.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от doippp
    абе има разлика между теченията така че ако види разлика в цвета или аромата () да вземе мерки.
    Тук съм съгласна, ако консистенцията е различна, определено да !

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME

Момиче погледни този младеж преди тебе как се е изказал... "вие сте гнусни, как може с бяло течение да прайте секс.." та сега ще те попитам ти правил ли секс? нима нямаш вагинален секрет?? и в ежедневието си как го наричаш.. ттечение или използваш научния термин Така е да, възможно е да знак за проблем. симптом на няква болест, но няма жена без някакво течение и това не прави жените гнусни, както се е изказал твоя събеседник по горе, с който си така съгласна..
    добре моя грешка съгласна съм с израза "нищо да не правите" така добре ли е? за това че мн момичета имат някви притеснения обаче си мислят че ще минат ей така от въздуха и с седят без да вземат мерки..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Аз съм съгласна, че чоовек трябва да се поддържа, че е възможно секретите да са симптом на болест.. Но не съм съгласна с твърдението,че жените, дето имали бяло течение били гнусни.. Бяло течение и вагинален секрет за мене е едно и също.. Течение, което има всяка жена, което е нормално и физиологично.. Това прави ли всички жени гнусни и означава ли,че те не трябва да правят секс.. ?
    Не е необходимо да спамим повече ми се струва..

бяло течение е такова с дъх () пък недеай си боже да е кафеникаво, според мен е гнусно да трънеш да правиш любовна игра и да видиш, помиришеш този толкова хубав секрет
    life always win, you always lose, it's never-ending cycle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си