.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

1. Ставало му ясно. Колко античовека познаваш, че ти е ,,ясно''?
    Отговора е друг: ,,Искат нещо различно, а не баналното!''
    Извинявай, но, ако правиш секс в една и съща поза, на едно и също място това си е твой проблем. Бих те индифицирал тогава като: ,,Загубеняк''. Не знам кое момиче ще иска да прави секс в една и съща поза и винаги във 11 часа. Магията му е импулсивност, действията които не се усмислят.

2. Ти, ако искаш да ставаш баща на 14-18 години или там на колкото си е твой проблем. Аз не искам. Мерси където ми разясни принципа как се размножават хората. Само да ти кажа, че може да се роди дете само от 2 жени. Казах ли ти, че си старомоден и неорентиран?

3. Маркиз Дьо Сад е прав. Ако ставало въпрос за нещо, което излиза от твоите разбирания. Сигурно мразиш и хомосексуалисти и бисексуални и садо-мазо?Мнението за 3, 4, 6 и т.н. ти го чухме. Сигурно не пушиш защото е неправилно? Ти да не си от хората на Исус? Като те ударят един път по-бузата даваш и другата ли?
    Недей нарушава 10-те Божии заповеди, че излиза от нашите разбирания и в очите ни си : ,,Пълен изрод''.
    1. От името ми е ясно, защо и дрънкаш тези глупости. Така, явно е банално, защото са си омръзнали, то е станало ясно. Аз не съм против някаква разнообразие на пози, но това не и означава да преминеш цялата кама-сутра в един полов акт. Това пък последното за импулсивността изобщо нямаше никаква връзка с това, което говорих. И всъщност изобщо не съм говорил за разнообразие в позите, така че намесвай само неща, за които говоря, а не за неща, които не съм споменавал.

2. Не знам да се смея или да плача на глупостта можело да се роди дете от две жени. Как да се роди по естествен път ли? С нормален полов акт, с навлизане на пенис във вагина, с чувства между двете партньорки (знам за глупостите с ин витро, и донора на сперма или просто някой мъж да оплоди една от двете жени, но това си е същото). И разбира се съм стародомоден и неориентиран, защото съм с хетеросексуална ориентация, предпочиташ интимността между двама души, момиче и момче и не падащ си по перверзии като садизъм и мазохизъм така ли??

3. Не мразя никой, нито хомосексуалисти, нито садисти, никой, дори съм общувал с много такива и съм се опитвал да им помогна да спрат да страдат, защото всяко едно от тези трите е едно огромно човешко страдание, но ти разбира се няма как да го разбереш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако другата е по-хубава от гаджето - съгласен. Ако не е - не !

Към Ilikeliljon

Стига с тези необмислени дефиниции - "секса е извършването на полов акт между двама души." Това изобщо не е вярно и затова звучи като говорене наизуст. Секса е много по-широко понятие.

И примера с животните изобщо не е уместен, защото точно там са големите оргии, погледни само кучетата пред блока си И това е нормално, за да бъде по-качествен плода, за това и женските избират най-силните мъжки.

Ето ти още един идиотски пример - цялостадо овце - 2 коча.

В допълнение на втората част от поста ти, която не прочетох мн внимателно, понеже ми омръзна, мога само да кажа.....хората са се перкали мъжката още мноооого преди Христа.

п.с и като обсъждате нещо, мислете. Не говорете наизуст.
    http://moetogadje.com/link.php?id=1555 - Тук е моето гадже

Относно отношението ми към суинга, не съм сигурен дали би ми харесало. Просто ми е любопитно какво е усещането и за това питам, ако някой има опит да сподели.

Едно е на теория, друго е на практика.

Цитирай Първоначално написано от Jazzer
    Към Ilikeliljon

Стига с тези необмислени дефиниции - "секса е извършването на полов акт между двама души." Това изобщо не е вярно и затова звучи като говорене наизуст. Секса е много по-широко понятие.

И примера с животните изобщо не е уместен, защото точно там са големите оргии, погледни само кучетата пред блока си И това е нормално, за да бъде по-качествен плода, за това и женските избират най-силните мъжки.

Ето ти още един идиотски пример - цялостадо овце - 2 коча.

В допълнение на втората част от поста ти, която не прочетох мн внимателно, понеже ми омръзна, мога само да кажа.....хората са се перкали мъжката още мноооого преди Христа.

п.с и като обсъждате нещо, мислете. Не говорете наизуст.
    Не проблема е в това, че хората проектират човешки черти върху животни Животните не правят оргии, нито групови изпълнения само ние така го приемаме, защото ние хората правим оргии При животните всичко е въпрос на инстинкт и да нормално да се избират най-силните мъжки, така им е заложено. Нормално е мъжкия гълъб да се върти като полудял около женската, нормално е мъжкия паун да е 100 пъти по-красив от женския, всичко си е в духа на инстинктите и природата. Секса е широко понятие, но зад него се крие влечение, разликата в това е, дали влечението е добро или лошо. Именно за това по-горе споменах за Маркиз Дьо Сад.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Paradise
    Не си падам по разменяне на партниори, твърде ревнива съм Не би ми харесало да го гледам как чука друга. Попринцип съм ЗА за всяко нещо в секса освен:
    1. Тройки, четворки и тн. (както казах, защото съм ревнива).
    2. Скат. (защото е хипер гнусно ).

Към Ilikeliljon

Браво. Последния ти пост вече ми хареса. Не е толкова сух като останалите ти и показва мислене.

Наистина ли мислиш, че хората проектират човешки качества върху животните? Според мен човешките качества са "по-висше" продължение на животинските.

Абе има ли някой тука, който да се е менкал. Я споделете преживяването.

Аз не сам пробвала нямам намерение и да пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си