- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато момичето е отгоре?
Не, но мога да ти дам номера на електромера.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ти й вземи номера, аз ще ти кажа всякаква информация за нея, която е оставила в който и да е мобилен оператор, ако се дърпа:P
Едит: ЬХАхьАХахьахьаьхаьхаХьахь х![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
няма проблем, имам приятели в енергото, тамън един неочакван ден ще ти се изсипя пред вратата да ти инспектирам.... уреда![]()
Хахаха ето че си имаме си и админо-модераторски забивки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой щял да дава номер викате
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Много сте .ъпи!Видяхте едно разгонено момиче и айде да му изядем ушите сега! ^^
А ако приятелката ви е дърво, к'во ще направите?! (: К'во ще й кажете? (:
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ако си майстор, ще направиш от всяко дърво - свирка.![]()
Няма такива дървета, има само нереализирани жени![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
И как ще направиш свирка?Първоначално написано от machoka
К'ъв щ'и е подходът?
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Как какъв - агресивно еротичен с елементи на доминиране... всички дрехи долу и в/у масата...така ще я поощря, че после ще иска такъв ордьовър за обедното си меню месеци наред...![]()
Но така само ти ще работиш върху нея!Аз питах да поочупиш малко тя да поеме инициативата? (: Как да ви яхне някое момиче, като вие се дърижте като магарета?
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Офф и ти ли четеш много Космополитън...
Стига с тия предразсъдъци за мъжете.
Или поне аз се имам/ме имат за различен :>
Аз по 2-3 начина/тактики:
Първият както каза Мачока - тя ако си я има страстната жилква в нея ще я отприщи и..![]()
Ако не стане по този начин - с разговорчета, с шегички, със споделяне на секс мечти и съответно изпълнението им и лека-полека ще се стигне нужното ниво и вече сама ще си прави нещата : ) ) Процеса отнема повече време ;р
Пък и понякога алкохола в определени количества сваля задтръжки ище й покажа аз какво е.. "да ти инспектират уреда":P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Егати.
И аз сега понеже не пия, ще си умра като пън.![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Не схващаш мисулта ми
Няма значение![]()
Първоначално написано от what3ver
ОоО милото то, ще се погрижим за теб![]()
'За всеки влак си има пътници', за всяка магистрала също![]()
Напротив, схванах я, но се правя на ударена да си чеша пръстите по клавиатурата.![]()
И не чета много Космополитън. Или поне последните 2-3 месеца не съм.
едит: Това за магистралата НЕ ми хареса.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
MakeMeLaugh
какво можем да направим, за да помогнем на това бедно момиче, изпаднало в нужда?![]()
След краткото социологичеко проучване, което направих, по-голямата част от мъжете признаха, че понякога им се губила възбудата и предпочитали те да контролират нещата, защото тогава им ставало по-хубаво.
Значи вие или сте от малкото, на които им е 'кеф', или послъгвате леееекинко. (:
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Ориентирала си се към неправилната таргет група.
НЕ ВСИЧКИ мъже са еднакви )
Но ти можеш да изпитваш душевно удоволствие, че задоволяваш партньорката си, но не и същинско сексуално?![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първо душевното, а сексуалното е бая красноречиво накрая, със специфичен аромат и консистенция )
Просто съм такъв човек, че да бъда с момичето си е най-хубавото нещо, което може да ми се случи и посредствена история няма. Искам да постигна пълно взаимно удовлетворение от акта, на едно малко по-високо от чисто сексуалното ниво, тъй като не обичам просто да чукам, а влагам нещо повече.
Защото всеки може да си тегли една ръчичка и да получи физическият оргазъм, но душевният такъв от това да бъдеш с някой в интимна близост, дори само да се гушкате и да си дишате във вратлетата е щипката истина, заради която си заслужава да живееш.
И понеже това днес може да се случи много рядко, защото да откриеш точният човек е сякаш някаква химера... случи ли се това при мен.. нищо и никой няма да е способен да ме отдели от него..
дори магарешлъка ми няма, пък!
пфф аз мисла че момичето (дзвера) да е отгоре е най-добре.
Като я пришпориш и го ръгнеш да усеща вибрациите
Първоначално написано от Shia
тфа ми е едно от любимите ... другото е с плавни леки движения нагоре-надолу или напред-назад и ако сменяш това дали да си обърната към момчето или с гръб към него стават общо 4 различни пози
![]()
и те са наистина готини
... винаги си са ме кефели :P