- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълга коса - въпрос към момичетата
не харесвам мъже с дълга коса, на повечето им е вързана на опашка, спластивена и мазна![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ми зависи от момчето,за всяко е индивидуално,но като цяло да харесва миНо не прекалено дълга де-до ушите иили малко по-дълга инае вече е прекалено.Трябва и да е поддържана както казаха по горе.
Хехе, мъжете с дълга коса са привлекателни, и само да не им се омазняваше толкова косата щеше да е перфе.Първоначално написано от themad
Късата коса също ми се харесва, но дълга е за предпочитане, под ушите я водя къса, но също изглежда сладко, от нея става много малка и яка опашчица
Дългите коси много им отива да са пуснатиНо и вързани са красиви
Изправена или леко къдрава е най-добре
Хининовата вода наистина много помага. Друго, което приятелките ми ползват и одобряват е течен витамин А + жълтък от яйце - това като маска, но се седи с него едно час и половина, после се измива. Маската се слага в корените на косата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хининовата вода и стимуланта на Икаров си вземи ако искаш бърз растеж.
И аз не си падам по мъже с дълги коси,но всеки с вкуса си.![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Не знам какво разбираш под дълга коса... На мен ми допадат момчета с такава коса: http://gallery.photo.net/photo/2911363-md.jpg![]()
+1 :PПървоначално написано от krisence
И аз много харесвам с по-дълга коса, да речем до раменете може и по-къса, но тея 2-3 номер ми приличат на бандити и не им се кефя особено. Все пак зависи от момчето и от момичето, разбира се