.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Защо някои момичетата съзнателно не поддържат форма ?

Днес на обяд имах малко тежък разговор с гаджето на тема килограми.
    Всичко почна като я питах защо е намусена, а тя ми каза че качила 2 кг.
    Изобщо не са и се отразили зле - даже си е мн. добре но аз сглупих да и кажа че все пак трябва и да ходи повече. Вечер като излизаме все иска с колата. Проблема е там че аз ям два пъти колкото нея но не качвам. Поддържам 70 кг +/- 2 кг за ръст 177 см, но аз бачкам на две места и в неделя си ходим на фитнес с аверите а тя - все по кафета с приятелки.
    И друго ми прави впечатление. Вече 5-6 клас момичета са дебели. Направо тлъсти. Не е наследствено защото познавам майкте и бащите на някои - съвсем нормални на килограми, а някои дъщери направо надминават майките си по задници. Да не говорим че възрастни жени на по 30-35 години понякога хващат повече око от момичета на по 16-17 години.
    Не искам да обиждам момичетата, но огледайте се. Защо дебелеят ? В нет-а има хиляди рецепти и диети. Във всеки супер има диетични храни и напитки. Има начини да се поддържа форма но въпреки всичко накои дебелеят и то само от мързел.
    Пак казвам - не искам да кажа нищо лошо за момичетата. Миналото лято в блока живееше един грък - Ставрос. Говореше много смешно но като сме го питали казваше:
    Ако българи мисли че жени грозен да доде в Атина. На 30 жени един хубав. Тук в България секи град да седиш на център - от 3 жени един хубав. Българин живее в мъжки рай. Аз като върна в Гърция два месеца като импотентен от наши жени. Тука като доди 2 месеца дървен.

Град
    PlOvDiv
    Някой деца не приличат по генна на майките и бащите си.Не се знае може да са взели това от някой дръг от рода на родителите. Това,че родителите не са дебели не означава,че детето не може да е. Имай и в предвид,че много момичета предпочитата да си почиват от това да спортуват и когато качат започват да мрункат без да се грижат за това как искат да изглеждат.Но може да се кажи,че всички си е генно,но не може да ядеш постоянно сладки неща и да искаш да си слаб.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да започнем с "гръцката" част
    От класа ми има едно страшно красиво и чаровно момиче с прекрасно тяло, наполовина гъркиня.И аз не знам защо го казвам това, просто страшно много я харесвам, пък и на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.
    На въпроса, защо млади момичета пълнеят, мисля, че ти вече сам си открил отговора.
    Лошо качество на храната съчетано с ограничена физическа дейност и евентуално лош метаболизъм...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Първо е много важно да правиш разлика между пълен, леко пухкав и дебел та чак затлъстял!
    Да си над 40 кила не е равно на дебел
    После вече може да е и въпрос на приоритети-на много хора за 2 кила не им дреме. На някои не им дреме и от 10.
    Das Feuer liebt mich

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Да започнем с "гръцката" част
    От класа ми има едно страшно красиво и чаровно момиче с прекрасно тяло, наполовина гъркиня.И аз не знам защо го казвам това, просто страшно много я харесвам, пък и на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.
    На въпроса, защо млади момичета пълнеят, мисля, че ти вече сам си открил отговора.
    Лошо качество на храната съчетано с ограничена физическа дейност и евентуално лош метаболизъм...
    За гъркините - как да ти кажа. Каза го грък. Защо да ни лъже. Пък и мооже да е 30-тата гъркиня
    А за въпроса не съм го задал правилно. Знам защо пълнеят, но не знам защо си позволяват да пълнеят. Ще пробвам да променя заглавието.
    Сори !

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow
    Първо е много важно да правиш разлика между пълен, леко пухкав и дебел та чак затлъстял!
    Да си над 40 кила не е равно на дебел
    После вече може да е и въпрос на приоритети-на много хора за 2 кила не им дреме. На някои не им дреме и от 10.
    Извинявай но някои момиченца направо преливат през дънките. Знаеш за какво говоря. А са по на 16-17. Я си представи на 25-26 ?
    Ще поровя за снимки..

Град
    в света на приключенията ..
    на тая тема бих разсъждавал доста...
    това че хората са пълни може да се дължи на доста причини - отнасящи се както за момичета така и за момчетата
    1.мълзел-много лошо ... трудно се спряват хората особено в тийн възрастта
    2.затлъстяване-болест... звучи тъжно но някои хора страдат от това...
    3.забавен метаболизъм-може да бъде болест;може и да е предизвикан от фактори-малка физическа активност... колкото повече се движи човек забързва метаболизма си
    4.генетично заложено ...
    за момичетата-когато едно момче види момиче най-лошо е ще е да му каже-ти си кюфте например... защото това може да им се отрази много зле психически и да доведе здравословни проблеми... ако имате приятелка която ви се струва по-пълна може да й предложите да се движи повече
    не бих казал че е удачно да се подлага на някоя драстична диета тъй като може да си доведе здравословни проблеми... а ако наистина е сериозно положението с теглото- най-добре човек да се консултира с диетолог ..
    толкова от мене... стига съм писал стана доста дълго ......

хаха абе и ти си некъффффФ клиощав 1,77 70кг предствям си те

Ами не е никак красиво,но аз по-скоро си мисля как може да не виждат че тоя тип дънки с ниска талия са гнусен избор-особено ако имаш малко сланинки в ханша
    Освен това в живота има по-важни неща,не виждам какво толкова ти пречат на теб- твоя задник нали си е както трябва?
    Ако седнеш да се тревожиш така за всеки...

Crystaline, познавам най-красивото същество от мъжки пол-1,80, няма 66 кила-абсолютно прелестен-много зависи как му сезят на човека
    Das Feuer liebt mich

Това го виждам и пред блока:
    http://www.tvscoop.tv/TOO_FAT_TO_TODDLE.JPG

Тези за мен не са дебели. Съвсем нормални жени:
    http://img174.imageshack.us/img174/8...ence300px4.jpg
    Това е прекалено:
    http://socialhoneycomb.com/wp-conten...onged-girl.jpg
    Хубаво сравнение:
    http://www.humorhound.com/wp-content...cant-do-it.jpg
    Супер гадженца според мен:
    http://media.bigoo.ws/content/image/funny/funny_233.jpg
    http://www.leninimports.com/alicia_s..._gallery_1.jpg

Ето за такова преливане говорех. Тази в дясно:
    http://www.obesity-experts.com/image...-teens-big.jpg

А тази я пускам защото момичето в ляво много прилича на моето гадже в момента:

http://farm2.static.flickr.com/1278/...f08478869f.jpg

Доколкото за себе си. Ами не мога да кача килограми. Ям като разпран според майка ми но пък излизам сутрин в 7 и се прибирам към 18 , а и се харесвам така.

Ами не е никак красиво,но аз по-скоро си мисля как може да не виждат че тоя тип дънки с ниска талия са гнусен избор-особено ако имаш малко сланинки в ханша
    Освен това в живота има по-важни неща,не виждам какво толкова ти пречат на теб- твоя задник нали си е както трябва?
    Ако седнеш да се тревожиш така за всеки...

Crystaline, познавам най-красивото същество от мъжки пол-1,80, няма 66 кила-абсолютно прелестен-много зависи как му сезят на човека
    А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ?

Опс няма да питам къде живееш!
    Кофти, ама го има по света.
    А тази мацка ми е любимка!

http://www.leninimports.com/alicia_s..._gallery_1.jpg
    Das Feuer liebt mich

[quote="NeZaPoznat"]

А пречи ли да попитам защо не се поддържат момичетата? Що се нервиш ? Отскоро съм във форума но ми писна да чета теми за размера на члена. Защо да не задам един въпрос, който може и да не е тъп ?
    Не ти се нервя
    Но отговора за мен е лесен-или не им дреме, или избират тъпи и недомислени диети, или може дори да имат някакъв проблем със здравето...
    Das Feuer liebt mich

Град
    питаш защо не се поддържат...
    мога да ти кажа че по начало момичетата не обичат да се движат много-биха предпочели да седят
    естествено не говоря за всички момичета
    а за повечето които познавам...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crystaline
    хаха абе и ти си некъффффФ клиощав 1,77 70кг предствям си те
    Наистина...аз пък не възприемам слаби мъже и сравнително...ниски. (по моите критерии, де)
    Но си прав. Децата (не само момичетата) прогресивно затлъстяват.
    Позоволяват си го или защото не го осъзнават, или защото не му отдават такова значение, липса на воля или просто ген. Много причини може да има.

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от RaLiTy_Y_y
    Но може да се кажи,че всички си е генно,но не може да ядеш постоянно сладки неща и да искаш да си слаб.
    Ти ще кажеш, че не може. Ям кажи-речи само сладко. Почти не ям друго ако трябва да сме точни и никой, ама НИКОЙ не е казал, че съм дебела. Абсолютно всички ми казват да ям повече, че да понадебелея. И съм убедена,че не съм само аз така, така че твоето твърдение е малко безпочвено.

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    на гъркините се носи слава, че са доста хубави жени.
    bullshits.
    Точно на гъркините им се носи славата, че не са от най-хубавите. Гърците виж.. друго нещо ;д но гъркините са ужасни в 90% от случайте.

hottie
    Guest
    Наистина жените се разпускат все повече и повече. Особено младото поколение. Всеки път като мина пред някое училище и паласките преливат. Една огромна част от момичетата са слаби, НО им висят паласките острани. Просто се образува нещо като пояс. Наистина неприятно. Това е лошата храна и липсата на движение.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз ям сравнително много (дори в момента нагъвам солети) .. Но спортувам и се движа много. Училището ми е на 2 километра от нас, ходила съм два пъти с кола, когато имаше наистина проливен дъжд.

И аз наскоро като гледах снимки на едни бивши съученички, забелязах нещо. Преди бяха хубави, не кльощави, с нормални тела момичета. А сега...не че са се освинили, но определено им личат килограмите в повече.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

напълно съм съгласна, че колкото и ген, толкова и мързел
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Хахаа този грък е много сладък ,,
    Мисля , че си прав има хора , който не правят нищо за външния си вид ! Полувината не си мърдат задниците от компютър/телевизор/легло пък после пускат безброй теми 'как да отслабна >?'
    Лично аз не отговарям в тези теми , защото за мен човек веднъж надебелее ли няма сваляне ,,
    С такива впечатления съм си останала ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

най-харесвам италианките
    Walk with me now, fly with me later...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Хубава тема и аз имам съученички,на които им преливат паласките и пак нагъват сандвичи.Има и някои,които са си слаби,но найстина са направили едно коремче от многото тостери и тем подобни.Според мен много от момичетата качват,понеже им липсва движение и макар и да не ядат чак толкова много ядат или сладко или тестяно,което не е много правилно.Едното трябва да компенсира другото т.е. яж си шоколада спокойно,но после иди да поизразходиш тази енергия някъде.Или пък,ако нямаш време толкова за спорт(макар че има ли желание има и начин) гледай да се храниш по-здраволсловно.Просто трябва баланс.И аз не се движа много през делничните дни,но компенсирам това,като 5-6 пъти в седмицата ходя на фитнес.Просто мързела е голяма работа.Няма такова нещо,като "нямам време",не време,а желание им липсва!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

преди не помня някой от приятелите/съучениците ми да е бил пълен, да не говорим за дебел
    ....сега няма да коментирам, от всичко по малко си имаме.

ами и в нащо даскало има някви по на 7 години които тежат 60 кила и не се заемат с нищо, може би не трябва да ги обвиняваме, но защо продължават да се тъпчат с боклуци, въпреки, че сами усещат подигравките зад гърба си ми нека се усетят малко
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    ами и в нащо даскало има някви по на 7 години които тежат 60 кила и не се заемат с нищо, може би не трябва да ги обвиняваме, но защо продължават да се тъпчат с боклуци, въпреки, че сами усещат подигравките зад гърба си ми нека се усетят малко
    също така и родителите на 7-годишните;тежащи 60 кг. им угаждат с всякакви боклуци... а това е доста гадно . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си