- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Седми клас....Краят ни се вижда и на нас [vol.3]
Eто една. Не е толкова трудна, но в момента съм изключила и не мога да я решаПървоначално написано от YouCantStopMe
:
В триъгълник АВС пресечната точка на симетралите на страните му лежи върху страната АС. Ъгълът срещу страната АС е равен на:
А) 60*
Б) 120*
В) 90*
Г) 80*
За да спечели първият, трябва винаги да допълва до кратно на четири число. Най-близкото такова е 12 т.е. трябва да вземе 1 бонбон, за да си осигури победа.Първоначално написано от YouCantStopMe
За задачата с предметите получих нещо много интересно...ТУК (в скоби съм написал предметите, който притежават само съответното свойство). Да не би условието да е сбъркано?
П.П. В)90* за горната задача.
Male
И без тях не ми позволява, пробвах още първия път. Интервали ли не слагах, какво ли не и пак не ставаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Слам Копам: Та аз ви нарекох недоразвити едноклетъчни неандерталци.
Плочката: Никой не може да ни вика недоразвити еднолични нинджи без палци.
Емии и аз така налучках ама не разбирам защо е такаПървоначално написано от faststep
![]()
Когато не е казано какъв е 3ъгълника в една задача е вие какъв чертаете? Аз правя такъв.
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Защото при смесването на глутен с въглехидрати, окислението се изразява в частична карбоницация...Първоначално написано от free3s
Жокер: Свържи пресечната точка на симетралите с ъгъла срещу АС
П.П. Когато не е дадено по условие, се чертае остроъгълен разностранен.![]()
Male
Първоначално написано от OODreamy
Отивай във Фън, фън и пак фън и пиши докато не ти станат 25 мнения...иначе не можеш да пускаш линкове![]()
Боса по асфалта минавам,
faststep
абе много умно момче си(тука да се сгафяя.. мъжко беше нали?илии.. опс![]()
)
много я разбираш математиката ми се струва
искам ощее![]()
аз чертая остроъгълен
Тука все умни момчета идват.И после, момчетата били тъпи и баловете им са по -ниски...
![]()
![]()
И аз чертая остроътълен. Някой да даде някоя задачка?![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
http://prikachi.com/files/939677R.jpg това получавам,ама едва ли е вярноПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
ето ви една,която сега решавам:
В два съда има 64 литра вода.От всеки съд са взели по 4 литра вода и тогава 75% от останалото количество вода в първия съд е равно на количеството вода,останало във втория съд.Намерете колко литра вода е съдържал вторият съд:
А)28 литра
Б)30 литра
В)32 литра
Г)36 литра
A, и при мене е същотоПървоначално написано от bebitoy
бтв.. на моята задача отговорът е А
лесна е.. едва ли ще ви затрудни
Ето и аз давам![]()
На чертежа в триъгълник АВС АС<ВС. През произволна точка D от страната ВС е издигнат перпендикуляр към ВС, който пресича продължението на АС в точка F. Продължението на медианата през върха D в триъгълник СDF е перпендикулярно на АВ. Колко градуса е разликата между най- големия и най- малкияъгъл на триъгълник АВС?
![]()
Официално заявявам, че реших задачатаПървоначално написано от YouCantStopMe
![]()
![]()
Дечицаааааааа, как мина изпита по БЕЛ? :P
What you give is what you get!
Каза момичето, което е 8 класПървоначално написано от Decu
![]()
П.С:![]()
Поне моя коментар за резултата ми е: бива. 64 точки на теста, а при преразказа си нямам и идея какво ще бъде,...како![]()
Ебавам се бе.![]()
Браво, това е доста добре май. Колко е максималният брой на точките от теста?![]()
75-макс.
Боса по асфалта минавам,
Не трябва ли да вземе 3 бонбона?Първоначално написано от faststep
На моята задача отговорът е 15.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
аз май имам 69.. или 67![]()
яд ме е...
скдоакйофйсифйаий![]()
![]()
Ее, супер сте.![]()
И аз на теста имах 69 т.![]()
Трябва да вземе 1, за да станат 12, после трябва да допълни до 8;4 и най-накрая да вземе последното.Първоначално написано от AnIcHkAtA
За твоята задача:4 са само метални, 4 са само черни, 7 са само сферични;общо 15. Обаче условието ти е сбъркано, общият брой не е 30, а 28.
Male