- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЙ Е НАЙ - ИЗВЕСТНИЯ СЪФОРУМЕЦ? ГЛАСУВАНЕТО ЗАВЪРШИ!
global
Canis_Dirus
RAWRRR
Raybeez (exploitedteen)
SWASTIKA (SWASTICA)
tqnko
Cuddly
SofiaRegularCunt
cherinka
tuzaro
Naskokaulitz
Jaffs
Аз съм българче
Your Nightmare
InnchetO`bE
Fesho
sexa_na_kompleksa
desi_etnies
gangstata
the_hottie
wosh
woshia_style
Whisskas
Fuckin'Hostile
sexita
Това е поредната малоумна темичка в този форум
I whistled for a cab and when it came near, the license plate said 'FRESH' and it had dice in the mirror, if anything I can say this cab is rare but I thought 'Now forget it' - 'Yo homes to Bel Air'!
I pulled up to the house about 7 or 8, and I yelled to the cabbie 'Yo homes smell ya later'. I looked at my kingdom, I was finally there to settle my throne as the Prince of Bel Air
Не съм имала теб впредвид,дори сега се сетих да видя резултатите ...Първоначално написано от Raybeez
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Който гласува за Свастика е хомосексуалист
нях нях :P![]()
хуху и мен ме има
гласувах за фешо, ама смятам че exploited e най-популярен
Чичо Драго
литератуа
А па' и мене ме нема, а всички малко или много с1м ви дразнил и то доста...![]()
![]()
wannabe?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
на теб никой не ти обръща внимание ... никак не си интересен
предлагам да си направиш нова рег -> bE3J|u4eH
^ хахахахахах![]()
Анкетата е безсмислена, всичко е ясно.)
Извинявай, ти кой беше?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
След 5 дни ще сложим край на анкетата и гласуването по нея.
Потребителят събрал най - много гласове, ще получи нов ранг "Най - известния съфорумец" (Ако се събере, ако не, нещо по - збито).
Този ранг ще бъде постоянен 3 месеца, след което ще се проведе нова анкета със това гласуване, която от своя страна ще определи дали титлата остава или я взима някой друг.
Анкетата ще бъде прекратена на 27. 05. 2009 година в 12 : 00 по обяд.
Известен казахме, че е относително понятие, нали?
"Най - известния съфорумец", това не се отнася само за форума, най - известен може да е извън него с много неща, така че ви предлагам да си приканите феновете (НЕ ПИШЕТЕ В СКАЙП ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ И ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС, А ПРОСТО МОЖЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НА ВАШИ ПРИЯТЕЛИ ЗА ТОВА... Естествено такива, които ви мислят за известни)
Пожелавам успех на всички и приятно гласуване.
Лек Ден.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Raybeez (exploitedteen)![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
има много от тея които даже не съм ги виждала и чувала . май-трябваше да сложиш модераторите ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Щом.твърдиш,че.повечето.от. зброените.юзъри.не.ги.знеш, значи.презпокойно.можеш.да. спечелиш.анкетатаПървоначално написано от teenems
"Най-безизвестен.съфорумец"![]()
О, да бе Мачо. Пак че го напишем.
Искам да кажа на мангало Свастика, че го бием, този рус мангал. Ако не ме впишеш, бе смотан.
Помня в началото експлойтед имаше един аватар на гола мацка, която си беше стиснала циците с ръка. Ей, много ме кефеше тоя аватар.
И пишеше супер вярни и сложни мнения, в сравнение с останалите.
От началото на пребиваването ми в този форум го помня..
И Death_Whore я помня, но екс повече.
Достатъчно дебилизъм.Първоначално написано от acdcfenka
Рус е някой друг, не и аз.
Източноправославен християнин съм. Това няма нищо общо с общността на ромите.
Да биеш някой през монитора беше на мода преди около 4 години.
Да се правиш на интересен/а беше преди 3 години.
Общо взето не си предложена, няма те. Някакъв проблем?
Ако имаше много малко знания в сферата на интернет, щеше да знаеш, че такова нещо като промяна на анкета не съществува.
ПП: Грозно е такива думи да се говорят от индивид представляващ женското съсловие. Не ви ли дават родителите елементарна култура?
Ако ви учат на това държание, жална и майка на България!![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
не всички ,ама един админ се пак .. оф ае както и да е ,се пак гласувахПървоначално написано от CheriHool
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Еми с1жалявам, че отделям повече внимание на личния си живот и не с1м в крак с "модата" в форума и не спя в него... мноого се извинявам за което.....Първоначално написано от OtherDimension
Мога само да ви кажа, че тука можете да се най - известни и най - наперени и големци, но и както аз знам така и вие, че сте някой тук - нав1н сте никой... не говоря за всички, но за по голямата част...
СЪщите са и модераторския и администраторския екип - един дол дренки ! Прости, невежи и глупави хора... нормално е пред рс-тата да знаят всичко - все пак чичко GOOGLE е насреща...
Абе не ми се подхваща тая тема ш'ото сте прости до моз1ка на костите си...
Правилно - безинтересен с1м... безинтересен с1м в един форум п1лен с загорели метали, хип хоп1ри и нек'ви нищоподобни екземпляри... защо ли . . . може би защото не прекарвам половината си време прец рс-то, а другата половина пред НДК пиейки бира като последния селянин...
Сорри, че с1м безинтересен !