]()
Пак не разбрахПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Мущука, който ни пише тестовете по математика ; )
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от melinor
Ей хора тоя сайт нещо не иска да ми се отвори :S
Сега вече разбрахПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Трябва да е с пълен членПървоначално написано от webprng
![]()
е това е вярното така или иначе, така че няма нужда от споровеПървоначално написано от faststep
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Първоначално написано от Doubt
Може би модна - "...се туй рогателство ужасно модно..." или нещо подобно
искам да ви кажа само една, защо се притеснявате или искате да променат скалата ? има ли значение? защото например ако си имал 5,00 друг 4,50 то той ще има 5,00 а ти 5,50 и пак разликата е същата.. не ви ли е ясно че ако го променят бала ще се дигне/свали на всички ученици и пак става същото и квото да я правят скалата битката за училищата ще остане същата
(извинявам се ако повтарям някого, но не съм чел всички теми на бързо хвърлих 2 погледа и видях, че доста се спори за тази скала..)
ако имам объркано време на преразкза колко точки ще ми намалят най-много [за времето имам предвид].. ;[[ че го обърках неска и се притесних ..
Че на 9 писах А), защото всичко друго беше грешно, после като говорих с учител разбрах, че донемайкъде е наречие---> слято. Все още подкрепям тезата си за 42ри въпрос. В"българският език" не се говори за никакви ценности, а ако става въпрос, ругателството се сравнява с модата, защото е дошло време на еднообразно отношение към езика ни, всички го хулят=като при спонтанните модни тенденции. Думата ценност дори не присъства в произведението, нито се внушава. Искам някой да се опита да ми докаже противното, защото не намирам други аргументи и в скоро време ще потърся класната си по БЕЛ и ще я питам.
Male
Хорааааааа спрете се , половин час чета излиянията ви , 50 страници мрънкане , мрънкан е и още мрънкане . Успокойте се , минало заминало , няма нищо да промените . А и нали сте минали , какво сте седнали да се нервирате на 68-69 точки , няма смисъл . Пазете си нервите , тепърва ще са ви много по-нужни . И за пореден път , не се ядосвайте , колкото толкова !!! Ох тази тема ме върна в доброто старо времеНа преразказа не смеех да си дам повече от 18 точки , защото това беше вторият такъв преразказ , който правех . На теста си бях сметнала г/д точките и си давах оценка 4.75-5.00 . И като видях 5.375 , как се почувствах
Тогава съм имала много точки на преразказа и общо 82.5 т.
![]()
А да вашият тест ми се стори лесен , но там си има и напрежение де . Някой да ми обясни нали преразказа беше на непознат текст . Какво прави "Под игото" при непознатите текстове ?!?!?!![]()
И аз се зачудих какво прави "Под игото" при неизучаваните текстове. И какво прави "Малкият принц", който е можел да се падна.не трябва ли текстът да е на български автор, така съм чувала?
Д ави питам, че някъде в по-предните страници четох за беловата на преразказа. нали няма да ми го анулират, ако съм поправяла, но се разчита? В критериите за оценяване за графичното оформление пише "Редактира четливо текста си при необходимост" или нещо такова... Но ако са повече редакциите няма проблем нали? Или просто ще ми се отнемат точки именно за графичното оформление?![]()
ако целия ти преразказ е обуркан мисля че ти взимаха 4т. за времето,но ако имаш частични грешки може да ти вземат и 3 и 2 или 1Първоначално написано от mar7inaaa
Тази година нашият благ министър, като за последна година заедно с нас, даде първите 3 книги от голямото четене или друго казано- Малкия принц, Под игото и Граф Монте Кристо![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Голям късмет извадихме с тоя вариант 3 според мене....
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
наистина радвам се за ПОД ИГОТО . аз бях започнала да го чета ..Първоначално написано от LiRRRa
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
а при вас мина ли съобщение, че са охлепали текста бяха пропуснали едн дума май - "приятели" ли кво беше... това на един изпит е недопустимо според мен![]()
Да, за дядо Манол.Първоначално написано от Mastta
Пишеше, че той бил стар на Марко.. Нас ни накараха да допишен "приятел" ..![]()
И листа с имената ни също беше не както трябва.. Квадратчетата за вх. номер бяха 6, при положение, че номера е с 8 цифри![]()