- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подмишниците-как да премахвам космите за по-дълго
Аз по принцип използвам самобръсначка,обаче още на 2-я ден имам косми,които се забелязват.Някои знае ли какво да правя?![]()
Кола маска![]()
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
e в криза сме бе ейПървоначално написано от dark_wings
за кво момичето трябва да дава пари за глупости при положение че една запалка струва в пъти по-малко![]()
Ми и там си важат същите неща които са и при краката и където и да е...но боли двойно повече...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С епилатор. Ако ги махам често със самобръсначка, става мазало. xD Сутрин ги махам, вечер са пораснали. xD
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Охх направо ми се реве с тези зони - подмишници , триъгълник ,,
Умирам от болка бе !! Не мога ! Та то за краката ме боли , камоли там да сложа епилатор , ми аз ще ми се пукне сърцето ! Сериозно ви говоря ..![]()
Махни го тоя епилатор , от него повече боли с него усещаш как всеки един косъм се изтръгва ! По - добре кола маска , дърпаш веднъж и край ! Аз лично за тези неща ходя при козметичка , защото тя не пита 'Боли ли или не' дърпа и край .. после малко си поплаквам ,ама какво да се прави ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами аз си ги махам с епилаторотначало ме болеше,но с времето спря,а и определено космите намаляват и растат по-бавно :P
мн са гадниаз моите дори още като ги махна се вижда едно като тъмен кръг (корените...) както и на бедрата и на триъгълника...в момента в който ги махна не изчезват още се виждат...
което значи че трябва да ги махам от корен..а за тази цел трябва да ползвам епилатор или кола маска
таа избери по-малко болезнения за теб начин и действай
![]()
Cruel Intentions
Една фр ми разказваше че нейна позната била на козметик за подмишницитеи козметичката като друпнала и нищо не се махнало,а момичето станало лилаво .. Явно са и много твърди космите .. не знам но това е ужасно![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Козметичката е била некадърна.Първоначално написано от j_adore2
![]()
Аз лично ги махам с епилатор. Не ми се занимава да ходя на козметичка. Повече време би ми отнело. За 3мин средно и съм готова. После 2-3 седмици не се занимавам.
За болката вече е индивидуално. Мен ме болеше първите 2-3 пъти. Сега е като изтръпване. Даже не може да се каже, че е неприятно. И космите значително уредяват, да не кажа, че за около 2 години са наполовина по-малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
кола маска
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Аз ги махам с епилатор и излизат на 4 - 5 дни ... само че са по - редки и по - светли... не боли много ... свиква се
![]()
Единствено и само кола маска (дори не съм пробвала с епилатор или самобръсначка) едно че издържа повече..косъмчетата не са както при бръснене със самобръсначка..заболява за момента и готово
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
и на мен са ми ги махали с кола, дето съм мъж и имам 2 пъти повече от вас.. не ми се оплаквайте толкова, не е болка за умиране.
++Първоначално написано от dark_wings
При мен растат доста бавно - махам ги без 2-3дни и тогава едвам се забелязват, защото са доста рехавки.
Поне това.
Аз използвам епилатор ..
Не боли толкова много .. поне 1 седмица ми държи !
Еми отиди на лазар няколко пъти да ти станат по-рeдки и да растат много по-бавно и след това започни с епилатор. ;}
Кола маска !!! Епилатор в тази зона е само за мазохисти. Освен това съм чувала,че от епилатора увисва кожата,защото мястото е нежно. Аз ползвам лентички,един път седмично,30мин. работа,самаСъщо забравих да кажа,че от кола маската много уредяват,аз вече почти нямам,а ползвам от две години
![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
епилатор![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]