.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 89 от 109 ПървиПърви ... 397985868788899091929399 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 2719
    Град
    Where streets have no name
    Аз предлагам народът да замлъква с тоя български, че ше взема от съседната стая двата пищова и...
    Айде идват адските мъки-МАТЕМАТИКА
    любимия ми сайт, с когото винаги си преговарям:
    http://www.math10.com/bg/

Мега фен Аватара на xoxi
    правилно - адски мъки
    добре, че ми се падна да съм си в моето училище, което е на две минути път от нас, даже се вижда от прозореца .. та мисълта ми е, че ще ми е по-спокойно..
    Аз на математиката изобщо не залагам.. Не я разбирам, не ми е интересна и толкова..
    Дано хвана 3,00 поне

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от free3s
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    ..........
    Значи на 6 писах г) не знам кое точно е, но писах г)
    За сказуемното и цъфналата ръж съм писала като теб
    Вида на изр ми е определително
    Предлозите ми е Г)
    Местоименията и на мен са ми 7, но запетайката ми е 1
    И на свободния писах обстоятелствено пояснение
    на 6 е В и носи 1 точка

местоименията са 7 и на свободния е обстоятелстевено
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Някой от Пазарджик\Пловдив да има случайно?
    i'd like to change the world.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от Lunatique
    аз!! точно това чаках да бъбрим за училищата в пловдив

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    Ами аз всъщност съм от един град до Пазарджик, но мисля да се пробвам в Пловдив. За варианти се чудя между Английската и Руската, но за първата ме спира това, че има само два езика, сред които е и най-омразният ми - немски.

Град
    Ами аз всъщност съм от един град до Пазарджик, но мисля да се пробвам в Пловдив. За варианти се чудя между Английската и Руската, но за първата ме спира това, че има само два езика, сред които е и най-омразният ми - немски.
    ами незнам, но кво като в руската има 6 езика.. като ще учиш 2 ?? искам само да ти кажа плюсовте и минусите, които ги знам за двете гимназии..

-в руската има само първа смяна
    - в английската всеки ден има 6ч. докато в руската понякога се събират 9ч. на ден
    -в английската седмично учиш 19ч. език, докато в руската 21ч.
    -в руската със зипове може да научиш и трети език пожелание..
    (това го знам от чужди изсказвания т.е не сум 100% сигурен в информацията която давам)

иначе аз пък съм в един град до Пловдив т.е и двамата не сме пловдивчани, но искаме да учим там

-- а ти какво мислиш за ФЕГ, защото ако не ми стигне бала за ЕГ и ЕГИВ незнам какво ще правя чувал съм много отзиви за ФЕГ-то и вече не знам.. но ако влизам там, то 100% ще е с английски Сега сподели каквото знаеш ти

За ФЕГ съм чувала добри отзиви, но пък никак не ми се учи френски и точно поради тази причина автоматично отписах гимназията от листата ми, която мисля да пиша.
    Аз пък точно това харесвам на Руската, че можеш да научиш и още един език, а и е по-засилено. Пък и винаги съм харесвала повече първа смяна, не знам защо.
    За Английската съм чувала по-добри отзиви като че ли, отколкото за Руската, но както споменах - не ми се учи немски.
    Ти накъде си се насочил?

Град
    За ФЕГ съм чувала добри отзиви, но пък никак не ми се учи френски и точно поради тази причина автоматично отписах гимназията от листата ми, която мисля да пиша.
    Аз пък точно това харесвам на Руската, че можеш да научиш и още един език, а и е по-засилено. Пък и винаги съм харесвала повече първа смяна, не знам защо.
    За Английската съм чувала по-добри отзиви като че ли, отколкото за Руската, но както споменах - не ми се учи немски.
    Ти накъде си се насочил?
    ами да ти кажа английската се радва на стара слава, но и за мен най-добрия избор е руската и ОМГ-то, но там няма смъсъл да се пробвам като знам как ще се изложа на изпита по математика

то и на мен ми се учи френски, но по бел ще имам околко 5,10 и по математика, ако имам 3,00 и дума да не става за руската .. пък за ФЕГ имам шанс.. Сега се сещам, че миналата година най-висок беше бала на руската с испански (35,5),а на матурите първи беше английската пък минималните им балове почти съвпадат, така че за мен няма значение къде ще влезна, но ми трябва най-малко 4,50 по математика, за да ми стигне бала, а за мен това е доста трудно ..

В Бургас пък с 3-ки приемат в руска .. а за английска ,немска е най-висок бала . след тях се нареждат ПМГ и икономика .. после руска ,френска ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Искам само да ви пожелая тази година тестът да е по-лесен от миналогодишния . Имах чувството , че по-гаден тест не могат да направят . За повечето задачи пишеше , че са на прекалено високо ниво , но не и за приемен изпит след 7 клас . Даже го намерих , мнение на специалист :

Погледнах задачите - още на първата имаше един минус, който по принцип го няма там. Може би е грешка от файла, който са качили в сайта на министерството, знам ли. Намерих и още една грешка в задача по-надолу, като изключим излишното построение в геометричната. Имаше и задачи с олимпиаден характер, които въобще не се разглеждат в учебния материал за седми клас и може човек да е решавал подобни само от извънкласни дейности. Като цяло съм много разочарован от изпита - не, че е нерешим - просто един изпит би трябвало да подбира децата по други критерии. Това си е чисто тото + късмет + кое министерско дете е знаело задачите преди изпита, защото аз лично познавам едно.

След като прегледах задачите по математика в теста за 7 клас, прегледах и учебното съдържание върху което трябва да бъде изготвен . Мисля, че съставителите на теста меко казано , не са се справили добре. 1. Мисля, че ако един отлично подготвен ученик трябва да реши всички 50 задачи на които трябва да даде отговор,то времето от 3 часа няма да му стигне защото: за зад.17,22,23,26 са му необходими 40 минути, това са задачи от ниво В за зад.32,38,40,45 ,48 са му необходими 60 минути ,Това са задачи с допълнително построение,което не се изисква като оценяващо за компетентност от знание и умение за конкурсния изпит,а по скоро за олимпиади за зад. 21,30 са му необходими 40 минути.Това са текстови задачи водещи до създаването на математически модел с използване на 2 неизвестни, което също не е залегнало в оценяването за зад 43, 47 са му необходими 30 минути.Това са логически задачи от общ характер, които могат да се дадат на оалимпиада, но не отговарят на изискването за оценяване на умение за приложение на конкретно ниво. зад 48 има някакво излишно построение, което само може да обърка ученика зад 49 изобщо не може да провери знание за доказателство чрез допускане на противното ,защото решението не се излага, а учениците масово ще си пресметнат обиколката при 2 дадени страни за зад 42,50 са необходими 30 минути .Тези задачи са логически с използване на знания от 5 клас и са от олимпиаден характер за останалите 35 задачи от теста 70 минути Направете си сметка колко време му енеобходимо на ученика, но като вземем предвид, че някои деца изобщо не решават задачите , а играят на ТОТО , то можем да се надяваме, че са показали "знания" около ДОБЪР 2. Мисля, че съставителите на теста НЕ СА СПАЗИЛИ изискванията заложени за оценяване на компетентностите, което аргументирам по-горе 3. Мисля, че е крайно време някой да потърси отговорност за МОН за несправяне с възложената работа и закононарушенията, които вършат.

Миналата година това ми се видя кошмар , не знам дали от притеснение беше , но просто тогава нищо не ставаше , не знам и аз какво правех ...

Но аз съм си карък на 100% , дано вие имате повече късмет

Мда, и масово учениците имаха тройки...

не всички . една приятелка имаше 4,50 ..

аз се надявам нашия да е по-лесен от миналогодишния .. просто искам да имам 4-4,50 .. само не и две ,и ме зимат където и да е
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

и аз а някой може ли да ми каже кои са местоименичта аз намерих

Най-сетне принцесата разказала на царя и царицата за коварството си, а те
    извикали знахаря и му казали, че дъщеря им наистина е извършила една неправда към
    някакъв млад човек, но сега сърцето й било съкрушено от мъка, като сама признала за
    това.

Цитирай Първоначално написано от sm_95

извикали знахаря и му казали, че дъщеря им наистина е извършила една неправда към
    някакъв млад човек, но сега сърцето й било съкрушено от мъка, като сама признала за
    това.
    и това.
    а ти откъде си?

vesito13, знаех си, че са ни прецакали с тоя тест. Отвратително беше. Аз половината ги целех на онче-бонче.

Но и сега 95 сте прецакани с теста по бг, защото изкарахте "Под игото", което се учи в 7ми клас. А и теста ви беше по-лесен, тоест ше изкарате по-добри оценки и за едно място в едно училище ще се борят повече деца.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Цитирай Първоначално написано от sm_95

това.

сега приемат повече деца в училищата.. повечето остават в масови паралелки.. мен мн ме е страх, защото ми е някъде към 5 по бел оценката.. а много искам във 2 аег ..имам 2 петици за срока.. по бел и мат.. ии става ужасно.. сигурно много ще го потвърдят, но мен ме успокоява това, че по-малко кандидатсват ..аа да знаете кога излиза сайта с резултатите.. ? ..

Град
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    vesito13, знаех си, че са ни прецакали с тоя тест. Отвратително беше. Аз половината ги целех на онче-бонче.

Но и сега 95 сте прецакани с теста по бг, защото изкарахте "Под игото", което се учи в 7ми клас. А и теста ви беше по-лесен, тоест ше изкарате по-добри оценки и за едно място в едно училище ще се борят повече деца.
    1.това не се учи в 7 ми клас
    2.литературните ни включваха и "заточеници", "неразделни" и други тъпотии които преди не ги включваха
    3.Тази глава от "под игото" не се учи !!
    4.ако искаш пробвай се на теста колко ще имаш

Мисля, че излизаше към 2-ри юли.

"Под игото" не се учи в 7ми клас

Мисля, че излизаше към 2-ри юли.
    тогава излизат резултатите от целия бал и къде си приет .. ;(

Да, мисля, че го учихме в 6-ти клас, и то само няколко глави. То затова дадоха тази глава, защото не е била задължителна за изучаване.
    А едни от моята зала ме шашнаха - започнаха да питат "Какво беше това "Под игото", разказ ли?"...

на мен лично теста вчера ми беше трудно.. сигурно за тфа и имам 5ца

къде са ви изпитите по математика и в коя зала.. (софия)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си