- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ !! Много е спешно ,, устата миии
Днес се опитах сама да си направя пиърсинг на долната джука от дясно но нещо се обърка ии изведнж почна от вуншната страна и от вътрешната да ми тече адски мн кръв и устата ми за няма и 3 секунди почна да преливадаже ж шепите не можех да я събера а цалата устна от дясно се поду за около 10 секунди
веднага отидох налекър исписа ми някъкъв антибиотик през 8 часа да пия но цялата ми утна от вътре посинява или по точно полилавява
от тогава и сега ми се е разнесло даже кум самата устна отвън а подутото малко спадна но върпроса ми е много ли е сериозно и просто нз какво да правя нашите също знаят а и някой може ли да ми каже след колко днии ще почне да ми се управяя мн ме е страх да не си остане такаа
Моля вии хора помогнете ми много се исплаших
Като си правиш експерименти с тялото си така е... И спокойно ще се оправи няма къде да ходи , но никой не може да ти каже то1нчо след колко вр.
вместо пари за лекарство и тревогите..можеше да отидеш да те пробият някъде![]()
егати тъпата идея! Отде ти дойде наум сама са си направиш пиърсинг!!?? На някои хора така им се чудя....
Ти си си виновна и напълно си го заслужаваш тва(дето е текло мн кръв и е посиняла устната)
Научете се да мислите бе!!!
Off awe kfo me napadate we .. as iskam suwet wia oshte malko na boy sha m iskochite
znam che as sum si winowna znam che ne trqqshe
tfa sum si go razbrala weche
prosto pomolix za nqkakfi suweti a ne za napdaki ..
кво няма да те нападат, преди да се прави нещо се мисли.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Awe as kogato e trqbwalo sum si mislila ..kfoto e stanalo stanalo e weche
prosto iskam da znam dali i ewentualno sled kolko wreme sh ischezne toq otok ...
и като си мислила ся що искаш съветше ти изчезне утока спокойно, ама акъл няма как да ти дойде
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и ние от къде можем да знаем след колко време ще ти спадне оттока..![]()
..пфф...
Като ти гледам правописа се радвам че си оцеляла...С какво се опита да го пробиеш ми е интересно..И толкова ли нямасхе 5 лева да отидеш да те пробият..Не знам вече какво да кажа,то бива бива ама това е прекалено според мен...Първоначално написано от vladincetoo
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от nefchi_bs
s Abokat .... s kfo moje ..
да беше отишла в студио..
нали лекаря ти е изписал лекарства мирувай си ся там .. и живей спокойно
САМА СИ ПРАВИШ ПИЪРСИНГ!??![]()
не трябва така......
консултирай се с специалист в тая област!
тъпа със селски диалект! супер!Първоначално написано от vladincetoo
Мила,нормално е да срещнеш критика при проявата на подобно лекомислено действие.Аз не съм никоя за да те съдя,но щом молиш за съвет мога само да ти кажа,че няма смисъл да очакваш някой от форума да ти каже как ще се развият обстоятелствата.Както казаха по-рано,щом си се консултирала с лекар,той е взел необходимите мерки и ако нещо те интересува,ти препоръчвам да се посъветваш с него.Гледай за вбъдеще да бъдеш малко по-предпазлива и уважавай тялото си.
Eyyy ... mn gi razbirash ti .. ama ne sum ot selo qwno ti si ot seloПървоначално написано от EarthShaker
i nqmam nikakuw dialekt zatwa ne me ubijday bes da znaiesh zakwo tochno stawa wupros
samo 1 shte ti kaja
Γαιμησε η μαμα σου !
Първоначално написано от vladincetoo
![]()
![]()
щото си тъпа бе...разбери...тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си
![]()
![]()
Какъв съвет искашБ!Станалото е станало,ние кво?!да ти направим машина на времето и да те върнем в деня,в който не си била толкова загубена ,че да си пробиеш устната ли?!Иии във сайта се пише на кирилица!![]()
Зависи как си се оризилила...кой знае дали не си засегнала нещо(нерв итн.) пий си лекарствата и чакай...може за 1-2 седм.да ти мине,а може да се влачиш така и 1-2 месеца.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Аууууууу защо сама бее...![]()
![]()
Не си прави повече такива експерименти...а иначе спокойно ще мине...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ηρεμήστε λίγοПървоначално написано от vladincetoo
![]()
Поо темата: Не попита ли лекаря кога ще спадне отока ?
Сложи и малко лед.. Та ти си си пробила САМА кожата.. Нормално да продължи всичко малко повече от нормална драскотина или рана.
Като искаш да се пробиваш иди в студио.
Явно не си много информирана за пиърсингите..
Поне трябваше да знаеш, че първото правило е: Не се пробивайте сами !![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз съм на това менение...Първоначално написано от Hilary_
Само, дане земе да й стане нещо, че.. се живее само 1 път.
Мале, мале ... Докъде стигна поколението -вече се дупчи само![]()
Защо не попита лекаря кога горе-долу ще спадне? Нали за това си ходила ...
Иначе ТИ СИ ЛУДА да се дупчиш сама![]()
![]()
Не помисли ли за последствията ? Първо - то си има определени зони за дупчене, дето няма нерви и т.н. не може да се дупчиш където ти падне... и второ - остави, че може да засегнеш някой нерв ама и може дза си лепнеш някой вирус - тия неща се правят със стерилни инструменти...
Мале, аз като се бях навила да си дупча езика и ме беше страх в студио да отида щото не знаех къде как работят и ме беше страх, че може да не са им стерилни инструментите, а ти сама вкъщи...Луда работа!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
...на къде отива светът ?... вече сами почнахте да си правите пиърсинг... иначе...ние не сме гадатели за да ти кажем точно кога ще ти мине... най-добре си сложи лед... и другия път отиди в студио
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!