- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 6/
Ари стига с тия спорове бе!Спрете вече!Яко дразните!![]()
АзХаресфъмПечкаJon е новата форумна звезда.![]()
агхаха ама тоя продължава![]()
![]()
![]()
ПП.Кефи ме на Черинка грима![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
http://zenfromm.blog.bg/Първоначално написано от Raybeez
Бонус снимка!
Grumpy old madman
От половин година в тоя форум никой не ми обръща внимание.
Вече се чувствам незабележима.
Никой не спори с мен.
Никой не ме цитира.
По едно времежзавиждах на свастика,глобал,бианка и кой ли още не.
Вие сте тотално изперкали вече.
Напоследък се занимавате с някви ебати и изперкалите хора, а такова хубаво момиче като мен - БЕЗ НИКВО ВНИМАНИЕ!
не знам, ама форума не го помня такъв.....
П.П. мерси, олекна ми.
звезда ти си по арна от абитюренткатаПървоначално написано от CheriHool
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много си красива!Първоначално написано от CheriHool
Имаш страхотен грим
Успокойте малко страстите...
искам да гледам дълги крака, не спорове![]()
Баста
.: machoka :.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Като ще си говорим за Кант...Първоначално написано от Ilikeliljon
Искам да ти кажа, че действията ми, както и тези на няколко други съфорумци са съвсем в духа на категоричния императив на Кант. Санкционираме неправилно държание и показване липса на себеуважение. Причината - подобно поведение не се толерира от обществото. Ако отидеш на интервю за работа и започнеш да говориш, какви са ти недостатъците, няма да имаш голямо предимство. Съответно смятаме, че да й бъде казано с лека ирония в интернет форум, ще е доста по-безболезнено, отколкото да го научи в някаква важна ситуация.
Ти не можеш да защитиш жена. Не се заблуждавай. Особено тази от кого я защитаваш? Тя сама се окачествява като "грозна". Май трябва да проведеш сеанс тет-а-тет. Такива, колко са минавали през този форум...
kraka:
http://i41.tinypic.com/15rxgd2.jpg
Grumpy old madman
Виж нека спрем с кой е по, по най, защото виждам, че доста се надъха да ми доказваш колко си умен и знаеш. Колкото до момичето все още не се знае дали тя се окачествява като грозна, още повече, че беше сложила усмивки след това. Дали мога да защитя жена или не е въпрос на доводи, които на теб като на опонент ти липсват, както и много други неща. Но стига толкова нека оставим темата и хората да си публикуват снимки.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Така.. спрете да спорите,карате или каквото правитесамо да кажа,че не съм искала да си прося коментари от сорта на "не не си грозна.. красива си .. бля бля.. " смешни са ми момичета които го правят
и аз не съм такава .. само това ще кажа
казах , че съм грозничко .. просто за базик.. не мисля да напиша "вижте ме какво съм хубаво " или нещо от този род.. не съм някоя надута кифла
... това,че съм написала "грозничко" не означава,че се мисля за найстина грозна.. ужасна.. мисля,че си имам и хубави черти както казах очите са ми любимите
и се мисля за обикновено момиче.. с нищо по-различно от останалите
просто нямам огромно самочувствие и не се мисля за принцеса..
![]()
мачока рулез !!! шоу дис тардс сам администатор скил
Много написано,много защитаване,отстояване на тезите и блабла,а всичко се свежда до едно нещо,наречено първоначално впечатление,инстинкт и тн.
В него нещата са простички и се изчерпват до "Става" и "Не го бива".
Психологията и философията много усложняват нещата и създават грешна представа,а всичко е толкова просто и красноречиво..
Затова не мисля,че има смисъл да продължаваш да спамиш темата,да обсъждаме твоята възраст,феминизъм или етническа принадлежност.Просто приеми че не се гледа на теб с добро око (разбира се ти имаш правото да се защитаваш тук,да пускаш снимки и тн) ,но си прецени дали е добре за теб да го правиш..(т.е дали имаш достойнство и интелигентност).
Под това не се гледа с добро око имах предвид отношението на хората към теб,не моето персонално,защото от изявите ти в тази тема,не видях да имаш хора,които да те подкрепят или да показват симпатиите си спрямо тебе.
Просто един човек трябва да знае кога да спре.
Не се спряхте с тоя Мачок.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Много обичан стана, а помня, че по едно време беше модерно да хейтваш модовете/админите. 0.о
не цъкай!
имаш големи червени джуки ;]Първоначално написано от Pedigree
Аз съм за админите и модовете ;] Бил съм админ и мод и съм съпричастен.
Ами няма значение, има хора, които ми симпатизират, но не го правят открито, но както и да е. Аз не искам ничия помощ нито нищо. Като не ме харесват, не ме харесват, това не е мой проблем, проблем е на този, който не ме харесва. А аз достойнство си имам, което не се влияе от 3,5, 10 мнения, на хора, които не ме познават. Виж ако някой, който ме познава каже нещо, тогава бих обърнал внимание. Иначе аз си казах, честното мнение за момичето, това че някой реши, че съм глупав само защото мисля така не е мой проблем вечеПървоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
eeeeeeeeeee
http://i27.tinypic.com/2ytvbth.jpg
Grumpy old madman
Ти си скучно, досадно момче ... спри ... никой не е длъжен да ти чете глупостите. ... отиди в раздел "Кофата" там ще намериш съмишленици и ще обмените много много интересни теми, отговарящи на твоите интереси ;] Чао ... не си длъжен да отговаряш ;] ако отговориш си скункс ляляляПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Като виждаш че всички ти опонират и не се съгласяват с теб,трябва да ти дойде един въпрос в главата и той е дали си прав и въобще да се вслушаш в нещата,които ти говорят.Тук е момента с интелекта.Първоначално написано от Ilikeliljon
Навсякъде в човешкото общество обикновено мнението на мнозинството е правилно.
А за достойнството..ами когато виждаш че не се съгласяват с тебе,няма смисъл да унижаваш повече себе си (защото за мен твоето поведение е унизително),а просто да си вдигнеш крушите и да си замълчиш.
И не,не е проблем за някой че не те харесва,ти не си Господ,че да се считаме за грешни,че не те харесваме.
Всичко това го казвам е с приятелски тон,защото целя да престанеш с отговорите.
Моля те спести ни вече изявленията си,на никой не му се чете,темата е за снимки и искаме това да гледаме.
Благодаря за мнението, но точно ти не ме учи, кое е прието. Ясно ми е какво е прието в човешкото общество, но още по-ясно ми, че много велики хора (и аз от тях съм разбрал) отдавна са разбрали, че това че много хора са на едно мнение не прави тяхното ( на хората) мнение истина.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
И наистина преставам, защото темата на поста не отговаря, ама какво да направя като все се намира някой, който трябва да се обади. Това е.