- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матура по английски език - проблем
Днес на матурата мо английски език в моята стая имаше проблем по време на listening-a. Чуваше се много тихо и не успях да чуя както трябва речта. Чух, че има оплаквания и от други мой приятели и от уеници от други градове. Според мен не е честно да ни ощетяват по този начин-все пак тази матура е важна за нас, а listening-a дава 15 точки, което не е никак малко. Имаше ли подобни проблеми и при вас? Как смятате, че трябва да се постъпи в тази ситуация?
...love is in the air ... ;]
нищо неможе да се направи вече минало е няма как да се преповтори
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
На много места е имало проблеми с listening-а да не кажа навсякъде.И да,нищо не можеш да направиш вече.Каквото такова.
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
И при нас имаше проблеми , не стига че записа беше тих ,ами и на отворена врата и бяха качили касетофона (от 1997 година) почти на тавана.На listening-a имам най-много грешки 5 от 15![]()
Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!
И при нас бяха тихи записите, освен това бяха отворени прозорците.
При нас беше екстра, даже беше усилено почти на макс и малко пръщеше, но се чуваше перфектно. Само, че ни загубиха 10тина минутки докато го нагласят динозавъра да говори как си требва...
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
Като сте глухи и не чувате кой ви е виновен? При нас беше на компютър пуснато и нормално, но въпреки това всички се оплакваха, че било много тихо. К'во са направили не знам, аз си чувах..
Don't tell me what I can or can't do !
Boyd, ти може и да си чувал/а, но недей да обиждаш сега .. в моятяа стая наистина не се чуваше нищо ....
...love is in the air ... ;]