.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 186
    Айде, като си 7. клас, си сърбай своята чорба. Защото като гледам имаш и ти няколко грешки, тей чи донт коментирай, сладурче неопечено. д'еба всезнайковците ...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    12 клас си, а като те гледам колко неграмотно пишеш... оО.
    Учудвам се, че сте толкова несериозни. Матури имате, в университет ще ходите, ами едни произведения не сте прочели цяла година. Е толкова ли трудно беше, де?...
    Аз съм седми клас и преди няколко дни правих матура за 12 клас (само въпросите от български език) и нямах и една грешка. Не е толкова трудно.
    Успех все пак; който е учил, няма от какво да се тревожи.
    Миличка, като си 7 клас какво изобщо говориш. Незнам към кой точно беше насочена репликата за неграмотността, но беше не на място. Всеки прави грешки, и ти си направила. Колкото до това кой какво е прочел - като станеш 12 клас и трябва да се готвиш за кандидат-студентски изпити, матури, и паралелно с това да учиш редовно и за училище, тогава пак ще си поговорим.

Ъъ, за авторката беше т'ва за неграмотността.
    И впрочем, аз също уча и за изпити, и за у-ще. Може да съм по-малка, но това не го прави по-лесно.
    Абе, човек да не каже нещо.

бтв, посочете ми грешките : )
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Първо - да, човек да не каже нещо... особено когато критикува по неправилен начин.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    12 клас си, а като те гледам колко неграмотно пишеш... оО.
    Учудвам се, че сте толкова несериозни. Матури имате, в университет ще ходите, ами едни произведения не сте прочели цяла година. Е толкова ли трудно беше, де?...
    Аз съм седми клас и преди няколко дни правих матура за 12 клас (само въпросите от български език) и нямах и една грешка. Не е толкова трудно.
    Успех все пак; който е учил, няма от какво да се тревожи.

Така грешките - "12" се чете "дванайсе" не "дванайсти", за да се чете по втория начин трябва след арабското число да има точка или да бъде написано с римски цифри. "Ами" е междумение, а не съюз като "ама", "но" и "обаче" - неадекватно употребено от теб. След "Е" има запетая, защото също е междуметийно възклицание. Не разбрах кви са тия грозни точки след въпросителния знак. Никак не е коректно да се каже "въпроси ОТ български език", а правилният предлог е "по" или "върху". Тоя жаргонизъм "нямах и една грешка" не е книжовно приет, все още. Точка и запетая не се слагат в такъв случай. Тук би било по-удобно (разбирай правилно) да се сложат две точки, точка, тире. Това достатъчно ли ти е?

с протегнати стъпала
    и шалове

И аз съм съгласна с Gbsy.Не са чели произведенията,на матура ще съевяват.Ти си длъжен да се подготвиш и по БЕЛ,и по другия предмет.Няма хър-мър.Цяла година,вместо да дремете и да си мислите каква рокля да си купите за бала,не помислихте,че имате за четене?
    Разбирам,че не ви е лесно,но от това зависи бъдещето ви.Тази оценка е жизнено важна.
    бтв.. Ние,щом сме по-малки..да не би да ни е много лесно.
    П.С - утре като се падне думата
    не знам,много хора ще пострадат

Можеше като по-малка просто да признаеш, че дори ти, о, велика музо на българския правопис, си направила грешки и до своята матура ще изучиш правотата ми и ще я поставиш като свое верую над леглото си.

Хах..Човече,ти с тези грешки ме уби!
    Много си умен..

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    И аз съм съгласна с Gbsy.Не са чели произведенията,на матура ще съевяват.Ти си длъжен да се подготвиш и по БЕЛ,и по другия предмет.Няма хър-мър.Цяла година,вместо да дремете и да си мислите каква рокля да си купите за бала,не помислихте,че имате за четене?
    Разбирам,че не ви е лесно,но от това зависи бъдещето ви.Тази оценка е жизнено важна.
    бтв.. Ние,щом сме по-малки..да не би да ни е много лесно.
    П.С - утре като се падне думата
    не знам,много хора ще пострадат
    Нашествието на гномоветеееееееееее

Разликата е, че всеки си има глава на раменете... друг е въпросът чия е пълна и с ккаво е пълна... аз не съм чел нито едно произведение и нямам по-малко от 20 точки на 41. задача. Не е особено наложително да се четат произведенията, най-малко пък когато не ги смяташ нито за приятни, нито за интересни, нито пък си съгласен с критиците по въпроса. А са де? Май ви е широко около врата, че да висите в нашата тема.

Човеко, извинявай, но за мен грешки от типа на "какви са тези грозни точки след въпросителния знак?" са ми смешни.
    Въобще целият ти коментар в/у мнението ми е един голям майтап.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Радвам се, когато развеселявам хората около себе си, дори да го правя с цел да ги науча на нещо. Разочарованието е пълно, но интересно защо не коментираш бройното числително, а точките...

Нашествие?!О,извинявай!Как се усмелих да напиша коментар във вашата тема?! Човек не може ли да коментира?
    Мисля,че спора трябва да приключи.
    И успех все пак.

Не и когато коментарът не е коментар, а някъв пошъл начин за заяждане. Моите грешки, ако обичаш, не ги коментирай, защото аз знам, че не пиша грамотно във форума, просто защото пиша бързо и избощо не ме интересува кой си е ударил главата, ставайки тая сутрин. Аз поне не коментирам правописа на останалите... като го правите, се убедете, че знаете как се пишат нещата, които вие пишете.

'Щото т'ва ми изникна първо в главата, бе.
    Ако бях изкоментирала бройното числително, щеше да се заядеш защо не съм посочила друго нещо.
    Май сте изнервени ту мъч.
    Успех все пак, да.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Не се правете на гледачки и не ми казвайте какво съм щял да правя, ако вие сте били казали нам-си-ко. И too е с дълго у май и по английски имаш нужда от помощ и да, изнервени сме, така че айде да ви видя гърбовете и да чуя вратата да се затваря след вас.

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Не съм чел нищо, но не се и притеснявам, не отивам на операция, а на изпит, само тея матури ме делят да отида да уча другаде ...

Ти май се чудиш за к'во да се заядеш, а?
    Ебати простотията.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Повече от фен

Re: Утре е 1-та Матура

Цитирай Първоначално написано от Sneki
    Цитирай Първоначално написано от coteto
    Утре е 1-та Матура притеснявате ли се ?
    Чувствате ли се подготвени?
    Не знам ама аз викам квото стане щото като знам по изпити и контролни как забравям всичко
    3 да има
    mn sam pritesnena . sigurno 6te se naakam ot pritesnenie ute sigurna saaam. za tfa nqma da hoda

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Леле, че ниски цели, а аз се притеснявам дали ще успея да постигна резултат от 5,30 до 5,50. Матурата по математика е лесна. Ние в училище правихме 5-6 тази година като контролни и получавах петици (ума в МГ). =] На всичкото отгоре ни се даваше два пъти по-малко време, отколкото ще имате на матурата.

П.п. втората ми матура е по история.

Супер фен Аватара на Shia
    Защо е задължителен черният химикал
    в последната минута разбирам,че го искат задължително.

В инструктажа казаха да се носят черен и син химикал
    ,но сега се пише ЕДИНСТВЕНО С ЧЕРЕН

Ох, кой ви каза, че трявба само с черен... осъзнайте сеее, дечковци.

АЗ искам по бел над 5.50, по история сяква положителна ме устройва
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Днес чух да си говорят,че задължително трябвало да се пише с черен химикал... колко е вярно - не знам....

Успех на всички!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от mrysnika
    Искам да попитам-на последния въпрос, който е за 30 точки ТРЯБВА ЛИ ДА ПИШЕМ ВЪРХУ ЦЯЛОТО ПРОИЗВЕДЕНИЕ или да разсъждаваме САМО по дадения откъс ?
    пише се върху цялото,
    АКЦЕНТИРА СЕ върху откъса
    пък и то би трябвало да ви дадът тема.. не само текста,поне мин година беше така

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на Shia
    По време на държавния зрелостен изпит:

 Запознава се с указанията за работа с изпитния вариант, листа за отговори и свитъка за свободни отговори. Указанията са в началото на изпитния вариант;
     В началото на държавния зрелостен изпит по чужд език изслушва два пъти текст за компонента „Слушане с разбиране”;
    Пише с черен цвят на химикалката, чертае с черен молив;

Потвърдено е ми е от квестор,лично.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    тва пък с черния химикал ми е странно,
    може да сканират тестовете и компютър да ги проверява

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!