- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив
Какъв е шанса да се забременее без кондом?
А първия път?
Преди 3 дни правих секс за 1 път и беше без презерватив... голяма грешка... трябваше да ми дойде в петък,а вече сме неделя ...
Последните 2 месеца ми закъсняваше с по 1-2 дни сигурно от времето...
Дали не ми закъснява от смяната на сезоните или пък от първия път?
Четох ,че след първия секс може да ти закъснее с по 1 седмица?
Послепис: Знам че има такива теми,но не намерих обединено и ясно точно това което ви питах по-горе... Моля да ми отговарят хора,които нямат намерение да се заяждат.![]()
Зависи от много неща - дали е свършил в теб, дали се е отделила предеякулационната течност, дали е попаднала сперма във влагалището и т.н. ... Може да ти закъснява от притеснение... дай малко повече инфо какво сте правили :P
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
шансът да забременееш е висок
и 1вия и 2тория и 649тия път
condom on
Шансът да се забременее без презерватив има. Независимо първия, петия, 12-тия, 60-тия път. "Фалът" веднъж става.
Но сега ако ти закъснява, най-вероятно е заради времето.
След Първият ти път наистина е нормално да ти закъснее - седмица, малко повече, възможно е.
В бъдеще не 'рискувай' да правиш секс без презерватив, независимо в какво те убеждава партньорът ти. Може да е по-яко, може да е всичко, но за твое успокоение не го прави.
Аз също не съм любителка на това да стискам палци и на краката ще ми дойде ли, или няма, при все че не се пазиш с други контрацептиви.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е как да ти кажа дали ти закъснява заради метеорологичните условия, след като не съм се потил аз над теб.
Като не умеете нещо, не го правете.. Сексът без презерватив е много хубаво нещо, предназначено за отговорните хора и двойките, които са заедно от много време.
Като го извади моментално ли свърши, или първо 'поработи малко с него'?
Също така какво беше количеството на семенната течност - по-скоро никакво или по-скоро колкото малка течна сметанка в късо кафе?
Аптеки - бол. Денонощни също!![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Щом е поработил, значи по-мако трябва да се притесняваш. Защото в повечето случаи грешката е да се отдадеш на момента и момента на еякулацията да настъпи вътре, а по средата да го извадиш.
за количеството има много фактори, все пак ако беше повече нямаше да е зле, но то не е от такова значение.
а когато има съмнение, колежката каза правилно - отивате и мятате едни 30лв за 2 хапчета възможно по-бързо и следващите 3 месеца когато ти идва нередовно или постоянно си в цикъл ще ти е за урок ))
Ей акъл се иска, изобщо не е оправдание това, че нямало презерватив. Не знам на кой му е било по-изгодно, на него или на теб. Мислете малко бе деца или юноши.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
30 лв - 1 хапче, колега!
Никакви пари няма да мята. Т'ва да не са бонбонки. Нищо й няма, но въпросът е принципен. Следващият път може да няма късмет. (: Колко девойки така са забременяли и се 'женят' насилствено... или абортират на млади години.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
1. нямах предвид за сега, а ако се случи отново
2. точно за това казах, че това е нещо, което трябва да се практикува от хора с истински чувства помежду им, след дълга връзка.. и отговорни най-важното.
Поне ще научиш ценен урок, следващия път дали да бъдеш толкова курназ, като нямате под ръка 'гума'.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Eми как ... лесно. Или партньорите им са доста опитни, или те самите забременяват по-трудно, или го дават на късмет.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Да бе. И аз се чудя след като вече имам няколко познати, при които точно така е станала 'белята'. Ииии сега...страх лозе пази.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от machoka
![]()
Точно така изглежда и съновникът на баба!Само дето е доста раздрипан.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз като казвам, че съновниците сближават хората )
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=94832
Масово пишат без...![]()