.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    Някъде Там :]

Променят ли парите хората?

Темата е ясна, а сега да видим какво мислите вие и защо мислите така !

Да !

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    в света на приключенията ..
    разбира се

Разбира се че да !!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

И още как! Хората с по-големи доходи имат съвсем различен начин на живот от средната класа, а още повече от най-ниската. Каквото и да си говорим по-щастливи сме, когато нямаме затруднения с парите. Разликата, която идва в самите нас, вътрешната е, че начина, по който гледаме на живота е повече от към светлата страна. Парите могат да ти дадат свободата да изпълняваш мечти, които иначе не би могъл.

П.П. Темата май не е за "Козметика и диета", а?

Град
    Ами да, но все още съм нова тук и точно когато се сетих за тази тема четях в "Козметика и диети" и като я написах тя остана тук ,
    надявам се да няма проблем. :S

Град
    Градът на скучаещите милионери
    да
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    София
    оо да ..
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

Голям фен
    Да парите оказват влияние на хората!Няма лошо човек да има пари стига да не забравя приятелите си и от къде е тръгнал,защото в противен случай ще е едно от най-жалките същества!
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    София
    Eстествено, че да както каза stealthyGirl живота на хората с повече пари съвсем се отличава от този на останалите. Но нека не забравяме, че с пари не можеш да си купиш всичко. Това, че имаш пари не те прави по - специален. Лично за мен не е красиво да парадираш с това, че имаш пари имай си ги твой са си, но по този начин можеш да засегнеш някой, който не може да си позволи дадено нещо.
    "You know you're fucked."
    "Yeah, I know."
    "No, I mean dead fucked."
    "What do you know? You're just a Cow!"
    "Yeah, a cow that can fuckin' talk."

Град
    Ravy много правилно мнение

Да,тва е правилно,че с пари не можеш да си купиш всичко.Но дори и да не говориме за чак толкова богати хора,например по-обикновенните.Но всеки се чувства по-добре,по-спокоен,по-сигурен като знае,че може да подсигури семейството си,себе си.От там идва и до някаква степен щастие.Докато не е някое семейство да се чуди за какво да си даде последното левче...Парите до някаква степен дават сигурност и увереност на човека.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Да, защото при хората важи правилото "Колкото повече толкова по добре" ... и докато се усетят стават алчни говеда...

Естествено,че парите променят хората .. Но лошото е , че ги променят към лошо,а не към добро .. Колкото повече пари има човек , толкова по алчен става. Има много случай в които имаш средствата и пак не се чувстваш щастлив от това. В такива случай ти липсват много по елементарни неща, като любим човек, приятели..

Град
    Hilary_ , мхмм за съжаление е така
    Животът укрепва чрез приятелствата. Да обичаш и да бъдеш обичан - по-голямо щастие не съществува.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Променят да. ест зависи за колко говорим.. човека с пари се чувства по - спокоен, по - уверен по по по...и живота му по - добре.. ест не одобрявам та че някои парадират с тях,имат се з анещо повече и забравят откъде идват или най малкото да се държат човешки...но пък и безпаричието създава мн проблеми...чудиш се на колко работи да се хванеш че да си изкараш поне храната,не ти остава време за др и т.н.. бе живота за всеки е различен.. и все пак тва че някои имат пари не значи че задължително са надути.. имам такива фр и не са се правили на някви дет не са..съсвем нормални хора са си..но пък определено са ддз... по самоуверени..а не кат мен да се чудят това ли да си купят или онова щото нямат и за двете неща

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си