моите сутиени са с твърди чашки и в петрялнята се деформират,а ако са меки - няма
Аз всичко пера в пералнята.Маратонки,бельо, лузи,дънки,чорапи,спално бельо ... Не съм се замисляла какво може да им стане.![]()
Преди ги перях на ръка,вече в пералнята.Хем по лесно,хем по изпрани , че от моите ръце нищо не става![]()
ПП.ооооо днеска си купих мега якия сутиен![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
На ръка, защото в пералнята им излизат обръчите и после ме дразнят, а и стават като сдъвкани от крава.
всичко в пералнята
и аз такаПървоначално написано от LadyDy
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Казват се банелиПървоначално написано от LadyDy
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
сутиените в пералнята и нямам никакъв проблем![]()
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Тя майка ми ги пере в пералнята,ако им стане нещо тя ще ми купи нови...
Естествено, че на ръка си пера сутиените. Точно както всеки производител на бельо препоръчва![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
преа си ги в пералнята и нямам никакув проблем![]()
Един път стана така...един банел се измъкна и се пъхна в една дупка..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Абе хора... осъзнавате ли кви глупости говорите /пишете/?
Ще се скъсали, обезформили, "банелите ще се извадят и ще повредят пералнята"![]()
![]()
![]()
Пълни глупости (според мен)!!! Аз си ги пера в пералнята, дори презрамките не им откачвам и им няма нищо! пералните имат програми за бельо, деликатни материи... 40 градуса с прах и омекотител и нищо им няма.
Не си представям да си пера сутиените на ръка или бельото и да си имам маникюра здрав... Случвало ми се е да си пера бельо на ръце, но тва са частни случаи. Всичко се пере в пералнята и си е жива и здрава... Как ще ми скъса сутиена, че ще ми се извадят банелите да я повредят...
Според проблема идва от неправилната температура и програма на пералнята!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Абе хора... осъзнавате ли кви глупости говорите /пишете/?
Ще се скъсали, обезформили, "банелите ще се извадят и ще повредят пералнята"![]()
![]()
![]()
Пълни глупости (според мен)!!! Аз си ги пера в пералнята, дори презрамките не им откачвам и им няма нищо! пералните имат програми за бельо, деликатни материи... 40 градуса с прах и омекотител и нищо им няма.
Не си представям да си пера сутиените на ръка или бельото и да си имам маникюра здрав... Случвало ми се е да си пера бельо на ръце, но тва са частни случаи. Всичко се пере в пералнята и си е жива и здрава... Как ще ми скъса сутиена, че ще ми се извадят банелите да я повредят...
Според проблема идва от неправилната температура и програма на пералнята!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Според теб щото не ти се е случвало....щом го казвам значи има защо./.Първоначално написано от SunSmile
Не става въпрос за стара пералня, грешна температура и т.н.Първоначално написано от KoRnFlAkE
Всеки нормален човек може да види, че прането в пералнята е доста по-грубо от това на ръка. Аз не искам да си го причинявам на сутиените![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
и аз това викамПървоначално написано от tonie__
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Абе глупости.... грубо било... Как да обясня, 4е има деликатни програми за деликатни материи ( без центрофугиране...) и всичко се изпира без да се поврежда. И има значение вида на пералнята и човека, който я пуска...!Първоначално написано от Boot
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Да, ако ти се е показал банела преди да сложиш да си переш сутиена в пералнята - ще ти се случи!Първоначално написано от desyty
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
mmm pyk az moite nikoga ne sum gi prala na ryka samo w peralnqta..i nishto im nqma..![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Всичко пъхаам в пералнята и досега нищо не ми е ставало![]()
Someb0dy told u..how much i Love u !?
Mи не се е показал,ако се беше изобщо нямаше да го пускам!Както казаха и в по-горните мнения прането в пералня е по-грубо от това на ръка.Първоначално написано от SunSmile
![]()