.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен

Тийнейджърско радиопредаване - няколко въпроса

Тъй като това е един посещаван форум от много хора, имам няколко въпроса към хората на възраст 13 - 18

1. Какво би ви било интересно да чуете в едно тийнейджърско радиопредаване ?

2. Кой ден и час от седмицата точно вие ще отделите 2 часа да слушате тийнейдърско радиопредаване ?

3. Какви водещи на предаването желаете ? Всяка седмица - еднакви, или въртящ график всяка седмица различни ? Двама или един ? Момиче или момче/и двете/само момичета/само момчета ?

4. Каква информация желаете да получавате от това радиопредаване ? Повече любопитна, интимна, забавна, хумористична, информационна (седмичен хороскоп и др.)

Предварително благодаря на тези които ще отговорят, за да се види какво мислят младите хора за тийнейджърско радиопредаване, и как би могло то да се промени към по-добро

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...

Re: Тийнейджърско радиопредаване - няколко въпроса

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Тъй като това е един посещаван форум от много хора, имам няколко въпроса към хората на възраст 13 - 18

1. Какво би ви било интересно да чуете в едно тийнейджърско радиопредаване ? <--- Би ми било интересно да чуя нещо по-различно от обикновенното. Не само въртящи се едни и същи песнички и т.н. Да чувам съвети, които ще ми бъдат от полза, специално време отделено за да ни се съобщават интересни училищни събития, забави, конкурси, организации (съответно в различните по-големи и централни градове). Също така не може да се пропуснат и любовните проблеми, които терзаят всеки един тийн. Общо взето, все неща, които биха ни били от полза.

2. Кой ден и час от седмицата точно вие ще отделите 2 часа да слушате тийнейдърско радиопредаване ? <--- По всяко време стига радиото да е стойностно и да ми допада.

3. Какви водещи на предаването желаете ? Всяка седмица - еднакви, или въртящ график всяка седмица различни ? Двама или един ? Момиче или момче/и двете/само момичета/само момчета ? <--- Според мен е най-добре да има двама водещи - Момиче и момче. Защото ако са повече, настава едно объркване, а и е по-хубаво ако що годе си запомним определените гласове, които ще ни говорят тези 2 часа.

4. Каква информация желаете да получавате от това радиопредаване ? Повече любопитна, интимна, забавна, хумористична, информационна (седмичен хороскоп и др.) <--- От всичко по-малко. За да могат да се вмъкнат както интересни и забавни неща, така и нещо по-сериозно, което ще ни е от полза.

Предварително благодаря на тези които ще отговорят, за да се види какво мислят младите хора за тийнейджърско радиопредаване, и как би могло то да се промени към по-добро
    Надявам се, че съм помогнала. Идеята ми се струва не лоша, стига да се изпипа добре работата.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

1. Какво би ви било интересно да чуете в едно тийнейджърско радиопредаване ? - Да се обсъждам теми, които вълнуват всички тийнейджъри. Този форум е повече от добър пример.

2. Кой ден и час от седмицата точно вие ще отделите 2 часа да слушате тийнейдърско радиопредаване ? - понеделник може би.. някъде след обяд или вечерта

3. Какви водещи на предаването желаете ? Всяка седмица - еднакви, или въртящ график всяка седмица различни ? Двама или един ? Момиче или момче/и двете/само момичета/само момчета ? - момче и момиче определено.. и да не се сменят често..

4. Каква информация желаете да получавате от това радиопредаване ? Повече любопитна, интимна, забавна, хумористична, информационна (седмичен хороскоп и др.) - любопитна, интимна, забавна, хумористична и разни такива.. като темата с 13 годишния дилър.. но в никакъв случай не искам да чувам за хороскопи..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Plovdiv
    Сетих се за едно предаване СПОКО. От много време май не върви обаче... Ако направите нещо подобно ще има интерес =).

Цитирай Първоначално написано от Scrat
    Сетих се за едно предаване СПОКО. От много време май не върви обаче... Ако направите нещо подобно ще има интерес =).
    предаването.беше.зле
    гледах.го.само.заради.Любо( ай.така.се.кааше.водещия).

Lucho,ако.има.разни.философщи и,теории,за,световете,жите ски.философии,
    абе.с.две.думи.философии.да. има,ще.го.следя.всеки.ден,да же.же.си.жъткам.със.слушалк те.в.ухо.с.тва.радио.

Хороскопа.го.избягвам.тъй.к ато.всичко.е.лъжа.

Ако.искаш.нещо.което.да.се.р адва.на.многоброен.слушате ски.интрес,комерсиалните.и деи
    едва.ли.ти.отбягват.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от CheriHool
    Цитирай Първоначално написано от Scrat
    предаването.беше.зле
    гледах.го.само.заради.Любо( ай.така.се.кааше.водещия).

Lucho,ако.има.разни.философщи и,теории,за,световете,жите ски.философии,
    абе.с.две.думи.философии.да. има,ще.го.следя.всеки.ден,да же.же.си.жъткам.със.слушалк те.в.ухо.с.тва.радио.

Хороскопа.го.избягвам.тъй.к ато.всичко.е.лъжа.

Ако.искаш.нещо.което.да.се.р адва.на.многоброен.слушате ски.интрес,комерсиалните.и деи
    едва.ли.ти.отбягват.
    Ми аз го бях гледал 3-4 пъти, но имаше добри попадения. А кво разбираш под философии - все пак ще е за тийнейджъри :Д?

Мега фен
    Добре. Получиха се доста интересни предложения. Ще се мисли по въпроса, иначе има основна идея предаването да е веднъж седмично и да се канят гости - всмисъл тийнейджъри които си говорят на различни теми, водещите имат въпроси и питат, заформя се дискусия и т.н. и т.н....

Град
    Варна...
    Добре. Получиха се доста интересни предложения. Ще се мисли по въпроса, иначе има основна идея предаването да е веднъж седмично и да се канят гости - всмисъл тийнейджъри които си говорят на различни теми, водещите имат въпроси и питат, заформя се дискусия и т.н. и т.н....
    Хмм... това ми заприлича малко на "Искрено и Лично" ама... Смисъл... примерно вместо да има гости тийнове, защо пък не те да са водещи и понякога да има гости, които са по-възрастни и може да се получи нещо шантаво... Ама и аз как го обясних само не е истина... А и не е ли много малко веднъж на седмицата :/

Мега фен
    Град
    Извън границите
    тройка на разсъмване трудно би била надмината

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Никой не се цели в тях

Град
    Варна...
    Те пък тия да са ми толкова тъпи вече не знам... в началото беше интересно, да... Ама те се осират ?с извинение/ тия хора.

Град
    Plovdiv
    Кофтито при тях е, че не са "тройка на свечеряване". Много рано ми идват =D.

Супер фен
    Град
    Своге

1. Какво би ви било интересно да чуете в едно тийнейджърско радиопредаване ?

2. Кой ден и час от седмицата точно вие ще отделите 2 часа да слушате тийнейдърско радиопредаване ?

3. Какви водещи на предаването желаете ? Всяка седмица - еднакви, или въртящ график всяка седмица различни ? Двама или един ? Момиче или момче/и двете/само момичета/само момчета ?

4. Каква информация желаете да получавате от това радиопредаване ? Повече любопитна, интимна, забавна, хумористична, информационна (седмичен хороскоп и др.)

1.Нещо свързано със субкултурите,т'ва би ми било най-интересно.Оставете любовните истории и драми на по заден план,банални са,досадни са.Днес всичко живо го интересува въпроса със субкултурите,това е актуално днес.

2.Всеки ден е удобно,може би към 13-14 часа.

3.Момче и момиче.Постоянни водещи.Когато са еднакви водещите с времето работата става по-лека.Водещите изграждат характера на предаването,тва е най-важното.Така и слушателя свиква и знае какво може да чуе,щото примерно днеска е един,утре ще е някой нонкьо,вдруги ден не се знае.

4.Информационна,ама не хороскопи и подобни пумии бе!И минутки за хумор,разбира се.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си