.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

18 години - придружител?

Ровех се в търсачката, но не намерих нищо с което да намеря отговор на въпроса си, който е:

След навършване на 18 години, на колко човека мога да бъда придружител - на само 1 или 2ма?
    И също ако можете да ми дадете малко информация - в смисъл трябва ли да имам роднинска връзка, бля бля и такива глупости с този на който ще бъда придружител..?

Мега фен Аватара на machoka
    Ако става въпрос за дискотеки и подобни вечерно време, САМО ако си му брат/сестра. По НИКАКЪВ друг начин не става, макар в закона да не е точно така.

Става с удостоверение, че ваште пускат непълнолетния с баткото/каката на 18. Това съм го правил, така че в
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ако става въпрос за дискотеки и подобни вечерно време, САМО ако си му брат/сестра. По НИКАКЪВ друг начин не става, макар в закона да не е точно така.
    Добре.
    А например за вечерно време по улиците например?
    Или пак не може?

тцък

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Добре.
    А например за вечерно време по улиците например?
    Или пак не може?
    [quote=afterforever]Става с удостоверение, че ваште пускат непълнолетния с баткото/каката на 18. Това съм го правил, така че в

Не може бе човек... никакви такива удостоверения не важат..

закона беше формулиран нещо от сорта 'дееспособно, пълнолетно лице'... като не се споменаваше да е роднина, но ходи го обясни на тъпите мутри или на когото и да било.

Просто трябва второ и третото име да са ви еднакви по ЛК и тогава става. Това дори и за по улиците да се разхождате.

Мерси за информацията.

Абе аз бях чела в един новинарски сайт, за една майка(май от Дупница), че направила пълномощно н 17годишната си дъщеря да може да излиза на дискотека с приятеля си(той не помня на колко беше).
    И там пишеше, че стига да си е заверено и всичко там, може
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на babity
    В Дупница може всичко да може, ама другаде не може. Или си ме пускат сама, непълнолетна, просто защото съм с компания по - големи/разгологъзена/напълно незаконно или ни вадят с брат ми под уличната лампа, сравняват ни личните карти една с друга, после дали са си наши и накрая тъпо питат: "'ма вие брат и сестра ли сте"... Т'ва са вариантите. Аааа и нещо чух, че са раздули глобите до 15 хилки, ама за т'ва последното не съм сигурна 100%

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Абе аз бях чела в един новинарски сайт, за една майка(май от Дупница), че направила пълномощно н 17годишната си дъщеря да може да излиза на дискотека с приятеля си(той не помня на колко беше).
    И там пишеше, че стига да си е заверено и всичко там, може
    Именно, това е правилното. Като не те пускат викаш съответните органи на мястото и те пускат, не е ебати философията. Сещате ли се, че полицията работи не само когато има убийство!! Научете си правата и си ги търсете, ебати...

Мега фен Аватара на Blab
    Аз помня как веднъж Прея мъкнеше едно пълномощно, декларация или и-аз-не-знам-какво, та който се подпише, отговаря за нея.

Град
    Shinigamiville
    Доколкото знам имало такива с деклараций които се заверяват при нотариус че те пускат с еди-кой-си след посочения полицейски час,само че имало такива които не зачитат и деклараций... кофти но факт

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    по принцип с декларация подписана от 2-мата родители заверена от нотариус и МВР става.
    на бившата ми приятелка бяхме изкарали такъв документ с който тя спокойно се разхождаше с мене навсякъде обаче стане ли нещо носиш пълна наказателна и всякаква друга отговорност която се сетиш

Еми... някак си... нормално е да е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си