.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Секс без презерватив

Какъв е шанса да се забременее без кондом?
    А първия път?
    Преди 3 дни правих секс за 1 път и беше без презерватив... голяма грешка... трябваше да ми дойде в петък,а вече сме неделя ...
    Последните 2 месеца ми закъсняваше с по 1-2 дни сигурно от времето...
    Дали не ми закъснява от смяната на сезоните или пък от първия път?
    Четох ,че след първия секс може да ти закъснее с по 1 седмица?

Послепис: Знам че има такива теми,но не намерих обединено и ясно точно това което ви питах по-горе... Моля да ми отговарят хора,които нямат намерение да се заяждат.

Зависи от много неща - дали е свършил в теб, дали се е отделила предеякулационната течност, дали е попаднала сперма във влагалището и т.н. ... Може да ти закъснява от притеснение... дай малко повече инфо какво сте правили :P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

шансът да забременееш е висок
    и 1вия и 2тория и 649тия път
    condom on

Шансът да се забременее без презерватив има. Независимо първия, петия, 12-тия, 60-тия път. "Фалът" веднъж става.
    Но сега ако ти закъснява, най-вероятно е заради времето.
    След Първият ти път наистина е нормално да ти закъснее - седмица, малко повече, възможно е.

В бъдеще не 'рискувай' да правиш секс без презерватив, независимо в какво те убеждава партньорът ти. Може да е по-яко, може да е всичко, но за твое успокоение не го прави.

Аз също не съм любителка на това да стискам палци и на краката ще ми дойде ли, или няма, при все че не се пазиш с други контрацептиви.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на machoka
    Е как да ти кажа дали ти закъснява заради метеорологичните условия, след като не съм се потил аз над теб.

Като не умеете нещо, не го правете.. Сексът без презерватив е много хубаво нещо, предназначено за отговорните хора и двойките, които са заедно от много време.

ЗНачиии стана спонтанно... Той не свъши в мен беше само за 2-3 минути и свърши извън мен ... За предеякулационна течност нз... Амм знам за презервативите но просто нямахме и...

Като го извади моментално ли свърши, или първо 'поработи малко с него'?
    Също така какво беше количеството на семенната течност - по-скоро никакво или по-скоро колкото малка течна сметанка в късо кафе?

Аптеки - бол. Денонощни също!
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Еми около 10-15 секунди 'Поработи' а за количеството нз не беше май много не съм сигурна

Щом е поработил, значи по-мако трябва да се притесняваш. Защото в повечето случаи грешката е да се отдадеш на момента и момента на еякулацията да настъпи вътре, а по средата да го извадиш.

за количеството има много фактори, все пак ако беше повече нямаше да е зле, но то не е от такова значение.

а когато има съмнение, колежката каза правилно - отивате и мятате едни 30лв за 2 хапчета възможно по-бързо и следващите 3 месеца когато ти идва нередовно или постоянно си в цикъл ще ти е за урок ))

Амм той каза,че не е свършил в мен със сигурност амааа нз
    И познавам няколко фр дето го прават без кондоми винаги а досега не им се е случвало...

Ей акъл се иска, изобщо не е оправдание това, че нямало презерватив. Не знам на кой му е било по-изгодно, на него или на теб. Мислете малко бе деца или юноши.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

30 лв - 1 хапче, колега!

Никакви пари няма да мята. Т'ва да не са бонбонки. Нищо й няма, но въпросът е принципен. Следващият път може да няма късмет. (: Колко девойки така са забременяли и се 'женят' насилствено... или абортират на млади години.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

1. нямах предвид за сега, а ако се случи отново

2. точно за това казах, че това е нещо, което трябва да се практикува от хора с истински чувства помежду им, след дълга връзка.. и отговорни най-важното.

Оххх дано нищо ми нямаа Мн е гадно чувството да чакаш и през 5 секунди да се чудиш дали те болятт яйчниците (смис преди да ми дойде има болки)

Поне ще научиш ценен урок, следващия път дали да бъдеш толкова курназ, като нямате под ръка 'гума'.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Повече никога без... Много е гадно...
    А други напраааво им се чудя как винаги без и без даже противозачатъчнии

Eми как ... лесно. Или партньорите им са доста опитни, или те самите забременяват по-трудно, или го дават на късмет.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Да бе. И аз се чудя след като вече имам няколко познати, при които точно така е станала 'белята'. Ииии сега...страх лозе пази.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Да им имам късмета...

Тука пише: САМО С ГУМИЧКА!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Тука пише: САМО С ГУМИЧКА!

Точно така изглежда и съновникът на баба! Само дето е доста раздрипан.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Аз като казвам, че съновниците сближават хората )

Ам кви са тея съновници ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си