- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Някой да знае на изпита по математиката къде му е цаката ?
Например трябва ли да има написана и решена задачата на черновата или мога да си драсна някой отговор, без да пиша задачата ??![]()
можеш.. никой не ти гледа черновата.. можешПървоначално написано от xoxi
![]()
От ПловдивПървоначално написано от Lunatique
Можеш да си драснеш на онче - бонче и всичко ако искашПървоначално написано от xoxi
![]()
в моята зала ще има 3 зубъри от нашия клас, които ест ще се натискат да седнат някъде около мен, щото да си помагаме, ама по скоро те на мене, да препишаПървоначално написано от sm_95
тъй, че си намери някой и действай
One 21 GunS
Аз ще съм в зала с много познати, а това хич не ми харесвааа... Повечето не са зубъри и ще разчитат на преписване и подсказване и кой ще питат...... Мен.Ужас.Нито дума няма да им кажа, нищо, но пак ще ме разсейват все пак...
![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Аз пък не познавам никого в залата, в която ще бъда. Ама така като че ми е по-спокойно, защото няма да се разсейвам.
i'd like to change the world.
и аз съм от Пловдив
вие къде ще сте по математика?
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Камък ми падна от сърцето![]()
Аз за това се притеснявах за математиката.. че нищо не знам и ако трябваше да пиша на всяка задача по нещо, щях хем да си изгубя времето, хем да се дразня сама-себе си, че не разбирам![]()
Вие колко очаквате да имате по математика ?
Аз по математика мисля, че ще мога да изкарам 5.25-5.30.Ако е така, дори и с моята 5.40 или 5.50 по БЕЛ и с двете шестици от училище ще мога да имам хубав бал.
Сейм. Надявам се на 5.25 по мат...но не съм от най-добрите и трябва задачи да решавамПървоначално написано от elito6754
Иначе в залата по мат май няма никой да познава, което си е перфе за мен...по бел познавах половината, но не искаха да подсказвам. Само едно момиче ме пита и аз и
казах грешен отговор, но не беше нарочно, аз също я бях объркала тази зад.
![]()
Извинявам се за поредното мнение, но искам да ви питам нещо по математика. Решавах днес един тест и срещнах следната задача:
а малко триъгълниче b = нещо си.
Какво означава това малко триъгълниче?![]()
това е гадно ,че ще имаш познати ! да ти кажа не им казвай нито един отговор ,защото то това не е като контролна в час ,а изпит .тук се бориш за място и няма приятел ,неприятел .. все едно не ги познаваш ,седни далеч от тях ..Първоначално написано от LiRRRa
аз няма да имам познати и се радвам ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе, хора как разбирате с кого ще сте в една стая на изпита? Някъде пише в училищата или...?Първоначално написано от teenems
![]()
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Някой знае ли кога може да се видят резултатите от българския?![]()
Ами мисля, че до втори юли резултатите трябва да са готовиПървоначално написано от Margoto0
![]()
И спря да се върти за миг земята..
леле хора имам 63 точки на теста по БЕЛ... ужас...на преразказа ако имам 18-19 (е може и повече) ама... по Мат като ще имам към 4-4.50... никъде няма да вляза...
имам 5 и 6 в дипломата... Най ме е яд че един въпрос не съм го дочела
ужас....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре си, добре си аз имам 45 точкиПървоначално написано от sm_95
Е поне ми харесаха преразказа дано там имам 20 - 25 точки
![]()
Първоначално написано от derbyyy
Варна, Патриарх Евтимии, зала - 09![]()
Както знаете, предполагам, всяка година има минимален брой точки за оценка 3.000. Мисля, че са 16. Понякога ги вдигат, за да имаш вместо 2.000 - 2 и нещо. И ако ги вдигнат на 20 например оценките се вдигат с 0.2!![]()
е то нали при 2,50 се пише 2, а не три..Първоначално написано от nestea95
и да ти вдигнат малко двойката, пак няма смисъл..
или нещо не съм разбрала какво искаш да кажеш![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз имам един въпрос: Баловете миналата година са били завишени или намалени в сравнение с 2007 година и според вас какво е било нивото на тестовете преди година?![]()
Първоначално написано от derbyyy
Математика ОУ ,,Васил Левски" зала 205 - Пловдив