.
Затворена тема
Страница 71 от 116 ПървиПърви ... 216167686970717273747581 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2900
    В песента се пее "Хем с мен си , хем без мен си хем си хем не си " нещо такова гласеше припева някой може ли да ми каже как се казва въпросната песен и на кой е

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    В песента се пее "Хем с мен си , хем без мен си хем си хем не си " нещо такова гласеше припева някой може ли да ми каже как се казва въпросната песен и на кой е
    B.o.y.a.n. - Комплименти

LINK за теглене ~> http://www.filestube.com/aa9a19ee41c...mplimenti.html
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

heiii hora mn shte sum blagodarna ako nqkoi znae pesenta ot malcolm sezon 2 ep 6 tva e kudeto te imat edna super gotina bava4ka i kogato idva s edno kolelo pyskat edna mn qka pesen ms predvaritelno Smile Smile

Имаа един хаус преди го въртяха бая ии е едно такова испанско..хаус..испанскотоо и така се върти едно такова хич немога да го обеснаа .Иии немога да се сета как се казваше ако може някой така да ма подсети .
    Another day,another drama

^ Ей за тфа говоряя http://vbox7.com/play:e8ccc2d7 ако някой може да ми каже как се казва.
    Another day,another drama

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Leni96
    heiii hora mn shte sum blagodarna ako nqkoi znae pesenta ot malcolm sezon 2 ep 6 tva e kudeto te imat edna super gotina bava4ka i kogato idva s edno kolelo pyskat edna mn qka pesen ms predvaritelno Smile Smile

Еми няма да е зле ако намериш клипа.
    Виж някъде из вбох7
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от teenems
    http://vbox7.com/play:a92e5c25
    ПЕСЕНТА от 1.20 мин .
    Направих си тема никой не писа
    Моля вииии

Никой ли не знае
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

абе има една нова песен на pussycat dolls ии мн ми харесва досега питах приятели и търсих в гугъл ама.. само съм я чувала и нз..
    не знам дали е най - новата ....има мн бас
    As wicked as you are, you're beautiful to me.
    You're the darkest burning star, you're my perfect disease..

http://vbox7.com/play:a92e5c25
    ПЕСЕНТА от 1.20 мин .
    Направих си тема никой не писа
    Моля вииии

Никой ли не знае
    Snowgoongs - the hatred Мисля че е тази

^ Случайно да са ти казвали ,че си THE BEST ;д

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

^ Случайно да са ти казвали ,че си THE BEST ;д

Пак заповядай

Цитирай Първоначално написано от lumzz
    абе има една нова песен на pussycat dolls ии мн ми харесва досега питах приятели и търсих в гугъл ама.. само съм я чувала и нз..
    аа и започва с Еееееееееееее ееееееееее оф бе хора моля ви днес киснах 2 часа пред телевизора да я пуснат и не

[quote="xXbambiiXx"]
    Цитирай Първоначално написано от bebygirl
    B.o.y.a.n. - Комплименти

LINK за теглене ~> http://www.filestube.com/aa9a19ee41c...mplimenti.html[/quotet
    tnx

Град
    Пловдив
    Търся една нова гръцка песен...чувала съм я по дискотеките. Пее се нещо от рода "mi agapi mоu" или нещо такова.Изпълнява я мъж и е бързичка.
    Пази сърцето си аз мойто не опазих, превърнах себе си в това което мразех!

Супер фен Аватара на gabi_94
    аа и започва с Еееееееееееее ееееееееее оф бе хора моля ви днес киснах 2 часа пред телевизора да я пуснат и не
    Песента попринцип е на Риана и се казва Bad girl, но и Pussycat dolls също я изпълняват, намери я във вбокс...Пее се I'm a baaaaaaaad baaaaaaaad....what a bad little girl I am, what a bad little girl I am (това доста бързо се пее и сиг не може да го разбереш)
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Здравейте,търся една песничка от филма The cutting edge 3,никъде не я намерих,но поне подочувам нещо от текста,моля за помощ, песента наистина си я бива а ето и част от текста:
    you said you'd rather be alone, my whole world turned to stone.
    But in another world, if you come crashing back to me
    there we will know such love, that was never meant to be.
    you said you'd rather be alone i posle bla bla let the...comes by.. you never touched the.. tova e koeto shva6tam,help pleasee

оу не съм разбрала чувала съм я два - три пъти ии мерси мнн де

Цитирай Първоначално написано от Leni96

Еми няма да е зле ако намериш клипа.
    Виж някъде из вбох7

http://vbox7.com/play:5280ceee pesenta ot 2 min 56 sek sorry za nepohvadnostaa

Песента от рекламата на Vodka Flirt - http://www.vbox7.com/play:70e073e0 Някой ако знае на кого е да казва
    Boris Brejcha (h) (music)

Цитирай Първоначално написано от Sisinka5
    Песента от рекламата на Vodka Flirt - http://www.vbox7.com/play:70e073e0 Някой ако знае на кого е да казва

песента от водка флирт я няма .. само тва е което чуваш в рекламата.. и аз съм търсила много ама

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheVoice
    Цитирай Първоначално написано от Sisinka5

песента от водка флирт я няма .. само тва е което чуваш в рекламата.. и аз съм търсила много ама
    Песента трябва да е тази Offer Nissim Feat. Maya - Anything , но вече какво е правено по неяя..
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

Мега фен Аватара на December
    Веселин Маринов - горчиво вино .Ако някои може да ми даде линк откъде да си я дръпна ще бъда мн благодарна.
    Моля ви помагайте бързо,че до бъдни вечер трябва да съм записала диск с поне 20 негови песни пък аз само 1-2 ;Д
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Цитирай Първоначално написано от December
    Веселин Маринов - горчиво вино .Ако някои може да ми даде линк откъде да си я дръпна ще бъда мн благодарна.
    Моля ви помагайте бързо,че до бъдни вечер трябва да съм записала диск с поне 20 негови песни пък аз само 1-2 ;Д
    В замунда има цялата дискография
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Цитирай Първоначално написано от December
    В замунда има цялата дискография
    о да знам,че в замунда има всичко квото му притрябва на човек.Що ми припомни да се ядосвам.Много се дразня,че има лимит за регистрациите и не мога да се регна
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Е, как бе? Нали освободиха доста места?
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си