- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тежка тема: Хубави женски гърди vol.1* 16+
Следващата тема сигурно ще е : Тежка тема:Снимки на красиви български нокти на краката![]()
на който не му харесват темите да не пише, толкова ли е сложно??
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
[img][/img]
ГОСПОДИИИ!!!Първоначално написано от guinessgirl
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Увиснали, неувиснали толкова! На някои като няма какво да им виси и няма какво да сложат в сутиена, естествено че веднага това ще кажат.Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
Mне,попринцип на дебелите им висят.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Издокарали сме силикончето,ама сутиена ни е мръсен,нали?Първоначално написано от tuzaro
![]()
To infinity and beyond.
що мислиш че са силиконови и ако са такива кво лошо има?
няма нужда да се червите от яд отново
не ми изглеждат силиконки, но и да са - дреме ми на шнура
сутиена си е просто сутиен, със или без него хубавите цици са си хубави цици
Кви са тия нападки към Тинчето...
Страшна работа е завистта.
Изчакахте един комплимент, и започна да ви яде от вътре, та айде да я разпънем на кръста. Еми завист! Какво друго да кажа?
Темата е въпрос на вкус. Ако на някой не му харесват нейните гърди, на мен ми харесват (даже благородни ти завиждам), но пък не ми харесва каталога, който сте направили с работа на различни хирурзи...
![]()
Така че девойки, спрете да завиждате и да слагате клеймо на всички големи цици =виснали=. Има много красиви големи естествени такива. И малките висят. Така че това, че не сте дарени, не бива да ви успокоява. А защо не си подкрепите стегнатите нормални гърди със снимков материал... е отделен въпрос. По-лесно е да завиждаш и злословиш. А ще се отнася до Тинчето, то тя е едни гърди пред вас![]()
![]()
..
танче мн са ти хубави гърдите даже ,който си го има си го има и аз мога да се похваля ,че Бог ми е дал и нито са увиснали нито съм дебела тежа 45 кг и нося сутиен 75D.Всички ,който нямат могат само да завиждат ,че после мама и тати ще дват по 10000 лв за силикон на малката им лиглаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
75Б не е ли много, има ли 1Б ?? я дай снимка да си представа горе-долу колко саПървоначално написано от galu6a
Ех,душица
Буквата показва големината на гърдите А е най малката,Б среден размер,Ц и Д,Е са за по-едрогърдите.
75 показва подгръдната обиколка или колко ти е широк гръдния кош,под циците.Затова няма как да има 1 Б.
75 Б са си нормален размер..![]()
ммм тва да се мери под циците е супер подло... трябва точно върху тях да се измери. А има ли 100 Б![]()
Elitu ...
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
аз си ги харесвам моите.
http://i41.tinypic.com/258s5ft.jpg![]()
ибаси яките цици!Първоначално написано от guinessgirl
![]()
![]()
Дай по-голяма снимкаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Walk with me now, fly with me later...
аз ако трябва да съм честна също мисля , че са леко увиснали, казвам леко, защото сме млади момичета, няма как да са като на баба ми, и не го казвам като заяждане, а като съвет, че си има упражнения за стягане на бюстаПървоначално написано от t1n4e7o
П.П. не мисля, че съм от завистиливите хора по принцип, това се отнася и за този случай, защото се пак нося чашка или Ц или Д /зависи от сутиена/т.е. нямам за какво да и завиждам![]()