- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тежка тема: хубави женски крака vol.1
Вярвай в себе си
Виждал съм ти тялото, споко.
Айде довечера като легнеш и като останеш сама със себе си си помисли и спомни колко момчета те загледаха последните 1-2 дни заради хубавото ти тяло. (не броим обитаците, или момченцата 8 клас примерно, те на всичко скачат).
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И на другите вярвам, спокойно. Не мисля, че при ръст 170 см 53 кг са ЧААААК толкова много. Това, че на теб ти харесват САМО момичета по 40 килограма, си е твой проблем.
Едит: Цял ден бях по къси гащета. Като че ли момчетата не бягаха от мен, дори обратното. Защо ли?
Знам, че си ми виждал тялото. Дори аз не си го харесвам особено. Но в такива случаи чуждото мнение е също важно.![]()
Този път няма да се карам за картинките на Giva
Я сега ми кажете мили момиченца тия крачка горе от картинките на Giva колко са слаби (по-точно долната картинка)? Или може би анорексични? Или пък нещо си там.
Щото крачетата са перфектни. Това имам в предвид.
А гореспоменатите снимки, от които се започна всичко са мъ-ъничко по-обемни.
Затова говорим. И сега, ако кажете, че съм изперкал, и че тези крака не са хубави и момчетата имат друг вкус - то аз доволно ще се позасмея на начина ви на мислене и ще кажа само - жалко за вас.
Съжалявам за начина на изразяване - ама ей такива женски мнения за мъжкия начин на мислене ме побъркват.
Пичове - кои крачета харесват - тези на Адриана Лима или тези на Риана тумбестите (ама папарашките снимки из нета - не фотошопа)
Мисля да приключа. Вие избирате кои да сте и в кое общество да сте.
А като гледам снимките и начина на мислене на Bianca.. не е от най-вървежното.
Ами сега..
i don't care ;]
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Виждаме, че не те е грижа, relax.
Е, по интернета не мога да съм вървежна, sorry, buster.Не ми се отдава.
Казах ти кои да Не броиш
Щото само такива са около теб предвид възрастта ти.
170 на 53 е хубава мярка, не изопачавай думите ми.
Друг е въпроса каква е структурата на тялото нали.
Структурата също си казва думата, дам. Има хора с по-леки кости, има и такива с по-тежки.
И все пак мнението ми относно представите ти не се базира на постовете ти единствено в тая тема. Не знам дали си имаш приятелка, но ако имаш, е МНОГО вероятно да се комплексира и да стане анорексичка покрай теб...
Някой от тукашните потребители са гледали хубави женски крака,докато други са скачали със парашут от ръба на килима.
на мен повечет лично не ми харесаха в смисъл не е нужно само да са слаби и дълги ами и самата структура, която повечето момичета от снимките не притежават
но за да не изказвам само недоволство, 6те кача една и аз
http://www.prikachi.com/images.php?files/860862p.jpg
Твоите пък са най-гадните, какво ми разправяш ти?!
Не казвам, че моите са нещо особено, ама ти критикуваш прекалено рязко, като че ли имаш хубави крака.![]()
Ейййй ама сега ше почне тука женска злоба и завист.
"ама твоите са много криви маааа","твоите пък са най гадните пускани до сега".
Вие не се разбрахте,че обективното мнение е най добро в случая.Не вие да се карате помежду си,на коя са най хубави,на коя най криви и тем подобни.
пффф звучиш като в трети клас "твойте пък са най- гадните"Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
мога да те уверя, че крака, които са 109 см и нямат луфт м/у тях /като твоя/ и без да са дебели, изглеждат много по- добре![]()
П.П. Не знам защо така рязко ТИ реагираш, а не аз, защото не съм визирала никого конкретно, а просто изказвам мнение, което е резултат от по- завишени критерии, и ВСЕ ПАК НЕ СМЯТАМ ДА СЕ КАРАМ КАТО НЯКОЯ КИФЛА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА![]()
Нямам луфт, нормално е да има СЪВСЕМ малко разстояние между двете кълки.Първоначално написано от therichbitch
А ти нямаш, защото няма как да има луфт при такива кълки, знам ли...
![]()
СЕГА ЩЕ СЕ ОБИЖДАМЕ ЛИ, КВО СЕ ЗАЯЖДАШ КАТО МАЛКА ЗЛОБНА ПИКЛА САМО НЕ РАЗБРАХ, НЯМАМ ЛУФТ, ЗАЩОТО СА ПЕРФЕКТНО ПРАВИ, А НЕ СА РАЗКРИВЕНИ КАТО ТВОИТЕ , ЗНАМ ЛИ, ЗАТОВА ЩЕ ДА ЕПървоначално написано от Bianca
![]()
Криви ли ми нарече краката?Първоначално написано от therichbitch
Просто съм си изкривила позата на снимките, ама криви крака – абсурд.
Явно ще се обиждаме.
Нямах намерение да се намесвам ама ти се уля ... Вместо да пускаш критики за останалите и да твърдиш,че краката им били ужасни вземи си погледни стъпалатаПървоначално написано от therichbitch
По-груби стъпала,с по-неоформен педикюр (съдя по двата ти лакирани палеца,което също не е нормална гледка за момиче,което твърди,че има красиви крака ...) не бях виждала
Да ме извиняваш,но момчетата са по-добре от теб
...
П.П.Ти правиш ли разлика между "луфт,заради криви крака (което е доста смешно в случая)" и "луфт,заради ШИРОК ханш"?! ... Просто Бианка е прекалено слаба и за това има подобна форма на краката ... (май не си слушала много,много в часовете по биология)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
А и казах, че моите не са нещо особено, затова и не плюя по чуждите. Но ти ме предизвика с тъпото си изказване. Всяка жаба да си знае гьола.
От утре почвам сериозно с фитнеса...ще видите вие![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
109 см?!
![]()
![]()
![]()
ти до пъпа ли мериш...
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа, аз днес видях.Първоначално написано от Romance
Много готин задник.
![]()
mi ne, na 176 sm kolko iska6 da sa 50 sm ot zemqta liПървоначално написано от allergic
![]()
![]()
![]()
OMFG
Малко повече съм,и моите са многоооо дълги,и пак не са толкова.![]()
Ахх тиииПървоначално написано от Bianca
(ама нали ти казах за ц......а
)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Или за теб,че лъжеш![]()