Хммм има едно момче, с което уж ходим да казвам уж понеже нещо ..... в смисъл до сега винаги като ходя с някое момче винаги сме се целували ( по усните) и предполагам ,че при всички е така , но при нас някаси не се получава и все пак 3 или 4 дена след като тръгнахме се пак той го направи .Е не баш кой зне кво в смисъл за има няма 2 секунди допря устни до мойте и това беше след което когато си тръгваше аз реших да му върна жеста и го прегърнах после се опитах да го целуна при което той наведе глава аз бях шокирана и леко даже се ядосах сякаш не искаше а псоел като говорихме за това той каза че досега не го бил правил и го било страх да не обърка нещо . Дадох му 2ри шанс и той в момента в който допря отново устни до мойте се опита да си набута езика в устата ми по много брутален начин при което аз се дръпнах .... От тогава нито той нито аз сме правили опити да ...... днес го целунах ,но той нищо ...постоянно се опитвам да му намекан че при положение че ходим е редно се пак нали ..... пък и не само аз и много хора му го казват , но той си знае неговата не мога да го разбера сериозно попитах го ако не иска нали да си каже , но той се казва аз не мога и затова и незнам си кво . Знам че темата ми е ужасно тъпа , но просто имах нужда да споделя това ако някои има някво мнение нека го изрази , но ако може само без глупави злобни и заядливи коментари не ми е до това сега .........