- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имаше нещо преди, сега какво значи това?
здравейте искам да ви попитам за съвет, има едно момиче от класа ми, което харесвам от край време, преди година станахме гаджета, тя се прави на много консервативна и прилична, обичах я и успях да достигна до истинската и същност, правихме секс, но завистливи приятели ни разделиха, можеби и ние сме имали грешка не мога да реша, мина се време и забелязвам как очите и отново ме гледат, вчера ми честити рождения ден първа, пита ме това онова, искам женско мнение за да разбера какво да направя, защото много я харесвам но не знам как да постъпя, дали това което усещам е желание за секс, защото преди когато го правихме с нея тя оставаше доволна, а и все пак аз съм щангист и долу горе се считам за атлетичен, моля помагайте , да опитам ли да се натисна с нея ?
Да се натиснеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
определено не
почни да я заговаряш по често и от дума на дума я попитай изпитва ли нещо към теб
и и кажи че я харесваш още но не споменавай за секс
Успех
![]()
ти изглежда искаш само секс с нея да правиш а ?сближи се с нея...всичко с времето си
+1 Бъди търпеливПървоначално написано от evalongoriq
амиииииииии
стига глупости
иди при нея и буквално ѝ кажи в лицето: "Искам да те чукам, ей..."
жените се кефят много на това, макар и да се правят, че не им харесва (щото ще излезе, че са "леки")
бъди смел и безотговорен
Емии според мен трябва да и признаеш чуствата си и определено трябва да бъдеш търпелив![]()
Е как ще е само за секс, не прочете ли че момчето каза че я е обичалПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Отиваш, казваш й какво мислиш, че искаш да сте заедно и каквото стане... Или и тя ще иска или не !
Come out, come out wherever you are...
Според мен не прибързвай, почвай да я заговаряш.. излизайте малко (ако тя иска разбира се) и от дума на дума се опитай да разбереш какво изпитва тя към теб и дали все още споделя чувствата ти.. Бъди търпелив!
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+1Първоначално написано от dembi
![]()
--------------------------------------------------------
според мен трябва да поговорите какво точно ви е накарало да се разделите да бъдете откровенни един към друг и в последствие на разговора ще си решите![]()
LoVe iS tHe aNsWeR