- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тежка тема: хубави женски крака vol.1
ili za teb 4e ne moje6 da meri6 kato horata, mn dobre znam kak se merqt i kak merqt modelite, tva mi go kazaha,kogato hodeh na vizaj zatva taka sigurno se izkazvam za to4nata dyljina
ni6to li4no, ne se zaqjdah + tva otnosno edin ot po gornite postove- ne sym kritikuvala samo snimkite na momi4etata ot normalniq jivot ami i na tezi, koito bqha copy takiva na izvestni li4nodti, koito bez montajite sa leko po zle, meko kazano
Оф, докато зацепя...Първоначално написано от Romance
Спокойно, бее.
Всеки има, и аз имам, пий повече вода просто.
Не че това, че аз имам, трябва да е успокоение за теб, де.![]()
нищо лично,ама не ми харесватПървоначално написано от therichbitch
![]()
А всъщност по кво определяте едни крака дали са 'хубави'?
Аз не виждам какво и е на нейните-слаби са,дълги (предполагам) и прави...
Е, какво предполагаш? Сама си написа – 109 сантима.Първоначално написано от allergic
Кълките не ми харесват, sorry.
Тази със 109 см крака се пооля.По - висока съм от нея и краката ми за поне 10 см по - малко (а хич не са къси)..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
да,де,въпроса е дали е истина..
аз казах по-горе същото като Romance..
ми меря го от хълбока, така са ми казали, мериш ги различно сигурно от по- надолу, ако ги измеря и аз така няма да са 109 ама знам е оттам се мери по принцип, но при всички случаи са определено бая дългиПървоначално написано от Romance
о да да, знам , права си, аз го казах тва в един преден постПървоначално написано от Bianca
не съм казала такова нещо
Пък аз не знаех, че да те "заглеждат" е критерий за хубави крака.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Джаф-джаф-джаф.
Хвани едната - удари другата.
Biance - не мога да разбера защо коментираш всеки пост и изкарваш всички гадни, а твоите най-най.
И да имам си пр-ка и не е анорексичка и не тежи нито 200 кила, нито 40. Ти за батко си не се притеснявай
ДаРичБич наистина си има доста прави крака, няма нужда да ги наричате криви.. може да не са по вашия вкус, но не са криви то си личи.
Габси или там както си - а според теб заглеждането какъв критерий е.
И в крайна сметка караката са ви нужни за да ги харесваме повече ние, кво се прайш..
И по дяволите не говорим тук за кълки, а за целите крака.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ВЪОБЩЕ не съм коментирала всички, нито съм изкарала моите най-най. Просто да влезе, да наплюе всичко живо, пуснало снимка на краката си, и после да се изтърве с подобна снимка... Сори, брат.
на бианка краката са перфектни и дори може да се каже,че и завиждам за тях,защото моите са гадни.
не искам да пускам снимка,защото наистина нямам хубави крака,дебели и късички са,но ето нещо,за да не е спам:
http://i43.tinypic.com/e85m9y.jpg![]()
Разбира се, че е.Първоначално написано от GbSy
Кълките са една важна част от краката все пак. Не мислиш ли, че е грозно кълките да са като разпльокани торби с пясък, а надолу краката да продължават като на щъркел?!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Всъщност тя моите нарича криви, не ние нейните.![]()
(Говоря за therichbitch.)
четох ти и мнофо други постове, защо само се заяждаш това не рзбрах, навсякъде со контра, аз смао изказах мнение, ти започна да ме критикуваш, просто въпрос на вкус, не съм казала, че на всички са грозни, даже мога да изброя тези, на които ми харесаха, но твоите на мен не ми просто (което аз не бях споменала в 1я си пост за да почнеш веднага да се караш)Първоначално написано от Bianca
![]()
Ти не каза, че краката ми не ти харесват. Нарече ги криви, с луфт, разкривени и какви ли още не.Първоначално написано от therichbitch
Айде по-спокойно. И не те нападнах отначало, защото съм си мислела, че мнението е отправено към мен.Просто чуждите крака са по-хубави от твоите, поне на мен ми харесват повече. Оттам насетне ти намеси моите крака и ето докъде стигнахме.
всъщност аз казах, че на някоои не са ми харесали и после ти каза "твойте пък са най-гадните"Първоначално написано от Bianca
ако трябва да съм точна, а за да не съм голословна, само ще изброя на тези, които ми харесаха, но както казах другите -не, просто вкус:
http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc36841.jpg
http://i.actualno.com/club.bg/files/...197934f3af.jpg e za tiq qsno de, tva e jizel ako ne se luja
http://www.beauty.bg/content/pics//3906.pic
snimkata, koqto Joc pusna, mackata ima gotini kraka
na adraina lima
ot snimkite, koito Gossip Girl pusna-2ta
na ELiTyYy
snimkite koito Giva pusna
na Iria sy6to sa hubavi, maker 4e q napadnahte kolko bila neoformena, nalи 6te porasne momi4eto, kyv e problema
mcПървоначално написано от Bianca
mmm 1,70
![]()