- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дама за бала...
Здравейте. Аз имам едно по нестандартно питане... Искам да чуя вашите отзиви за това дама за бала да ти е момиче от класа. За и против...
Ако е в техникум, възможно е да са и 4. ;D
Иначе няма никакъв проблем.Дори мислех, че това е масова практика.
То си е, де... Ако си нямаш гадже, защо не..
Чудя се дали да й направя предложение. Пък и се чудя и кой е подходящия начин и въобще нз.Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Проблема е че въобще не съм имал...Първоначално написано от Bianca
![]()
дефинирай "познавате"
мен ме познаваха само 2-3-ма души от класа:Д
За това събитие да се издават списъци, кой с кого е, ала-бала?
Ако имаш желание да танцуваш(което май е единственото предназначение на кавалера/дамата), ще си танцуваш, ще поканиш тоя-ония/тая-оная:Д Пхах. За или против, вика:Д Ами, все тая))
ами всеки ден заедно в продължение на 5 години...Първоначално написано от Blab
горкия...Първоначално написано от numpad
еми друго не ти остава взимай някоя от класа
то густо, то пусто
Алеле, какво значело да познаваш някого. За такива хора мога да кажа "знам ги"/"знаем се", но да не измествам темата.)
Покани я! Щом ти се иска.<3
ъ-ъ, йо-йоПървоначално написано от лапе
![]()
а що се отнася до самото предложение скайп подходящ ли е или лично?Първоначално написано от Joc
ЛИЧНО!
Дамата е само за "парадното" влизане в заведението ... Не си вързан за нея ... Бал = купонче с класа ... нищо повече ...
Аз имам 4 дами, а не съм канил нито една от тях О.о ... Просто покани най-близкото ти момиче от класа, което няма кавалер ...
плейбой!![]()
26% момчета 74% момичета, никой друг от класа няма да кани момиче (поне така казаха).Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Офффффффффффффффффффффффф фффффффффффффффффф...
*пъшка отегчено*
и накрая, всеки с една под ръчичка...Първоначално написано от numpad
действай!![]()
пускай се по течението, пък ако се - удавиш голяма работа.. ти каза, че рибките са много.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
За какво ти е дама, ти луд ли си?![]()
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Ще се радвам ако се намери някой "против"...Първоначално написано от Bianca
Иначе съм почти убеден вече че трябва да я поканя.
Луд е ми!Първоначално написано от RichKidsOnLSD
Да си вземе кавалер!
Grumpy old madman
Абсолютната поредна средновековна измишльотина... както и целия бал... баааати простотията с високопарно име и чалгарска същност в 90% от случаите... останалите 10% представляват т.нар. зубъри, които ще са в пенсионерски костюмчета с вратовръзка, често спираща кръвоснабдяването и окисляването на мозъчните клетки...Първоначално написано от RichKidsOnLSD
Аз пък не разбирам точно обратното, да си поканиш външен човек на бала. Все пак това е събиране на випуска. Гаждето в дискотеката
При нас имаше момчета, които поканиха момичета, някои дори си имаха и други сериозни партньори, но какво от това.![]()
То аз не виждам какво се чудиш. Освен да я вземеш от тях друго не се иска от теб или те е страх да не ти откаже?