- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Менкането на партньорите в секса?
1. От името ми е ясно, защо и дрънкаш тези глупости. Така, явно е банално, защото са си омръзнали, то е станало ясно. Аз не съм против някаква разнообразие на пози, но това не и означава да преминеш цялата кама-сутра в един полов акт. Това пък последното за импулсивността изобщо нямаше никаква връзка с това, което говорих. И всъщност изобщо не съм говорил за разнообразие в позите, така че намесвай само неща, за които говоря, а не за неща, които не съм споменавал.Първоначално написано от ANTIHUMAN
2. Не знам да се смея или да плача на глупостта можело да се роди дете от две жени.![]()
![]()
Как да се роди по естествен път ли? С нормален полов акт, с навлизане на пенис във вагина, с чувства между двете партньорки (знам за глупостите с ин витро, и донора на сперма или просто някой мъж да оплоди една от двете жени, но това си е същото). И разбира се съм стародомоден и неориентиран, защото съм с хетеросексуална ориентация, предпочиташ интимността между двама души, момиче и момче и не падащ си по перверзии като садизъм и мазохизъм така ли??
![]()
![]()
3. Не мразя никой, нито хомосексуалисти, нито садисти, никой, дори съм общувал с много такива и съм се опитвал да им помогна да спрат да страдат, защото всяко едно от тези трите е едно огромно човешко страдание, но ти разбира се няма как да го разбереш
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ако другата е по-хубава от гаджето - съгласен. Ако не е - не !![]()
![]()
Към Ilikeliljon
Стига с тези необмислени дефиниции - "секса е извършването на полов акт между двама души." Това изобщо не е вярно и затова звучи като говорене наизуст. Секса е много по-широко понятие.
И примера с животните изобщо не е уместен, защото точно там са големите оргии, погледни само кучетата пред блока сиИ това е нормално, за да бъде по-качествен плода, за това и женските избират най-силните мъжки.
Ето ти още един идиотски пример - цялостадо овце - 2 коча.
В допълнение на втората част от поста ти, която не прочетох мн внимателно, понеже ми омръзна, мога само да кажа.....хората са се перкали мъжката още мноооого преди Христа.
п.с и като обсъждате нещо, мислете. Не говорете наизуст.
http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже
Относно отношението ми към суинга, не съм сигурен дали би ми харесало. Просто ми е любопитно какво е усещането и за това питам, ако някой има опит да сподели.
Едно е на теория, друго е на практика.
Не проблема е в това, че хората проектират човешки черти върху животниПървоначално написано от Jazzer
![]()
![]()
Животните не правят оргии, нито групови изпълнения само ние така го приемаме, защото ние хората правим оргии
![]()
При животните всичко е въпрос на инстинкт и да нормално да се избират най-силните мъжки, така им е заложено. Нормално е мъжкия гълъб да се върти като полудял около женската, нормално е мъжкия паун да е 100 пъти по-красив от женския, всичко си е в духа на инстинктите и природата. Секса е широко понятие, но зад него се крие влечение, разликата в това е, дали влечението е добро или лошо. Именно за това по-горе споменах за Маркиз Дьо Сад.
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не си падам по разменяне на партниори, твърде ревнива съмНе би ми харесало да го гледам как чука друга. Попринцип съм ЗА за всяко нещо в секса освен:
1. Тройки, четворки и тн. (както казах, защото съм ревнива).
2. Скат. (защото е хипер гнусно).
Към Ilikeliljon
Браво.Последния ти пост вече ми хареса. Не е толкова сух като останалите ти и показва мислене.
Наистина ли мислиш, че хората проектират човешки качества върху животните? Според мен човешките качества са "по-висше" продължение на животинските.
Абе има ли някой тука, който да се е менкал. Я споделете преживяването.![]()
Аз не сам пробвала нямам намерение и да пробвам![]()