.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Помощ !! Много е спешно ,, устата миии

Днес се опитах сама да си направя пиърсинг на долната джука от дясно но нещо се обърка ии изведнж почна от вуншната страна и от вътрешната да ми тече адски мн кръв и устата ми за няма и 3 секунди почна да преливадаже ж шепите не можех да я събера а цалата устна от дясно се поду за около 10 секунди
    веднага отидох налекър исписа ми някъкъв антибиотик през 8 часа да пия но цялата ми утна от вътре посинява или по точно полилавява
    от тогава и сега ми се е разнесло даже кум самата устна отвън а подутото малко спадна но върпроса ми е много ли е сериозно и просто нз какво да правя нашите също знаят а и някой може ли да ми каже след колко днии ще почне да ми се управяя мн ме е страх да не си остане такаа
    Моля вии хора помогнете ми много се исплаших

споко, не си тъпа
    ay caramba

Като си правиш експерименти с тялото си така е... И спокойно ще се оправи няма къде да ходи , но никой не може да ти каже то1нчо след колко вр.

вместо пари за лекарство и тревогите..можеше да отидеш да те пробият някъде

Град
    Там някЪде...
    егати тъпата идея! Отде ти дойде наум сама са си направиш пиърсинг!!?? На някои хора така им се чудя....
    Ти си си виновна и напълно си го заслужаваш тва(дето е текло мн кръв и е посиняла устната)
    Научете се да мислите бе!!!

Off awe kfo me napadate we .. as iskam suwet wia oshte malko na boy sha m iskochite
    znam che as sum si winowna znam che ne trqqshe
    tfa sum si go razbrala weche
    prosto pomolix za nqkakfi suweti a ne za napdaki ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    кво няма да те нападат, преди да се прави нещо се мисли.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Awe as kogato e trqbwalo sum si mislila ..kfoto e stanalo stanalo e weche
    prosto iskam da znam dali i ewentualno sled kolko wreme sh ischezne toq otok ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и като си мислила ся що искаш съвет ше ти изчезне утока спокойно, ама акъл няма как да ти дойде
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    и ние от къде можем да знаем след колко време ще ти спадне оттока.. ..пфф...

Град
    In the middle of Nowhere

Re: Помощ !! Много е спешно ,, устата миии

Цитирай Първоначално написано от vladincetoo
    Днес се опитах сама да си направя пиърсинг на долната джука от дясно но нещо се обърка ии изведнж почна от вЪншната страна и от вътрешната да ми тече адски мн кръв и устата ми за няма и 3 секунди почна да прелива даже В шепите не можех да я събера а цалата устна от дясно се поду за около 10 секунди
    веднага отидох налекАр иЗписа ми някАкъв антибиотик през 8 часа да пия но цялата ми уСтна отвътре посинява или по точно полилавява
    от тогава и сега ми се е разнесло даже кЪм самата устна отвън а подутото малко спадна но върпроса ми е много ли е сериозно и просто нз какво да правя нашите също знаят а и някой може ли да ми каже след колко днии ще почне да ми се управяя мн ме е страх да не си остане такаа
    Моля вии хора помогнете ми много се иЗплаших
    Като ти гледам правописа се радвам че си оцеляла...С какво се опита да го пробиеш ми е интересно..И толкова ли нямасхе 5 лева да отидеш да те пробият..Не знам вече какво да кажа,то бива бива ама това е прекалено според мен...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Re: Помощ !! Много е спешно ,, устата миии

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Днес се опитах сама да си направя пиърсинг на долната джука от дясно но нещо се обърка ии изведнж почна от вЪншната страна и от вътрешната да ми тече адски мн кръв и устата ми за няма и 3 секунди почна да прелива даже В шепите не можех да я събера а цалата устна от дясно се поду за около 10 секунди
    веднага отидох налекАр иЗписа ми някАкъв антибиотик през 8 часа да пия но цялата ми уСтна отвътре посинява или по точно полилавява
    от тогава и сега ми се е разнесло даже кЪм самата устна отвън а подутото малко спадна но върпроса ми е много ли е сериозно и просто нз какво да правя нашите също знаят а и някой може ли да ми каже след колко днии ще почне да ми се управяя мн ме е страх да не си остане такаа
    Моля вии хора помогнете ми много се иЗплаших
    Като ти гледам правописа се радвам че си оцеляла...С какво се опита да го пробиеш ми е интересно..И толкова ли нямасхе 5 лева да отидеш да те пробият..Не знам вече какво да кажа,то бива бива ама това е прекалено според мен...

s Abokat .... s kfo moje ..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    да беше отишла в студио..

нали лекаря ти е изписал лекарства мирувай си ся там .. и живей спокойно

Град
    в света на приключенията ..
    САМА СИ ПРАВИШ ПИЪРСИНГ!??
    не трябва така......
    консултирай се с специалист в тая област!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    wia oshte malko na boy sha m iskochite
    тъпа със селски диалект! супер!

Мила,нормално е да срещнеш критика при проявата на подобно лекомислено действие.Аз не съм никоя за да те съдя,но щом молиш за съвет мога само да ти кажа,че няма смисъл да очакваш някой от форума да ти каже как ще се развият обстоятелствата.Както казаха по-рано,щом си се консултирала с лекар,той е взел необходимите мерки и ако нещо те интересува,ти препоръчвам да се посъветваш с него.Гледай за вбъдеще да бъдеш малко по-предпазлива и уважавай тялото си.

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Eyyy ... mn gi razbirash ti .. ama ne sum ot selo qwno ti si ot selo
    i nqmam nikakuw dialekt zatwa ne me ubijday bes da znaiesh zakwo tochno stawa wupros
    samo 1 shte ti kaja
    Γαιμησε η μαμα σου !

Off awe kfo me napadate we .. as iskam suwet wia oshte malko na boy sha m iskochite
    znam che as sum si winowna znam che ne trqqshe
    tfa sum si go razbrala weche
    prosto pomolix za nqkakfi suweti a ne za napdaki ..
    щото си тъпа бе...разбери...тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си,тъпа си
    Какъв съвет искашБ!Станалото е станало,ние кво?!да ти направим машина на времето и да те върнем в деня,в който не си била толкова загубена ,че да си пробиеш устната ли?!Иии във сайта се пише на кирилица!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Зависи как си се оризилила...кой знае дали не си засегнала нещо(нерв итн.) пий си лекарствата и чакай...може за 1-2 седм.да ти мине,а може да се влачиш така и 1-2 месеца.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аууууууу защо сама бее... Не си прави повече такива експерименти...а иначе спокойно ще мине...

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Eyyy ... mn gi razbirash ti .. ama ne sum ot selo qwno ti si ot selo
    i nqmam nikakuw dialekt zatwa ne me ubijday bes da znaiesh zakwo tochno stawa wupros
    samo 1 shte ti kaja
    Γαιμησε η μαμα σου !
    ηρεμήστε λίγο

Поо темата: Не попита ли лекаря кога ще спадне отока ?
    Сложи и малко лед.. Та ти си си пробила САМА кожата.. Нормално да продължи всичко малко повече от нормална драскотина или рана.
    Като искаш да се пробиваш иди в студио.
    Явно не си много информирана за пиърсингите..
    Поне трябваше да знаеш, че първото правило е: Не се пробивайте сами !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аууууууу защо сама бее... Не си прави повече такива експерименти...а иначе спокойно ще мине...
    И аз съм на това менение...
    Само, дане земе да й стане нещо, че.. се живее само 1 път.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мале, мале ... Докъде стигна поколението -вече се дупчи само
    Защо не попита лекаря кога горе-долу ще спадне? Нали за това си ходила ...
    Иначе ТИ СИ ЛУДА да се дупчиш сама Не помисли ли за последствията ? Първо - то си има определени зони за дупчене, дето няма нерви и т.н. не може да се дупчиш където ти падне... и второ - остави, че може да засегнеш някой нерв ама и може дза си лепнеш някой вирус - тия неща се правят със стерилни инструменти...
    Мале, аз като се бях навила да си дупча езика и ме беше страх в студио да отида щото не знаех къде как работят и ме беше страх, че може да не са им стерилни инструментите, а ти сама вкъщи... Луда работа!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    на ЛуНаТа
    ...на къде отива светът ?... вече сами почнахте да си правите пиърсинг ... иначе...ние не сме гадатели за да ти кажем точно кога ще ти мине... най-добре си сложи лед... и другия път отиди в студио
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си