- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Менкането на партньорите в секса?
Какво мислите за суинга или съзнателното менкане на партньорите в секса? Практикували ли сте го и искате ли да го направите ако не сте?
Тук не става дума за оргия или групов секс, а просто размяна на партньорите (било то в една стая или отделни).
Аз лично не съм го правил, а вие?
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Не съм и не искам.. Това е отвратително![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Съгласен с горното мнение, това е само за хора, които вече нямат чувства един към друг. Офф какво да кажа стари моди, идват отново. Това е от времето на хипитата 60-те.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Е защо да е за хора без чувства един към друг? Така изглежда на теория, а на практика може съвсем друго да е. Чувал съм от една двойка мои приятели, че отношенията им станали даже още по-стабилни.
Само да си намеря кого да менкам, веднага ще направя някой сполучлив бартер.![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Jazzer -
Сексът е интимно преживяване между двама души.
Голяма част от хората правят секс с хора на които имат довери и най-вече чувства.
На теб ще ти е добре ли да знаеш, че половинката ти прави секс в другата стая с друг човек ???
![]()
Именно това доказва, че вече нямат чувства един към друг, защото отношенията им стават "стабилни" поради присъствието на някой друг в живота им и поради това, че този някой друг внася разнообразие, защото е ясно, че те са си омръзнали. Аз не мога да си представя да оставя приятелката ми да бъде с някой друг. По-добре да се разделим, отколкото да правим такива неща. Това е обида и за мен и за нея.Първоначално написано от Jazzer
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Жените са по-навити за такива ексцесии от мъжете, таива наблюдения имам.
Ilikeliljon има интересен възглед по-въпроса.
Jumbie483 - "Сексът е интимно преживяване между двама души." - абсолютно клише, а на всичкото отгоре и не е вярно като дефиниция?
machoka - Тук стана интересно. Защо мислиш така? Според мен мъжете са мнозинството тук.
Подобни изпълнения не са за мен![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+Първоначално написано от what3ver
![]()
Пиши глупости, пиши. Не е вярно, че чуствата са умрели, просто искат нещо по-различно. Не винаги секса трябва да е на легло. Оу извинявай, ти спазваш традициите!Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Определено не бих го направила...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих и имам желание. Всичко е въпрос на чувства. Ако не са силни (както в моя случай) - с удоволствие.![]()
Хахаха още от ника ти ми става ясна работата. Античовек-нормално какво друго да каже. Защо искат нещо по-различно, защо двамата не са си достатъчни да си споделят интимностите между тях. Отговора-защото нямат чувства вече и се чудят как да си разнообразят живота. Това е, ама толкова видно и ясно, че само сляп няма да го види. Интимността между двама не е клише, хайде стига глупости. Това е единственото и най-правилно нещо, което може да съществува. Не тройки, четворки, суинг, БДСМ, скат и други подобни, а само това. Дете се прави от мъж и жена, не от мъж и две жени, не от двама мъже, не от две жени, не от двама мъже и две жени наведнъж. Това ми прилича на идеята на Маркиз Дьо Сад (от неговите разкази идва името садизъм), че щом в човека има някакво влечение, то е истинско и правилно, защото е в човека. Да ама не, ако става въпрос за нещо, което излиза от нашите разбирания, тогава ни е гадно, неправилно, противно, иначе секса между двама, които се обичат е клише.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В това няма такива глупости като: това е клише и това не е клишеПървоначално написано от Jazzer
За теб ако няма значение с кой правиш секс, за други хора има.
И просто за информация.. На колко години си ?
![]()
Против такива изпълнения съм. Не, че съм старомодна или консервативна, просто човека, когото имам до себе си ми е достатъчен и духовно и физически, ако исках да го заменя по какъвто и да е начин, нямаше да съм с него![]()
![]()
Често казано дори "тройката" ми се вижда малко странно и неморално нещо, защото предизвиква отчужденост, ревност, недоверие. Бих правила тройка, когато съм необвързана..ама за "менкането" съм категорична - нЕма такъв филм
![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
не бих го направила
причината е проста:
не ми трябват трети, четвърти и т.н. лица,
за да разнообразявам сексуалния си живот.
пък и като се замислите...
не причислявате ли това към изневерите???
![]()
ако не изпитвахме силни чувства един към др - ок,
може би щях да се съглася
Бе блъскай тама,нема твое нема мое-удри наред.
Говнааааааааааа
Не ми се еслучвало, не съм и против. Но не е за мен![]()
Явно аз съм този, дето остарява и се превръща в консерва.
към Jumbie483
Ами как да не е клише."Сексът е интимно преживяване между двама души" е точно като чуто от някъде или взето от учебник. Сексът може и изобщо даже да не е интимно преживяване......нито между двама души.....
Просто звучи тъпо такова обобщение, затова ти опонирам, не че искам да се дразня.
не си единственПървоначално написано от machoka
дайте ми 30 котки и 24 часа сериали по телевизията
и животът ми е идилия
и колкото и да се чудя не мога да измисля удоволствието от факта,
да си наясно, че партньорът ти "обладава"друг/а
Ами може да звучи като такова и евентуално и в учебник да го пише, но от учебника са го взели от реалния живот. И още нещо секс се нарича извършването на полов акт между двама души (или според твоята дефиниция и повече). Като вземем предвид, че ние сме хора и имаме нещо повече от животните във всяка една насока, при нас секса включва два аспекта (за разлика от животните, при които е само един-свързан само с размножаване, изключение май правят делфините), физически и душевен. Физическия е свързан само с възпроизводството на човека и получава удоволствие от коитуса (хитра природа, предвид това, че човекът е надарен с разум и може да не поиска да прави секс, ако няма нещо което да го привлече) и втори, който е много по-важен аспект - душевния. В този аспект сливането не се явява само на физическо ниво, а и на душевно. А това няма как да стане при трима-четирима или петима или с човек към който дори нямаш особени чувства, а те влече само удоволствието. Така че всеки както иска да си го приема суинга, но тези неща са факт, при това виждам неудобен факт (но също и виждам хора, които не одобряват това, значи още имало умни хораПървоначално написано от Jazzer
![]()
) предвид, че има хора, които се захванаха с може би най-свещеното нещо в човека - интимността (която е пак повтарям само и единствено между двама).
![]()
![]()
![]()
![]()
Ставало му ясно. Колко античовека познаваш, че ти е ,,ясно''?Първоначално написано от Ilikeliljon
Отговора е друг: ,,Искат нещо различно, а не баналното!''
Извинявай, но, ако правиш секс в една и съща поза, на едно и също място това си е твой проблем. Бих те индифицирал тогава като: ,,Загубеняк''. Не знам кое момиче ще иска да прави секс в една и съща поза и винаги във 11 часа. Магията му е импулсивност, действията които не се усмислят.
Ти, ако искаш да ставаш баща на 14-18 години или там на колкото си е твой проблем. Аз не искам. Мерси където ми разясни принципа как се размножават хората. Само да ти кажа, че може да се роди дете само от 2 жени. Казах ли ти, че си старомоден и неорентиран?Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
![]()
Маркиз Дьо Сад е прав. Ако ставало въпрос за нещо, което излиза от твоите разбирания. Сигурно мразиш и хомосексуалисти и бисексуални и садо-мазо?Мнението за 3, 4, 6 и т.н. ти го чухме. Сигурно не пушиш защото е неправилно? Ти да не си от хората на Исус? Като те ударят един път по-бузата даваш и другата ли?Първоначално написано от Ilikeliljon
Недей нарушава 10-те Божии заповеди, че излиза от нашите разбирания и в очите ни си : ,,Пълен изрод''.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Абе мисля си че тази тема и въпросът не е много в духа на форума , смисъл едва ли би занимавал teen общността тъй като при нас Младите хора чувствата са на по-преден план както би било логично да се случва и в по-зряла възраст. Не искам поста ми да става много дълъг но ще вметна че подобни практики се наблюдават в далеч по-различни общества , най-често свързани с богатството (от финансова гледна точка) и хората просто се чудят вече какви ли не иновации да прилагат , иначе твърдата ми позиция по въпроса е против аз не осъждам семействата и хората които го практикуват (в България има доста такива) но аз не го разбирам , не ми харесва и няма как да го направя.