- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БРЕМЕНОСТ
Така слушайте сега преди 1 седмица приятелят ми се изхвърли в мен до 48 часа вече бях изпила хапчето н0 като го праихме вечерта -на същея ден сутринта ми беше свършило мензиса.И мина 1 седмица и сега пак ме доиде... КАКВО ДА ПРАВА спорет вас има ли вероятност да съм бремена![]()
Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam..
От хапчето е.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
извинявай на колко си години ?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
това е от хапчето.. трябва да се радваш че ти е дошъл цикъла => не си бременна..
не мога да си го представя как ще стане тоя филм да глътеш ескапеле..да ти дойде и да се чудиш дали си бременна?
освен да си беше направила някой тест и да е отрицателен и пак да задаваш малумния си въпрос а?!
+1Първоначално написано от Rofl4e
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
тест за най сигурно недай се боже да е цветна бременност
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
И МОЖЕ ДА Е цветна бременност да те светнаано се пакк мерсиии
:P
Siln0 0bicham,trydn0 proshtawam,lesn0 p0ludqwam,gadn0 naranqwam,ran0 ili kusn0 vsichk0 p0luchawam!D0ri da padam,otnovo stawam i produljawam..
Имали значениеПървоначално написано от tonie__
но да ще ти кажа на 15 съм
=D>Първоначално написано от adrenalinka_f
айде моля ти се мен да не ме святакш а? кранто тъпа! НЕ МОЖЕ ДА СИ БРЕМЕННА....!ЛИСТОВКАТА НЕ ЧЕТЕШ ЛИ СЕ ЧУДИШ КВО Е ТВА... КАКТО СЕ ЧУДИШ ДАЛИ СИ БРЕМЕННА СЛЕД КАТО СИ ПИЛА ЕСКАПЕЛЕПървоначално написано от adrenalinka_f
![]()
Първоначално написано от gLoRiToO
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
тя е бременна с тризнаци бе..Първоначално написано от kris4ann
ескапелето го е размножило детето и ся вече са 3... след 2-3 месца може и 5 да станат
действието на ескапеле не е 100% има и случаи в които не е помогнало.направи си тест да се увериш.![]()
InLoVe:P
ама на нея и е дошъл цикълаПървоначално написано от SheriT0
![]()
Първоначално написано от adrenalinka_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To не е смешно,то е ТРАГИЧНО!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
пише се с 2 "н"
кво и правиш забележка.. достатачно се унижи и показа колко е тъпа.. не дей и ти че ще се разтича след малко да режи венитеПървоначално написано от JuBaCcA
Напълно съм съгласна с всичко казано от теб до тук и въпреки че и ти като мен си от заядливите ме кефишПървоначално написано от Rofl4e
![]()
хаха ама ти какво си мислиш то може да е бременнА и да си има цикъл не си ли чувала![]()
![]()
![]()
наистина е възможно да е от хапчето,ако много се притесняваш-иди на гинеколког,за да те изследва.
П.С-следващия път бъдете по-внимателни,защото хапчетата за спешна контрацепция не винаги са ефективни,а и страничните ефекти са неприятни
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Rofl4e била заядлива .. Не е заядлива, а права!!! .. Даже не смятам да коментирам темата.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Какви хапчета бе![]()
![]()
те не са ли бонбонки които се пият еи така защото някой друг ги е пиел
![]()
Няма ти нищо, според мен.