- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дама за бала...
Ако гаджето ми не беше от същия випуск, бих си избрала за кавалер точно някой от класа, защото на мен лично ми се вижда тъпо да си водиш някакво момче, което не (го) познава почти никой/никого.
Първоначално написано от shadow4e
Не това не ме притеснява
Точно в това е проблема - не съм си намерил още кола...Първоначално написано от shadow4e
Еххх
Как без дама на бала?!
Ние с класа ми се уговорихме (понеже сме равен брой момичета и момчета) да си поканим по някой от класа.
Кола лесно ще намериш![]()
Първоначално написано от Pliok0019
дай идея тогава какви пари от къде какваимам иначе 1 лист А4 пълен с телефони на REnt a car
Щом не можеш да ползваш ваша, помоли ваште да разпитат приятели и роднини, все някой ще се съгласи да си даде колата.Е, ако искаш да си с няква наистина скъпа, си наеми, за мен са безсмислено дадени пари. Ние с приятеля ми даже слезнахме по-рано и походихме пеша. Никой не я и видя колата и аз не я помня вече.
![]()
Хм, това за мен са излишни превземки, за какво ти е бала да дадеш още 200лв за подарък![]()
Мани ги тея дами, имате ли си фотограф?
Аре, че огледалото на апарата има нужда от раздвижване.![]()
За теб знаемПървоначално написано от NaskoKaulitz
Първоначално написано от AnincetoSexy
Както вече казаха - вземи някоя кола на приятел/роднина.Първоначално написано от numpad
![]()
Имаме си... 70лв на човек...Първоначално написано от LizZz
Сега разбрах че никой няма да кани... Малко не ми се връзва... ддз
Ок, не разбирам кво толко те притеснява - ако искаш, ама ако го искаш ти - покани. Това, че останалите (не) канят, не значи, че и ти трявба да (не) каниш.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Ех..Първоначално написано от numpad
Ако някой друг търси фотограф и още не е намерил да ме има в предвид - ГОТОВ СЪМ!![]()