.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    На края на дъгата :)
    не харесвам мъже с дълга коса, на повечето им е вързана на опашка, спластивена и мазна
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ми зависи от момчето,за всяко е индивидуално,но като цяло да харесва ми Но не прекалено дълга де-до ушите иили малко по-дълга инае вече е прекалено.Трябва и да е поддържана както казаха по горе.

Re: Дълга коса - въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от themad
    Какво мислите за мъжете с дълга коса? Харесват ли ви се? Също така какъв тип коса ви харесва - къса/дълга; вързана на опашка или пусната; изправена или някак си накъдрена/бухнала? Как мога да накарам косата да расте по-бързо, чух че хининовата вода вършела добра работа.
    Хехе, мъжете с дълга коса са привлекателни, и само да не им се омазняваше толкова косата щеше да е перфе.

Късата коса също ми се харесва, но дълга е за предпочитане, под ушите я водя къса, но също изглежда сладко, от нея става много малка и яка опашчица

Дългите коси много им отива да са пуснати Но и вързани са красиви

Изправена или леко къдрава е най-добре

Хининовата вода наистина много помага. Друго, което приятелките ми ползват и одобряват е течен витамин А + жълтък от яйце - това като маска, но се седи с него едно час и половина, после се измива. Маската се слага в корените на косата.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Хининовата вода и стимуланта на Икаров си вземи ако искаш бърз растеж.

И аз не си падам по мъже с дълги коси,но всеки с вкуса си.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Не знам какво разбираш под дълга коса... На мен ми допадат момчета с такава коса: http://gallery.photo.net/photo/2911363-md.jpg

Цитирай Първоначално написано от krisence
    Най-важното е дали им отива. Иначе нямам нищо против
    +1 :P

И аз много харесвам с по-дълга коса, да речем до раменете може и по-къса, но тея 2-3 номер ми приличат на бандити и не им се кефя особено. Все пак зависи от момчето и от момичето, разбира се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си