- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре е 1-та Матура
Въпросът не е в това да се вземе. Тя и с 3 се взима. Някои обаче искаме хубави оценки![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз мойта съм си я взел със 5.25 успех на тези , които ще се потят утре по чиновете.Нали знаете умиране има оттърване няма от вас си зависи какво ще имате с колко и дали ще я вземете!Това е живота бъдещето вече зависи единствено и изцяло от вас!
ОФ! В тая тема някои потребителчета много ме издразниха, даже не мога да проочета всички коментари...Пфу! Аз мислих, че целта на темата е да си пожелаем късмет, не да ставаме обект на безпочвени нападки. И не смейте да ми сравнявате изпити след пети или седми клас с ДЗИ. Карайте по десет часа биология и химия на седмица, гответе 66 теми по биология, 20 по химия и 400 задачи + БЕЛ - единадесети и дванадесети клас, и тогава ми говорете, че не е трудно да си подготвен за всичко.
Както казва дядо ми "Пътя по който си тръгнал, аз вече се връщам от него"![]()
Както и да е, въпреки че не ме хваща сън, налага се да лягам, за да съм свежа утре, така че лека нощ, лесна ни матура утре, приятни въпросчета и ЛуД късмет!!!![]()
![]()
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
то и аз лягам, па утре ще му мислим![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Айде успех утре! Аз не съм пипал нищо по литература, ще разчитам на природния си талант![]()
Walk with me now, fly with me later...
това го чувам редовно в даскало. после като върнат контролните имат 5-6. без тияПървоначално написано от Rookie
![]()
Айде хораааааа, страшният момент настанаУспех!
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Айде и тука да пишем - как ви мин
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
"Разни хора разни идеали" по-гадно нещо не можа да ви се падне
"По-гадно" не е точната дума, напротив - темата беше ясна и точна и повечето като че ли писахме едно и също.Лошото е, че това беше единствения автор и едно от малкото произведения, които не бях чел, да не говорим за анализи.И ми се стори, че не съм само аз на това дередже, но като краен резултат очаквам над 5,50 от тая матура![]()
Now we'll always see the light, through the darkness of the night.
Be your shelter when the storm is in your heart...
това бяха най - отвратителните 4 часа от живота миИ Алеко ... как пък той се улучи мамка муууууу
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
другата матура мина ли или предстои?
Хаха аз питах кой ли не дали има столевка в него, че не знам кога е живял Алеко![]()
Темата няма как да не е ясно формулирана, минава през 1 куп ръце, очи и мозъци. Не става въпрос за формулировката, а за това, че текстът е тъп, а темата по тоя текст беше глупава, не може да се изявиш, не можеш нищо да направиш...Първоначално написано от ArtOfTrance
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Другата е на 19 вторникПървоначално написано от plmn
![]()
окПървоначално написано от mgxpower
![]()
Много малко дни им дадоха почивка 1 ден и хайде пак![]()
Дано да дават да се преписва във Вторник, че иначе ще сера на метеното
мхмПървоначално написано от BeboP
![]()
вкараха ви го с тоя 41 въпрос![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
бе Алеко е лесен