.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Супер фен Аватара на Shia

Как се ползва пенисът ?

Във всяка тема чета

Не е важно колко ти е голям,а как го ползваш

и то ред през ред,ред през ред

Искам да попитам момичетата каква е тая техника за ползване,че виждам едно и също изречение

аз виждам съвсем просто нещата(или дотолкова,колкото да не пиша романи в темата!!!)

-Дига го
    -задържа го

и крайна сметка в която и да е поза
    по какъвто и да е ъгъл всичко се свежда до едно вкарване и изкарване на пениса в/извън вагината.

Как се определя тоя,който не може да го ползва
    -да омеква много бързо
    и да не знае местоположението на думките?

Не,че нещо,ама няма какво да правя

Дис из нот съм сириоус шит.....

Град
    Инкогнито
    При положение че имаш огромни гърди съмнявам се да му падне докато е с теб

Личната ми персона не е намесена в смисъла на темата.
    Попринцип питам,защо се ползва това изречение адски често

Искам анализ за причината да го ползват и аргументи.

Номера е да го ползваш по предназначение!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Номера е да го ползваш по предназначение!
    да уринираш

И как само да уринираш ,нали има и производствена функия.

По предназначение-само у вагино бз да бъркаш дупките,ама на кого ли му пука всъщност.

Град
    Инкогнито
    според теб кое е по жизнено необходимо да правиш секс всеки ден или да уринираш всеки ден ?

Да правя секс
    докато уринирам

Ха и ся никой няма да може да ти отговори по простата причина, че тва просто е оправдание, че им е малък..сори, 4е го казвам, ама размера Е важен и ИМА значение.

Момичетата го ползват доста по често от момчетата.
    Може би влияяе,като един вид успокоение за малките размери.

Много често вече почват да се ползват едни общи изрази от доста хора(не всички,да не почнете,ама не и аз)
    и предполагам,че не влагат особен смисъл ,като го казват

Град
    In the middle of Nowhere
    Пенисът се ползва със любов
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    епа нали си е мой, може и 5 и 10 и 10.5 см да ми е нали си е мой си го обичам

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Под "Зависи как се ползва" се има предвид не буквалното ползване, а цялостното поведение на момчето в леглото. Ако за теб добрия секс се определя само от вкарване-изкарване, значи си за съжаление.

А иначе и аз мисля, че размерът ИМА значение. Всички други приказки са просто оправдания.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Личността ми не присъства в темата,както казах вече.

Отговора ти беше задоволителен.Наистина поведението обира точки.

Момичето дето е създало темата, се нуждае от един, много здрав СЕКС!

Т'ва е моят отговор!~ :P
    [12:17:51 AM] =) каза: emm nidei da piish kat znaish che kat se napiish
    [12:17:53 AM] =) каза: i te izbia
    [12:17:57 AM] =) каза:
    [12:17:57 AM] =) каза: na luboff!!

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Личността ми не присъства в темата,както казах вече.

Отговора ти беше задоволителен.Наистина поведението обира точки.
    Човек с 19см ако ми се държи като сдухльо, еби му и размера. Искам мъж в леглото си, не няк'ва путка.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

аз чупя орехи с него ,слагам ореха на пъпа и като го засиля от долно положение прожиниращия ефект е мн силен и чупи орехи ,бадеми , лешници :P

пенисът се използва така

1. уриниране - вадиш, пикаеш, изтърсваш, прибираш.
    2. секс - надървяш, вкарваш, изкарваш (повтаря се), свършваш, спада.

p.s. размера има значение /дебелина, дължина/

Цитирай Първоначално написано от Iniciator
    Ха и ся никой няма да може да ти отговори по простата причина, че тва просто е оправдание, че им е малък..сори, 4е го казвам, ама размера Е важен и ИМА значение.
    Размера НЯМА значение, защото има нещо, което се нарича субективно усещане. Работата не е наистина само във вкарването и изкарването (като говорим за размер, хайде някой с 25 см да го вкара на някоя жена и да блъска като животно да видим какъв е ефекта като има значение ), а и в това как се движиш, под какъв ъгъл проникваш, дали докосваш по някакъв начин G точката, дали проникваш бързо или бавно, с тласък или не, дали е грубо или нежно, неслучайно си има, ако не ме лъже паметта разни типове движения и прониквания (ако не ме лъже пак паметта "дротик" и други). Така че хайде стига с тия размери, ако има чувства и взаимна любов, тогава няма значение размера. Размера има единствено значение за тези, за които е важно само и единствено физическото удоволствие (защото друго душевното им се вижда само като една химера) и само то им е останало.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Iniciator
    Размера НЯМА значение, защото има нещо, което се нарича субективно усещане. Работата не е наистина само във вкарването и изкарването (като говорим за размер, хайде някой с 25 см да го вкара на някоя жена и да блъска като животно да видим какъв е ефекта като има значение ), а и в това как се движиш, под какъв ъгъл проникваш, дали докосваш по някакъв начин G точката, дали проникваш бързо или бавно, с тласък или не, дали е грубо или нежно, неслучайно си има, ако не ме лъже паметта разни типове движения и прониквания (ако не ме лъже пак паметта "дротик" и други). Така че хайде стига с тия размери, ако има чувства и взаимна любов, тогава няма значение размера. Размера има единствено значение за тези, за които е важно само и единствено физическото удоволствие (защото друго душевното им се вижда само като една химера) и само то им е останало.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Shia
    И как само да уринираш ,нали има и производствена функия.

По предназначение-само у вагино бз да бъркаш дупките,ама на кого ли му пука всъщност.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Съгласна съм с всичко написано от Ilikeliljon, но не и с това, че размерът няма значение. Даваш пример с 25см. А я ми обясни какви движения и чупки трябва да изпълни един креватен акробат с инструмент 10см, за да стигне G точката? Не казвам, че само 20+ сантиметровите могат да задоволят една жена, напротив. Прекаленото никога не е хубаво. Но в случая става въпрос за малки пениси. Обикновено за тях се ползва израза "Зависи как се ползва".

А за емоционалната страна на секса може да изпише много. Но не му е мястото в тази тема. И все пак предполагам си чувал, че когато нещата в леглото не вървят, връзката рано или късно се разпада.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Прочети инструкцията към него.
    Говнааааааааааа

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Съгласна съм с всичко написано от Ilikeliljon, но не и с това, че размерът няма значение. Даваш пример с 25см. А я ми обясни какви движения и чупки трябва да изпълни един креватен акробат с инструмент 10см, за да стигне G точката? Не казвам, че само 20+ сантиметровите могат да задоволят една жена, напротив. Прекаленото никога не е хубаво. Но в случая става въпрос за малки пениси. Обикновено за тях се ползва израза "Зависи как се ползва".

А за емоционалната страна на секса може да изпише много. Но не му е мястото в тази тема. И все пак предполагам си чувал, че когато нещата в леглото не вървят, връзката рано или късно се разпада.
    Виж няма толкова значение щом има раси като жълтата, които не са много надарени (точно с описаните от теб 10 см, но има и повече) то тогава природата си знае работата. Щом има толкова значи и с толкова стига. Не е задължително да се достигне всеки път или да се достига G точката, както и това, че може да се достигне в различни пози по-лесно, отколкото в други (например на задна прашка). Иначе аз мисля, че емоционалната страна на секса има място тук, защото е неделима, не можем да оценяваме има или няма значение ако гледаме само едностранно на нещата, тоест само физическата страна. След като и емоционалната оказва влияние на това има или няма значение. Да много връзки се разпадат заради това, но обикновено ако си забелязала не непременно и само защото секса не върви, а и заради много, много други работи, тоест не им вървят изобщо отношенията в никаква насока.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    да беее

Ползва се да се отварят добре затворени консерви, които са трудност за обикновенните отварачки..
    Затова го надървяш, навеждаш и ръчкаш в капака на консервата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си