- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тийнейджърско радиопредаване - няколко въпроса
Тъй като това е един посещаван форум от много хора, имам няколко въпроса към хората на възраст 13 - 18
1. Какво би ви било интересно да чуете в едно тийнейджърско радиопредаване ?
2. Кой ден и час от седмицата точно вие ще отделите 2 часа да слушате тийнейдърско радиопредаване ?
3. Какви водещи на предаването желаете ? Всяка седмица - еднакви, или въртящ график всяка седмица различни ? Двама или един ? Момиче или момче/и двете/само момичета/само момчета ?
4. Каква информация желаете да получавате от това радиопредаване ? Повече любопитна, интимна, забавна, хумористична, информационна (седмичен хороскоп и др.)
Предварително благодаря на тези които ще отговорят, за да се види какво мислят младите хора за тийнейджърско радиопредаване, и как би могло то да се промени към по-добро![]()
Надявам се, че съм помогнала.Първоначално написано от Lucho
Идеята ми се струва не лоша, стига да се изпипа добре работата.
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Първоначално написано от Lucho
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Сетих се за едно предаване СПОКО. От много време май не върви обаче... Ако направите нещо подобно ще има интерес =).
предаването.беше.злеПървоначално написано от Scrat
гледах.го.само.заради.Любо( ай.така.се.кааше.водещия).
Lucho,ако.има.разни.философщи и,теории,за,световете,жите ски.философии,
абе.с.две.думи.философии.да. има,ще.го.следя.всеки.ден,да же.же.си.жъткам.със.слушалк те.в.ухо.с.тва.радио.
Хороскопа.го.избягвам.тъй.к ато.всичко.е.лъжа.
Ако.искаш.нещо.което.да.се.р адва.на.многоброен.слушате ски.интрес,комерсиалните.и деи
едва.ли.ти.отбягват.![]()
Ми аз го бях гледал 3-4 пъти, но имаше добри попадения. А кво разбираш под философии - все пак ще е за тийнейджъри :Д?Първоначално написано от CheriHool
Добре. Получиха се доста интересни предложения. Ще се мисли по въпроса, иначе има основна идея предаването да е веднъж седмично и да се канят гости - всмисъл тийнейджъри които си говорят на различни теми, водещите имат въпроси и питат, заформя се дискусия и т.н. и т.н....![]()
Хмм... това ми заприлича малко на "Искрено и Лично" ама...Първоначално написано от Lucho
Смисъл... примерно вместо да има гости тийнове, защо пък не те да са водещи и понякога да има гости, които са по-възрастни и може да се получи нещо шантаво...
![]()
![]()
Ама и аз как го обясних само не е истина...
А и не е ли много малко веднъж на седмицата :/
тройка на разсъмване трудно би била надмината![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Никой не се цели в тяхПървоначално написано от DjBaloon
![]()
Те пък тия да са ми толкова тъпи вече не знам... в началото беше интересно, да... Ама те се осират ?с извинение/ тия хора.Първоначално написано от DjBaloon
![]()
Кофтито при тях е, че не са "тройка на свечеряване". Много рано ми идват =D.Първоначално написано от DjBaloon
1.Нещо свързано със субкултурите,т'ва би ми било най-интересно.Оставете любовните истории и драми на по заден план,банални са,досадни са.Днес всичко живо го интересува въпроса със субкултурите,това е актуално днес.Първоначално написано от Lucho
2.Всеки ден е удобно,може би към 13-14 часа.
3.Момче и момиче.Постоянни водещи.Когато са еднакви водещите с времето работата става по-лека.Водещите изграждат характера на предаването,тва е най-важното.Така и слушателя свиква и знае какво може да чуе,щото примерно днеска е един,утре ще е някой нонкьо,вдруги ден не се знае.
4.Информационна,ама не хороскопи и подобни пумии бе!И минутки за хумор,разбира се.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !