- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ако свърши отвън, но върху половите ми органи има ли риск?
Приятелят ми свърши върху външните ми полови органи, без члена му да е вътре, нямало е пълно проникване дори, има ли опасност да съм бременна?
Ако няма воиници в окопа, няма опасност от бомбардировка![]()
madafaka
Ми има някакъв риск,може да е попаднало случайно надолу и .. по-добре си направи един тест,за да не се тревожиш.
Да, има риск :P
krai bremena si zemi pistolet i mri na sveta 1 4ovek po malko nema mu lipsva
сперматозоидите имат крилааа
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
оф мн сте прости ве вместо да помогнете само се базикате![]()
![]()
няма опасност спох.. щом несе е испразнил в теб .. за секи случаи направи си тест но неси бременна спокоино
![]()
Ех, толкова тъп въпрос![]()
Ако е попаднала сперма на входа или във вагината ти има риск, ако не е - няма ! Проста логика !
Ако ти се е изпразнил на циците пак ли ще питаш същото ?!
Come out, come out wherever you are...
ти на колко си години
Сори. Купувай креватче![]()
Стига плашихте момичето и я ебавахте беПървоначално написано от hAkEr4E
![]()
оффф я 1во се образовай малко кви са тия тъпизми .... то да не се забременява от въздуха бе...не знаят как се забременява секс тръгнали да праят....
+1Първоначално написано от JenataNaShefa
офф.. мн сте зле..Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Ох като ви чета коментарите и баси жалката история.
Всеки тука се мисли за компетентен
Няма риск ако наистина ти се е изхвърлил вурху вуншните полови органи.
И тея 'дет твърдите, че има риск?! сперматозоидите нямат крила, както някой по-горе каза. То не става една капка да попадне и хайде бебете е готово. Нали се сещате, че когато момчето свършва, пениса пулсира, демек като свърши в момичето и спермата се "изтласква" много по-навътре
благодаря на всички, които ми отговориха откровено, без да ми правят иронични забележки или да се държат арогантно! thanks)