.

Виж резултатите на анкетата: Притеснявате ли се за предстоящите изпити?

Гласували
109. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

22 20,18%
  • Все още владея ситуацията

43 39,45%
  • Да

44 40,37%
Отговор в тема
Страница 9 от 109 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2719
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    offtopic - вие скайп нямате ли си?
    Имаме - ама само някой са си ги дали....
    Разбирам накъде биеш - спирам спама...

Благодаря на всички, благодаря.
    Утре ще направя тестовете от Стандарт.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Юхуу..
    как върви при вас?
    Абе колкото си искаме,толкова ще спамим в темата..
    ех..

sm_95
    първо-Нито знаем къде ще кандидатстваш,нито какъв бал ти е нужен,за да преценим добре ли е.. или не е.
    второ-Освен това.. Всичката тая работа зависи и от математиката,ако не знаеш.Поне кажи и по матматика на какво ниво
    си.

п.с
    май наистина прекалихме.. обърнахме го на чат..

Град
    In your pink dreams.. :]
    Ядосвам се..
    Защо подяволите продължават да ме мъчат по тия разказвателни?!Не могат ли да разберат, че искам да не ме занимават, да ми пишат там 5ци и да ме оставят на мира?! Ония ден си загубих цял следобед, само заради едни тъпи контурни карти по география , а пък съм си сигурна 5ца .. Днес по химия- също. Имах една тройка, после се стегнах и изкарах две шестици, тва си е твърдо 5 нали ?!
    Така че съжалявам за баналната ми изповед, ама наистина ми писна, тия даскали не могат ли да разберат, че съм абсолютно равнодушна към техните предмети точно сега?Не могат ли да разберат на какво трябва да наблягам?Разбирам, че на тях не им пука, ама аз искам да ми оставят петици ( не става въпрос за всички разказвателни wow!), за да имам повече време за бг и математика..

john_95 пък е ебати разбраното дете... такова братче бих искал ;(
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Цитирай Първоначално написано от Pooky
    Ядосвам се..
    Защо подяволите продължават да ме мъчат по тия разказвателни?!Не могат ли да разберат, че искам да не ме занимават, да ми пишат там 5ци и да ме оставят на мира?! Ония ден си загубих цял следобед, само заради едни тъпи контурни карти по география , а пък съм си сигурна 5ца .. Днес по химия- също. Имах една тройка, после се стегнах и изкарах две шестици, тва си е твърдо 5 нали ?!
    Така че съжалявам за баналната ми изповед, ама наистина ми писна, тия даскали не могат ли да разберат, че съм абсолютно равнодушна към техните предмети точно сега?Не могат ли да разберат на какво трябва да наблягам?Разбирам, че на тях не им пука, ама аз искам да ми оставят петици ( не става въпрос за всички разказвателни wow!), за да имам повече време за бг и математика..
    Оф аре стегнете се бе! Много ясно, че ще искат да им учите предметите... Нали като станете 8ми клас и като отидете в някоя добра гимназия и ви питат въпроси по това, което сте учили ще изкарате 2! Няма да учите биология отна4ало сеш'се! След това - вие още нямате ясна представа какво искате да работите (А е време да си изградите). Ако по едно време решите да ставате доктори и незнаете нищо по боилогия какво правим ?! Или адвокати - история... Осъзнайте се и не си мислете, че ви мислят злото! PEACE!

Град
    In your pink dreams.. :]
    Цитирай Първоначално написано от kamikadze33
    Ядосвам се..
    Оф аре стегнете се бе! Много ясно, че ще искат да им учите предметите... Нали като станете 8ми клас и като отидете в някоя добра гимназия и ви питат въпроси по това, което сте учили ще изкарате 2! Няма да учите биология отна4ало сеш'се! След това - вие още нямате ясна представа какво искате да работите (А е време да си изградите). Ако по едно време решите да ставате доктори и незнаете нищо по боилогия какво правим ?! Или адвокати - история... Осъзнайте се и не си мислете, че ви мислят злото! PEACE!
    Добре аз не съм ги зарязала тотално.. Цяла година съм си учила г/д прилично по тях..Гледах да изкарам над 4 и петицата ме устройва..Все пак си имам цели и се придържам към тях, а те май са да вляза е елитно училище и там май се влиза ъмм.. с български и математика ?!

Голям фен Аватара на melinor
    Hiiii hi hi hi hi
    От отдавна не бях писала Как сте? Нещо интересно при вас?

Не си мисли че съм толкова разбран - "Нямам обща култура" - понеже не знам къде примерно се намира Ямбол... Или пък Димитровград или Сливен....

Абе в началото на годината баща ми каза: Учи за изпитите тая година - друго не искаме от теб - влез в хубава гимназия и това е ....
    След като вече се справям той реши да види как съм по география - и разбира се след като бях учил само за изпитите - стигна до извода, че аз съм "кон с капаци" - знам си само математиката и БЕЛа - Нямам обща култура...
    Което може и да е доста вярно ама като са ми казали да уча за изпити - тфа правя

Иначе аз си спамя да пуснете снимки - вие ме пренебрегвате все едно сте ми обидени - една дума не съм прочел по повод това..

Голям фен Аватара на melinor
    Кой кога има РД

PS Значи да разбирам, че и Полски тръмбеш не знаеш къде е, нали

Цитирай Първоначално написано от john95

Не си мисли че съм толкова разбран - "Нямам обща култура" - понеже не знам къде примерно се намира Ямбол... Или пък Димитровград или Сливен....

Абе в началото на годината баща ми каза: Учи за изпитите тая година - друго не искаме от теб - влез в хубава гимназия и това е ....
    След като вече се справям той реши да види как съм по география - и разбира се след като бях учил само за изпитите - стигна до извода, че аз съм "кон с капаци" - знам си само математиката и БЕЛа - Нямам обща култура...
    Което може и да е доста вярно ама като са ми казали да уча за изпити - тфа правя

Иначе аз си спамя да пуснете снимки - вие ме пренебрегвате все едно сте ми обидени - една дума не съм прочел по повод това..
    ти не ми се оправдавай сега... знаем така..

Днес щях да получа инфаркт...Една съученичка тържествено ми заяви, че според ВЕДИ по математика трябва да имам над 5, 500 по математика и над 5, 800 по БЕЛ, за да вляза в 9 ФЕГ! Стана ми лошо...На последния пробен по математика имам 4, 786, а на този по БЕЛ 5, 286...Кога ще стигна до това ниво? Напоследък започнах да ставам по-уверена в себе си и се надявам да постигна целта си.
    А имам и един въпрос: Във вашите училища ще има ли родителски срещи по случай кандидатстването? В моето още не са ни казали нищо.

А вие що така сте се засилили към ФЕГ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Днес щях да получа инфаркт...Една съученичка тържествено ми заяви, че според ВЕДИ по математика трябва да имам над 5, 500 по математика и над 5, 800 по БЕЛ, за да вляза в 9 ФЕГ! Стана ми лошо...На последния пробен по математика имам 4, 786, а на този по БЕЛ 5, 286...Кога ще стигна до това ниво? Напоследък започнах да ставам по-уверена в себе си и се надявам да постигна целта си.
    А имам и един въпрос: Във вашите училища ще има ли родителски срещи по случай кандидатстването? В моето още не са ни казали нищо.
    Оф тая луда ли е Ако бала ти е 30.50 или там колкото искат може и 3 по едното и 5.50 по другото да си имаш и пак да влезеш,стига да хванеш бала

БАси гадната работа останах с 5 за годината по математика

И снимки няма да поствам-супер смешния тип съм.Приличам на второкласник
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Леле, толкова рано ли ви оформят... Нашите учителки ще ни въртят на бавен огън до 3-ти.

а вие кога свършвате?

Повече от фен
    Леле, толкова рано ли ви оформят... Нашите учителки ще ни въртят на бавен огън до 3-ти.
    Първия предмет по който ни оформиха е Хореография (днес) и имам 5

Ядосвам се..
    Спокойно бе човек. Не го взимай толкова навътре, те даскалите си го знаят тва (че ти стига 5 и т.н) накрая на гоионата ще се поотпуснат малкоа (кат оформят) те някой от наще от сега са се отпуснали айде и по спокойно.

П.П. абе мн хубав чат се е заформил тук приемате ли нови членове

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Кой кога има РД

PS Значи да разбирам, че и Полски тръмбеш не знаеш къде е, нали
    Тфа в българия ли е бе ?

Цитирай Първоначално написано от master_of_disaster
    БАси гадната работа останах с 5 за годината по математика

И снимки няма да поствам-супер смешния тип съм.Приличам на второкласник

Абе ти мен видя ли ме - Като погледнеш снимките ще видиш че едва ли си толкова смешен ....
    (за мойте снимки говоря, те момичетата са си хубави )

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

С оценките, които си изкарала, влиозаш във френската, не се притеснявай .Едната оценка зависи от другата.Тоест, ако имаш 5.5 и 3 гориш..Затова аз се боря за 5.7 и 4.3.Като сбор оценките ти от изпита трябва да са най-малко 10.

afterforever, ще ти обясня защо аз искам ФЕГ.Немска не ми трябва, защото там са или зубрачи, или гении, аз не съм нито едно от двете.Испанска не искам по същите причини + това, че езика не ми харесва.73 става, но и за там съм чувала от мои приятели, че доста учат.Е, 7 години учих на максимум, искам ако не почивка, от поне малко животец, а купони със сдуханяци трудно се правят.Ще кажеш, че не всички са такива, да, ама повечето..Английската не я харесвам, защото имам едно стабилно ниво английски и смятам да науча езика по школи.НТБГ и НФСГ стават, но там нивото не ми харесва.Има много умни, но има и много тъпички хора.Винаги съм била отличничка, малко не ми се връзва да отида в някое СОУ.Иии остава варианта ФЕГ-чужд език, ниво и когато прибавим колко всички я хвалят заради печените хорица, става перфектната гимназия.

john95, искрено съжалявам, ама винаги се случва нещо с апаратчето ми .Обещавам, при първа възможност ще се снимам и ще кача
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Абе да попитам.. Във ВЕДИ пробните изпити добри ли са и приличат ли на истинския по трудност, защото имам една приятелка, която ми каза, че е изкарала 5.95 по математика и 5.70 по БЕЛ, а в училище едва петици връзва.

И аз последния месец много мислих за френската и смятам да я пиша на първо или второ място. Само дето ме е страх изпита по БЕЛ да не ме прецака много яко..

ПП: Днес имам рожден ден
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Честито и на тебе

А за трудността не знам, но на пробен там имах някъде 5.5 по математика, в моята школа-3.85, на истинския 4.4, прави сметка..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Мерси!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си