- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На какво се дължи ?
Според вас на какво се дължи честото омазняване на коса?
Прекалено използване на лак за коса !!!!!! Или вакса...и сякви такива работи. Пръскането с парфюм близо до косата също, затова се пръска от разстояние. Прекаленото Пипане на косата същоКъсите коси много по-бързо се омазняват. Гадния шампоан също помага.
При мене поне се дължи на редовното миене и когато нямам работа постояно си играя с нея.............![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
А вие каква козметика закоса ползвате? Защото аз си смеених шампоана , а ефектът беше почти никъкъв ...![]()
еми те хората всички причини са изброили, а за козметиката, незнам, зависи какъв тип ти е коста. Аз лично използвам на Гарниер продуктите. И елсеф понякога...
Медикал е много добър, мисля че го има в аптеките.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ако я пипаш много бързо се омазнява, а също и ако слагаш прекалено много шампоан
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
НЕподходящи за вида на косата шампоани,балсами..прекален честото миене...мръсотията....![]()
+1Първоначално написано от taNcheto93
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
[quote="NoFuckinWay"]Прекалено използване на лак за коса !!!!!! Или вакса...и сякви такива работи. Пръскането с парфюм близо до косата също, затова се пръска от разстояние. Прекаленото Пипане на косата същоКъсите коси много по-бързо се омазняват. Гадния шампоан също помага.[/quote
+ 1
To infinity and beyond.