- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре е 1-та Матура
Значи и да променят критерия за оценяне едва ли ще е толкова драстично.Щом миналата година 22.5 точки е било за 3ка значи и сега ще е там някъде![]()
И аз така, и май имам шансове. Ако си спомням правилно, на теста нямам грешкиПървоначално написано от Lekov
Дано резюмето и интерпретацията ми са добри. Темата не ме вдъхнови особено, но можеше да е къде-къде по-зле, например "Септември"
![]()
На мен ми остана 1 редПървоначално написано от Ivalinka
Това е идеята, да е кратко.
Оценките звисят от нивото на всички, и поради това още не е ясно как ще ни оценят. Ще раберем към края на месеца може и по-дълго.
ще заменя някой незензурни думи със звездички *** * * ******* ** ******** ** *** * ************ ***** ******* ******** ** *** ******** ******* ****** ** ** ****** * ******** ****** ******* ******* *** * ******* *** *********** ** ********* **** ***** * ******* ****** **** ***** ** ********* *** ********* ******
По тъпо незнам дали съм се ****** ако знаех, че ще се прецакам така щях да помоля да изляза за да отида до тоалетна, с молба да си взема матурата с мен защото ще ми трябва, поради липсата на тоалетна хартия![]()
Въпросите бяха сравнително лесни, като се подготвях, съм попадала на много по-трудни.Първоначално написано от YakUZa777
Много ви благодаря за линковете към отговорите,нямаше да доживея чак до yтре,за да ги видя във вестника.Имам 69 от 70 точки на теста,а на съчинението...хмм не знам проверяващите колко ще ми се изкефят на писанията-4 страници ЛИС по всички правила на ЛИС-а,с моменти на лично творчество (много яко и оригинално стана),надявам се да го оценят подобаващо хаха бях в голямо вдъхновение,с две френдки и гаджето отиваме сyтринта в даскало направо от парти,(направо предсмъртно хардтехно и екстрички дето вдигат и мъртвите
)
чакаме в колата да започнат да пропyскат в даскало,отпред на двора некви yмници и yмнички от скyyл интелигенцията( т.е. представителната извадка от представляващите лекета),имащи по 1344556 награди и медали от олимпиади по незнам какво...та тези млади надежди,седнали на оградата,отворили ПОМАГАЛОООО ЗА МАТYPА по дяволите! в 7.00 cyтринта 30 мин. преди матyра!Леле шок и yжас,те четат, аз чертая на помагалото отгоре, щото не мога да издържа на гледката и се смея лекичко така...Слизам от колата,още не съм стъпила с двата крака на земята, и веднага тея от моя клас: "аyyy,ти как може,ти добре ли си,виж се на кво приличаш,кво си правила снощи,в клyбовете ли четеш за матyрата,ще се провалиш да знаеш,ааy ама как те пyснаха мама и тате да излизаш като има дзи,нема как да yспееш в това състояние аааах"
Лелелелелл смях,потрес направо!!!!.Викам добре деца мои-четете си книжката бързооо,има още 3 мин., не ги гyбете в неползотворни занимания!
Дават вариант 1 ,листове,това-онова,....разбрахме темата,гробна тишина и чyвам някоя реве тихо,дрyгите мяyкат от агония,аз ще агонизирам от простотия-адскиии yникално ,нескопосано създадена матyра,въпроси,дето в даскало не сме ги чyвали даже,щото даскалките и те горките не знаят точно за кво иде реч,граничат с въпроси за олигофрени,а те на сво ред-с абсолютно безмислени задачи,сложени там да докажат,че вселената побира много безyмие,не знам.Задавих се с водата, и с шоколада и с квото имаше,щото ми доде много...тъпа система,няма виновни то се знае...или ако има-камерите ще ги изловят хахах!Еееех а как си мечтаех да нема камери,за да си препиша онова отговорче,едната точица,дето не ми стигна за пълни точки.Можех да погледна в листа на yмника пред мен,този,дето чете пред даскало в 7.30 помагалото...това е истината,нема как да не знае повече от мен пича,начетен е,преначетен е, както всички от неговата извадка....И изведнъж какво става,защо излизаш след има-нма час и половина,защо после с възвишеното ти обкръжение идвате да ме питате кво съм писала еди къде си,после мълчание и ъъъъм дааа добре,после идва големия парадокс на недомисленото дзи оценяване,всички окапват със скоростта,с която си изчетоха yчебничетата пред даскало....
извинявам се за дългия пост и негативизма....някои неща го провокират няма как
![]()
и май си се регистрирала да покажеш, че си от "печените кифли".
именноПървоначално написано от damdam
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/...orite/?ref=rssПървоначално написано от densii
Тук има и варианта, и отговорите.
Много ще съм благодарна, ако някой качи верните отговори и теста, защото не ми ги отваря. Мерси предварително!![]()
внучка мИчта
Iskam da popitam kak populvahte krug4eto,s hiks,no izlizahte li ot krug4eto (kakto beshe pokazano v ukazaniqta,hiks koito dosta izliza ot krug4eto.)poneje moito hiks4e ne izlizashe ot krug4eto,plutno v nego beshe,i odeve se se6tam 4ak ,4e trqbvashe da e golqm hiksa i da izliza ,malko se pritesnqvam..da ne mi za4etat maturata?
На нас ни казаха да не излизаме и не сме излизали, така че споко.
Mim4etooo, не ти ги отваря, вероятно защото нямаш Adobe Reader - качи си я и ще ти ги отвори.
Тази година се предполага да е различно оценяването ? На теста имам 3 грешки, на темата нз как ще я преценят.. ама се надявам да хвана 5.50.
Стори ми се по-труда от миналогодишната, би трябвало и оценяването да е по-снисходящо.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
На мен пък ми се видя страшно лесно, на миналогодишната направиш грешки като пробвах, а на тази май нямам.Първоначално написано от mrysnika
Изтегли си PDF Reader или Adobe Acrobat и ще можеш да го прочетеш.Първоначално написано от Mim4etooo
Sissy90 u Undying мерси
внучка мИчта
Ако имам пълни точки на резюмето имам 69/70 точки йей! а и съм доволна от 41 задача доста. По- малко от 5.50 няма как да имам.
От кои училища сте?Майка ми беше квестор в НФСГ![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Бааа тука всички 5.00-5.50 и нагоре...![]()
Аз ако хвана над 4 няма да мога да повярвам направо
Първоначално написано от AnincetoSexy
Йее!!!На теста имам една грешка, надявам се резюмето да ми е за пълен актив точки, а темата немога да я коментирам.. Хич не ми хареса, ама писах, к'во да правя...
ТРябва да споделяме резултати на 01.06
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Аз чак след 4 години,искам да минат по-бързо обачеПървоначално написано от Seducti0n
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!