- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
К`вооо ставааа братя![]()
![]()
![]()
![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
СМГ 1000% Там не се отделятПървоначално написано от Enitto
Най-много в НЕГ ама не ми се вярва...Пак казавам 200% СМГ иска
http://7klas.mon.bg/
Вижте махнали са старата база данни.От което следва че е започнала проверка на изпитите по БЕЛ и попълване на нова база данни=>Очаквайте си резултатите към 1.07 освен ако от МОН не се уморят и не оставят за 2.07![]()
![]()
![]()
ЕДИТ : http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5423 Запазва се скалата...
Хоораааа...
Здравейте!
МАШИНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И!КАК УСПЯХТЕ ДА НАПИШЕТЕ ТОЛКОВА?
![]()
Аз тия дни нямах интернет.. заради т'ва,че имаше някакви повреди,пък и тези бурии.. прецакаха ми компютъраа.![]()
Набързо ще прегледам какво сте писали.
Иначе..
изпита при мен мина добре.
Според мойта преценка ще имам повече от 5,50..но да не говоря предварително.
За мен преразказа беше лесен,теста също,но имаше и няколко забутани въпросаа...
Квесторките бяха пълни КОЗИ и дори имаше скандали.![]()
Общо взето.. доволна съм.
Но винаги може и още.
По-лесно..Първоначално написано от LiO_sL
шегуваш ли се ?
аз само си повтарям "само три часа и всичко ще свърши, САМО три часа.. няма да умра за толкова време.. само три и свършва.."![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Еми за мен е по-лесноПървоначално написано от xoxi
Имам 58точки на теста по БГ ,апък по математика имам винаги от 85 до 90 точки на пробните
![]()
Ако това го беше казала в средата на годината, щях да ти искам частни уроциПървоначално написано от LiO_sL
![]()
Браво.. и аз преди години разбирах математиката, сега и грам понятие нямам.. Успех на изпита :P
Мерси..на мен ще ми трябва
![]()
олее шегуваш ли сеПървоначално написано от LiO_sL
![]()
аз по бел очаквам над 5,-- ,, а по математика едва 3,00.. как разбирате този език на цифрите не ми е ясно
![]()
90т. по математика никога не съм го сънувал
![]()
Еми не знам...Ама и на мене математика ми е по-лесна.Там мислиш докато по БГ или знаеш как се пише думата или не знаеш...То аз и очаквам добре оценка по мат около 5Първоначално написано от Mastta
![]()
![]()
И аз това се чудех,на мен колкото да ми обясняват,пак не схващам,по български съм си много добре.Аз лично на 60 точки по математика, ще организирам пирПървоначално написано от Mastta
![]()
пак при мен е още по смешно, защото по бг се надявам на ок.5,20, а по мат за 3,00,а по едно време се канех да влезнва в ОМГ-тоПървоначално написано от Margoto0
![]()
![]()
и аз по бел ще съм около 5 и над 5![]()
а по мат 3 или 4 ми трябва и бала ми е с 3 *28* с 4 *30*
устройва ме .. само да не е 2![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На изпита от миналата година по математика имам най-високия резултат, който някога съм изкарвала тази година било на пробен или на задължителен.... (4.678 или нещо от сорта беше)... Та тази година, ако е такъв като миналата или по-лесен, демек ако и на този изкарам толкова или повече.... Мале такъв купон ще бъде, че простоооо ще подскачам до небето, цяла София ще разбере... Леле, дай боже!!![]()
П.П. Ама ти нали искаш в АЕГ?? 30 няма да ти стигне !!![]()
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Никой ли няма да влиза в ЕГ!?Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
За изпита по БЕЛ повече се притеснявах, отколкото за този, който предстои. Явно вече дотолкова съм свикнала да се провалям по математика, че чак не ми пука.Иначе съм си изтеглила един пробен по математика от сайта на МОН и сега ще ходя да си го решавам. Не че ще успея да реша и 1/3 от задачите.
А и да попитам нещо, докато съм се сетила: имам задача, в която трябва да намеря лицето на оцветената фигура в мрежа. Общо-взето фигурата представлява два триъгълника и един квадрат. Та по принцип на квадрата лесно ще се намери лицето, но на триъгълниците? Понеже нали беше нещо страна+ височината към нея.. Или да не се занимавам с такива неща, ами направо да си броя всички вътрешни квадратчета? Съжалявам, ако ми е глупав въпроса, ама аз наистина нищичко не разбирам, а пък на баща ми са му много сбити дежурствата и няма кой да ми обясни задачите.
Някой може ли да ми сметне балът, ако имам 2 шестици по БЕЛ И МАТ в у-ще и 5,214 по БЕЛ и около 4 по МАТ
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ммм доколкото схванах говориш за задача с кординатна система?
Ако е така, не брой квадратчетата, по-лесно ще ти е да преброиш квадратчетата на страната (демек колко квадратчета е дълга) и колко е дълга височината към нея... И умножаваш страната по височината и делиш на две... И това ти е лицето на дадения триъгълник.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от melinor
По Мат съм забравила всичко...
Боса по асфалта минавам,
Еми иска в НЕГ, а ако там не я приемат (а те ше си я приемат) си остава в СМГПървоначално написано от Enitto
Равнобедрени триъгълници са и двата=> Медианата, височината и ъглополовящата съвпадат, нали така? Т.е височината се цепи от върха С към АB?
melinor, зависи как се образува бала там, където искаш да кандидатстваш. Примерно в моето училище е: 3. оценката от изпита по математика + 2.оценката от изпита по БЕЛ+годишна оценка по математика+годишна оценка по БЕЛ.
Амииии за НФСГ или НТБГ неща такова, а иначе 34 бал ми се получава такаПървоначално написано от mArMaLaDkA
май не го правя правилно
Боса по асфалта минавам,
И аз искам да се пробвам..може ли линкПървоначално написано от Mastta
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3