- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре е 1-та Матура
Мене па Ботве ми е любим,най-разбираем ми е като идеи от всички
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
вживяла си се в темата![]()
абе е нали са 3 варянта,кви бяха темите ина другите 2?![]()
Направо! А в момента какви идеали са ми в главатааа...![]()
Иначе на въпроса ти нямам отговор, но и на мен ми е интересно, така че ако някой знае, нека сподели.![]()
и на мен ми е интересно какви са били другите две теми![]()
абе наистина по - добре Алеко, всеки нещо може да напише по него, ама ако беше Гео Милев например, щях да се гръмна![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
то на книшките не бяха ли и трите варянта или само единия е бил?
Не знам за вас , но на мен сякаш камък ми падна като мина тая пуста матураНе мога да повярвам, че го преживях ...
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
Имам 4 грешки от първите 40, а на темата... ще видим.
как разбраДа не са ги качили някъде отговорите вече?
и аз малко се чувствах така, сякаш си правим най - обикновено контролно в даскалоПървоначално написано от BeboP
Сигурно, защото бях с класа си ... не знам и за мен сякаш си беше пореден ден в даскало ... стана ми хубаво ...
![]()
Mooo6no, къде намери отговорите?Аз въобще не знам в сайта на министерството ли трябва да гледаме...
Иначе - аз като видях "Разни хора, разни идеали" (и то четвъртата част) малко се разочаровах, защото бях почти 100% сигурна, че ще се падне Елин Пелин. А и си мислех, че ако е Алеко, то ще е "Бай Ганьо". Обаче пък текстът беше доста благодатен и смятам, че и хора, които преди това не са го чели, все нещо ще мога да напишат. Аз останах доста доволна от съчинението си.А и тестът беше елементарен като миналата година... Надявам се да имам над 5.50.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
не знам хораааа аз така без отговорите нищо не мога да кажа![]()
сигурно съм объркала теста, резюмето не знам дали е добре, съчинението също - абе искам да умра
![]()
![]()
![]()
Еййй верно ли разни хора разни идеали са далиПфф кофти... Алеко е гадничък
На нас миналата година Йовков ни беше ама той е елементарен... Като цяло Ботев, Йовков и Елин Пелин ми бяха любимите
Иначе, я разправяйте за теста тва онова - труден ли беше?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
теста не беше много труден, накрая стана малко шибан, но като цяло не беше зле ...
А отговорите ?Първоначално написано от bEbsI
Първоначално написано от AnincetoSexy
на 26-ти кво писахте
A) АлегорияПървоначално написано от ReBeL
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
мерси![]()
Мина, поне 1-вата, но за жалост аз се притеснявам повече за втората...вие каква втора матура записахте? Има ли някой с история?
Ооо сега го прегледах набързо - лесен е билТо и нашия беше такъв
Общо взето явно ще дават лесни въпроси на матурите
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
къде го видяхте... искам и азззз искам отговоритеееееееееееПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..