.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Менкането на партньорите в секса?

Какво мислите за суинга или съзнателното менкане на партньорите в секса? Практикували ли сте го и искате ли да го направите ако не сте?

Тук не става дума за оргия или групов секс, а просто размяна на партньорите (било то в една стая или отделни).

Аз лично не съм го правил, а вие?
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Не съм и не искам.. Това е отвратително
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Съгласен с горното мнение, това е само за хора, които вече нямат чувства един към друг. Офф какво да кажа стари моди, идват отново. Това е от времето на хипитата 60-те.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Е защо да е за хора без чувства един към друг? Така изглежда на теория, а на практика може съвсем друго да е. Чувал съм от една двойка мои приятели, че отношенията им станали даже още по-стабилни.

Само да си намеря кого да менкам, веднага ще направя някой сполучлив бартер.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Jazzer -
    Сексът е интимно преживяване между двама души.
    Голяма част от хората правят секс с хора на които имат довери и най-вече чувства.
    На теб ще ти е добре ли да знаеш, че половинката ти прави секс в другата стая с друг човек ???

Цитирай Първоначално написано от Jazzer
    Е защо да е за хора без чувства един към друг? Така изглежда на теория, а на практика може съвсем друго да е. Чувал съм от една двойка мои приятели, че отношенията им станали даже още по-стабилни.
    Именно това доказва, че вече нямат чувства един към друг, защото отношенията им стават "стабилни" поради присъствието на някой друг в живота им и поради това, че този някой друг внася разнообразие, защото е ясно, че те са си омръзнали. Аз не мога да си представя да оставя приятелката ми да бъде с някой друг. По-добре да се разделим, отколкото да правим такива неща. Това е обида и за мен и за нея.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на machoka
    Жените са по-навити за такива ексцесии от мъжете, таива наблюдения имам.

Ilikeliljon има интересен възглед по-въпроса.

Jumbie483 - "Сексът е интимно преживяване между двама души." - абсолютно клише, а на всичкото отгоре и не е вярно като дефиниция?

machoka
    - Тук стана интересно. Защо мислиш така? Според мен мъжете са мнозинството тук.

Подобни изпълнения не са за мен
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    +

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Съгласен с горното мнение, това е само за хора, които вече нямат чувства един към друг. Офф какво да кажа стари моди, идват отново. Това е от времето на хипитата 60-те.
    Пиши глупости, пиши. Не е вярно, че чуствата са умрели, просто искат нещо по-различно. Не винаги секса трябва да е на легло. Оу извинявай, ти спазваш традициите!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Определено не бих го направила...

Бих и имам желание. Всичко е въпрос на чувства. Ако не са силни (както в моя случай) - с удоволствие.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    +

Пиши глупости, пиши. Не е вярно, че чуствата са умрели, просто искат нещо по-различно. Не винаги секса трябва да е на легло. Оу извинявай, ти спазваш традициите!
    Хахаха още от ника ти ми става ясна работата. Античовек-нормално какво друго да каже. Защо искат нещо по-различно, защо двамата не са си достатъчни да си споделят интимностите между тях. Отговора-защото нямат чувства вече и се чудят как да си разнообразят живота. Това е, ама толкова видно и ясно, че само сляп няма да го види. Интимността между двама не е клише, хайде стига глупости. Това е единственото и най-правилно нещо, което може да съществува. Не тройки, четворки, суинг, БДСМ, скат и други подобни, а само това. Дете се прави от мъж и жена, не от мъж и две жени, не от двама мъже, не от две жени, не от двама мъже и две жени наведнъж. Това ми прилича на идеята на Маркиз Дьо Сад (от неговите разкази идва името садизъм), че щом в човека има някакво влечение, то е истинско и правилно, защото е в човека. Да ама не, ако става въпрос за нещо, което излиза от нашите разбирания, тогава ни е гадно, неправилно, противно, иначе секса между двама, които се обичат е клише.

Jumbie483 - "Сексът е интимно преживяване между двама души." - абсолютно клише, а на всичкото отгоре и не е вярно като дефиниция?
    В това няма такива глупости като: това е клише и това не е клише
    За теб ако няма значение с кой правиш секс, за други хора има.
    И просто за информация.. На колко години си ?

Против такива изпълнения съм. Не, че съм старомодна или консервативна, просто човека, когото имам до себе си ми е достатъчен и духовно и физически, ако исках да го заменя по какъвто и да е начин, нямаше да съм с него
    Често казано дори "тройката" ми се вижда малко странно и неморално нещо, защото предизвиква отчужденост, ревност, недоверие. Бих правила тройка, когато съм необвързана.. ама за "менкането" съм категорична - нЕма такъв филм
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

не бих го направила
    причината е проста:
    не ми трябват трети, четвърти и т.н. лица,
    за да разнообразявам сексуалния си живот.
    пък и като се замислите...
    не причислявате ли това към изневерите???

ако не изпитвахме силни чувства един към др - ок,
    може би щях да се съглася

Бе блъскай тама,нема твое нема мое-удри наред.
    Говнааааааааааа

hottie
    Guest
    Не ми се еслучвало, не съм и против. Но не е за мен

Мега фен Аватара на machoka
    Явно аз съм този, дето остарява и се превръща в консерва.

към Jumbie483

Ами как да не е клише. "Сексът е интимно преживяване между двама души" е точно като чуто от някъде или взето от учебник. Сексът може и изобщо даже да не е интимно преживяване......нито между двама души.....

Просто звучи тъпо такова обобщение, затова ти опонирам, не че искам да се дразня.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Явно аз съм този, дето остарява и се превръща в консерва.
    не си единствен
    дайте ми 30 котки и 24 часа сериали по телевизията
    и животът ми е идилия

и колкото и да се чудя не мога да измисля удоволствието от факта,
    да си наясно, че партньорът ти "обладава" друг/а

към Jumbie483

Ами как да не е клише. "Сексът е интимно преживяване между двама души" е точно като чуто от някъде или взето от учебник. Сексът може и изобщо даже да не е интимно преживяване......нито между двама души.....

Просто звучи тъпо такова обобщение, затова ти опонирам, не че искам да се дразня.
    Ами може да звучи като такова и евентуално и в учебник да го пише, но от учебника са го взели от реалния живот. И още нещо секс се нарича извършването на полов акт между двама души (или според твоята дефиниция и повече). Като вземем предвид, че ние сме хора и имаме нещо повече от животните във всяка една насока, при нас секса включва два аспекта (за разлика от животните, при които е само един-свързан само с размножаване, изключение май правят делфините), физически и душевен. Физическия е свързан само с възпроизводството на човека и получава удоволствие от коитуса (хитра природа, предвид това, че човекът е надарен с разум и може да не поиска да прави секс, ако няма нещо което да го привлече) и втори, който е много по-важен аспект - душевния. В този аспект сливането не се явява само на физическо ниво, а и на душевно. А това няма как да стане при трима-четирима или петима или с човек към който дори нямаш особени чувства, а те влече само удоволствието. Така че всеки както иска да си го приема суинга, но тези неща са факт, при това виждам неудобен факт (но също и виждам хора, които не одобряват това, значи още имало умни хора ) предвид, че има хора, които се захванаха с може би най-свещеното нещо в човека - интимността (която е пак повтарям само и единствено между двама).

Супер фен
    Град
    България

Хахаха още от ника ти ми става ясна работата. Античовек-нормално какво друго да каже. Защо искат нещо по-различно, защо двамата не са си достатъчни да си споделят интимностите между тях. Отговора-защото нямат чувства вече и се чудят как да си разнообразят живота. x
    Ставало му ясно. Колко античовека познаваш, че ти е ,,ясно''?
    Отговора е друг: ,,Искат нещо различно, а не баналното!''
    Извинявай, но, ако правиш секс в една и съща поза, на едно и също място това си е твой проблем. Бих те индифицирал тогава като: ,,Загубеняк''. Не знам кое момиче ще иска да прави секс в една и съща поза и винаги във 11 часа. Магията му е импулсивност, действията които не се усмислят.

Дете се прави от мъж и жена, не от мъж и две жени, не от двама мъже, не от две жени, не от двама мъже и две жени наведнъж.
    Ти, ако искаш да ставаш баща на 14-18 години или там на колкото си е твой проблем. Аз не искам. Мерси където ми разясни принципа как се размножават хората. Само да ти кажа, че може да се роди дете само от 2 жени. Казах ли ти, че си старомоден и неорентиран?

Това ми прилича на идеята на Маркиз Дьо Сад (от неговите разкази идва името садизъм), че щом в човека има някакво влечение, то е истинско и правилно, защото е в човека. Да ама не, ако става въпрос за нещо, което излиза от нашите разбирания, тогава ни е гадно, неправилно, противно, иначе секса между двама, които се обичат е клише.
    Маркиз Дьо Сад е прав. Ако ставало въпрос за нещо, което излиза от твоите разбирания. Сигурно мразиш и хомосексуалисти и бисексуални и садо-мазо?Мнението за 3, 4, 6 и т.н. ти го чухме. Сигурно не пушиш защото е неправилно? Ти да не си от хората на Исус? Като те ударят един път по-бузата даваш и другата ли?
    Недей нарушава 10-те Божии заповеди, че излиза от нашите разбирания и в очите ни си : ,,Пълен изрод''.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Абе мисля си че тази тема и въпросът не е много в духа на форума , смисъл едва ли би занимавал teen общността тъй като при нас Младите хора чувствата са на по-преден план както би било логично да се случва и в по-зряла възраст. Не искам поста ми да става много дълъг но ще вметна че подобни практики се наблюдават в далеч по-различни общества , най-често свързани с богатството (от финансова гледна точка) и хората просто се чудят вече какви ли не иновации да прилагат , иначе твърдата ми позиция по въпроса е против аз не осъждам семействата и хората които го практикуват (в България има доста такива) но аз не го разбирам , не ми харесва и няма как да го направя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си