- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
аз съм с 66 точки на тоя преразказ граматика и пунктуация са ми верни ,аз рядко МНОГО рядко допусам такива грешки . единствената ми грешка може да е подробността в края на преразказа
надявам се 15-20-22 точки да имам .
да речем ,че имам 20 точки там
общо точките ми стават : 86 ! това някой знае ли на колко се равнява като оценка * искам в АЕГ*
от училище тръгвам с две 6-ци ..
по мат ако имам 4 и бала ми ще стане 30
мнение ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от teenems
86 точки са точно 5.50
Ако имаш толкова бала ти ще стане 31![]()
Варна, ПГИ "Иван Богоров" Зала 1Първоначално написано от derbyyy
![]()
Първоначално написано от Margoto0
уоу ше се накефя да е 5,50
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
За 1 АЕГ в София ли говориш?31....За 2-ра мисля, че стига.
Ина задачка, ама малко я променям, за да ми кажете само това, което ми трябва.
В трАВС 6.алфа=30.бета=5.гама.По колко градуса са ъглите?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
не ! от Бургас съм ..Първоначално написано от AnIcHkAtA
сигурни ли сте ,че 86 е 5.50 ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да ; )Първоначално написано от teenems
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
6алфа=30 бета => алфа=30бета/6 = 5бетаПървоначално написано от AnIcHkAtA
30бета=5гама => гама=30бета/5 => гама=6бета
алфа+бета+гама=180
5бета+бета+6бета=180
12бета=180
бета= 15
и от алфа= 5бета => алфа= 5.15= 75
бета си е 15
гама = 6бета = 6.15 = 90
проверка => 15+90+75=180? 180=180 => задачата ми е вярна![]()
![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Удивително е как питате все още еди - колко си точки на каква оценка се равнявали, след като вчера изписахме 1001 страници точно по тази тема.![]()
Tutmanik, мерси.
mArMaLaDkA, спри да се заяждаш.И вчера не спря, и днес продължаваш.Има граница, която не трябва да преминаваш, колкото и да те дразнят някои неща.
Аз съм на приливи и отливи.Вече съм твърдо убедена, че преразказа ми е добър и имам шанс за 5.50 по БЕЛ. Ще се помъча по математика за над 5, ще дам всичко от себе си, пък каквото стане. Попринцип съм оптимист и се надявам, че ако не на първо, то на второ класиране ще успея да вляза по някое он първите ви желани училища.
П. П. По математика съм в 38 СОУ, стая 02, София. Никой не познавам и се радвам, защото ще мога да се съсредоточа.![]()
И аз съм оптимист - 5,50 по математика - нито повече, нито по-малко
66т. на теста и се надявам на около 20т на преразказа![]()
Днес ни убиха оптимизма на школата... Егати теста по Математика дадоха... около 20 задачи с отворен отговор - най-вече геометрични с по 1,2 построенияи супер много логически..
http://www.minedu.government.bg/open...html#2007-2008
Ето го - за около 2 часа реших всичко без 4 задачи и имам около 3 за които не съм сигурен..
Само не ми казвайте - "Тоя е елементарен бе " че ще ме забиете вдън земя![]()
Първоначално написано от elito6754
Някой нещо да знае?
и аз имам 66 и аз искам 20 на преразказа .Първоначално написано от john95
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
тоя е елементарен беПървоначално написано от john95
![]()
![]()
майтап
аз съм оптимистично настроена заради БЕЛ-а, защото очаквах да се издъня яко, а 62 точки при нулево учене по бел ме устройва,така че се кефя...
зарязах НПМГ...
реших да пиша езиковите по бал, като искам във френска или испанска или анлийска (то не останаха много), а НПМГ си го оставих като границата на провала..
за математиката - винаги ми е бил любим предмет и ми е вървяло, но сега ме е страх - много - сякаш не знам дали няма да се издъня напук на първоначалните си очаквания...![]()
е дори при 5 ще се радвам... не много...
просто ме хвана истерията, като гледам какви резултати имате по БЕЛ.. - страхотни - пак браво![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Кой от всичките бе Иване![]()
![]()
ПодобноПървоначално написано от Millen4ety
![]()
Иначе сега си ги сметнах - на озни тест по Горе който пуснах имам около 80 точки- И пак - самите задачи изискват адски много хамалогии, труд и писане...
![]()
ПодобноПървоначално написано от Millen4ety
![]()
Иначе сега си ги сметнах - на озни тест по Горе който пуснах имам около 80 точки- И пак - самите задачи изискват адски много хамалогии, труд и писане...
![]()
1вия ЛинкПървоначално написано от webprng
Абе, аз досега решавах този от миналата година.
Имам 75 точки.
Т'ва напълно ме устройва.
Не е чак толкова труден...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от GbSy
![]()
Ей сега ще го взема, че искам и аз да видя колко ще изкарам
Аз съм го решавал.Първи опит-72(януари).Втори опит-84(май)Първоначално написано от john95
![]()
извинявам се за тъпия въпрос, но все нищо не разбирам ..![]()
![]()
Когато си вземем резултатите от изпитите, как точно ще процедираме.. т.е къде и как ще се пишат желанията? В това училище където искаме или на едно място ще ги пишем всичките?? нищо не разбирам![]()
някой би ли обяснил по подробно за тези класирания и другите глупости ? ..
искам и аз да се пробвам на въпросния тестПървоначално написано от john95
линк?