.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Знаете ли нещо блестящо като лосион или някое със загар

Знаете ли нещо блестящо като лосион или някое със загар
    Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми по магазините ги има много... разгледай малко....

Голям фен
    Аз си бях взела лосион за тало на Seventeen с блестящи частици много е хубав,а и не е скъп
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Аз си бях взела лосион за тало на Seventeen с блестящи частици много е хубав,а и не е скъп
    И аз сега мисля да си взема нещо такова.Струват ми се хубави,а и бях чела тема за такива лосиони и всички отзиви бяха добри. :P

Препоръчвам ти на Dove - Silk Glow .Вече го ползвам втора година и съм много доволна.Придава на кожата хидратация и деликатно бляскави частици.Най-обичам да го ползвам на морето,дори и след 4-5 влизания във водата ефекта се запазва.

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Препоръчвам ти на Dove - Silk Glow .Вече го ползвам втора година и съм много доволна.Придава на кожата хидратация и деликатно бляскави частици.Най-обичам да го ползвам на морето,дори и след 4-5 влизания във водата ефекта се запазва.
    и аз имам него и съм суперр доволна особенно ако имам и тен и като се намажа с него и цялата блестя

..

Seventeen с блестящи частици малеее много е хубав неска си го зехх
    Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam..

а хора този Dove - Silk Glow на каква цена е
    Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си