- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си обезкосмявате краката?
епилатор![]()
Епилатор, а ако има останали малки косъмчета, ги дърпам с пинсетка.След епилация ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се мажа с някво бебешко кремче за да няма пъпки
Braun silk epil![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Аз пък където ходя е 16 лв за целите крака, 8 лв е за половината, но няма значение дали от коляното до горе или от глезена до коляното!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Да и кво, всяка седмица по 16 леваПървоначално написано от CaribbeanGirl
![]()
С епилатор,много ясно.![]()
Аз ги махам със самобръсначкане мога с епилатор ... боли ме
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Нали казвате че има разни кремове за премахване??Е какви са тия кремове и откуде мога да си ги зема ???![]()
![]()
Първоначално написано от NaskoKaulitz
Първоначално написано от supersexy
Крем - депилатор. Навсякъде можеш да намериш. Но според мен не е особено препоръчително, защото косъмчетата ставата като след бръснене....
Първоначално написано от LadyDy
С епилатор много добре става ама ужасно много ама ужасно много боли... Някакъв съвет да не боли толкова??
Самобръсначка, рядко лентички. Не мога да търпя на болката, а и като започнат да ми избиват наново космите и целите ми крака стават на рани, ужасно е. Та затова - самобръсначка.
Да със самобръсначка е най-лесно ама след това е проблемно и трябва доста подръжка... Та все пак някои да знае начин да не боли толкова с епилатор??Някое съветче?Първоначално написано от Undying
Е какво му е трудното за поддържане, като се къпя всеки ден и за 1 минута си оправям краката, нищо трудно няма.Първоначално написано от supersexy
![]()
Преди със кола маска. Сега използвам епилатора или самобръсначката.
вибратор
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Не че е трудно просто много боли с епилатора затова питам за някои съвет да не боли толкова многоПървоначално написано от Undying
![]()
![]()
След 4-5 път почва по-малко да те боли, просто се свиквба. Освен това на мен много ми помага да си надуя силно музикаПървоначално написано от supersexy
Много по-малко усещам нещо.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от LovelyGirl
отнема супер много време , ако не мързи...иначе хода на кола маска![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
лентички
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие