.

Виж резултатите на анкетата: За или против метросексуалните

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

19 15,20%
  • Не е от значение (:

38 30,40%
  • Против !

68 54,40%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94
    Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)

Към момичетата! Относно метросексуалните момчета

Таа въпроса ми е такъв : Харесвате ли метросексуални момчета ? И какво е предимството според вас гаджето ви да е метросексуален

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    против съм уникално тъпо изглеждат ай пък се чудим момче или момиче е и съм твърдо против тоя разврат!

Времее да се обединим!

Град
    Пловдив
    мамицата им много ме дразнят
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Тва некъв нов тип пeдераcт ли е?
    Говнааааааааааа

Град
    Нещо такова

Хах, абсолютно. За мен метросексуален= фешън. Какъв мъж е това, като си обезкосмява краката, ръцете и гърдите, веждите са супер смешно оскубани и хич не подхождат на мъж, пък да не говорим, че повечето т.нар. "метросексуални" нямат и брада, а някакъв мъх. В лице не ми приличат на мъже, а на лапетии. Ако трябва да избирам мъж за себе си, то това би бил някой със силни ръце, космати, с набола брада, да излъчва сигурност и защита, а не някакъв пикльо с каскетче и ръце като вейки, обезкосмени тип "гол охлюв" и да се налага вместо той мен, аз него да пазя по нощите.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fritz
    да ... като ги вида такива нафуцани да се разкарват и да се направят на "големи" направо ми се присира
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Хах, абсолютно. За мен метросексуален= фешън. Какъв мъж е това, като си обезкосмява краката, ръцете и гърдите, веждите са супер смешно оскубани и хич не подхождат на мъж, пък да не говорим, че повечето т.нар. "метросексуални" нямат и брада, а някакъв мъх. В лице не ми приличат на мъже, а на лапетии. Ако трябва да избирам мъж за себе си, то това би бил някой със силни ръце, космати, с набола брада, да излъчва сигурност и защита, а не някакъв пикльо с каскетче и ръце като вейки, обезкосмени тип "гол охлюв" и да се налага вместо той мен, аз него да пазя по нощите.
    Това последното определено ме нарадва . Но лошото е че почти всички прото - мутреси ( момичета правежи и тн. ) го мислят за яко , еми като го мислят за яко да станат лесбийки ве ?!

^ Те такива кифли са толкова изкуствени, че просто няма смисъл да се коментира. Всеки с вкуса си. Просто стоиш далеч от такива глезли и си намираш нормално момиче.

Е Д И Т *

Забравих да напиша предимствата да си имаш един такъв мамин сладък у дома: хубавото е, че и да ми свърши пудрата- той винаги има! Загубя ли си гланца- той винаги има! Изгоря ли си розовата блузка с ютията- да, той има и даже сме с един размер разлика! Свършат ли ми тампоните през нощта няма да ходя до денонощната аптека, защото да!- той има!

Град
    Пловдив
    лондър педи !
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Скоро ходих да гледам един театър , казваше се Бърдак , с участието на Асен Блатежки , Неве , Маца и други . Накрая завърши с едни думи който ще ми останат в главата . "Защо мъжете станахме такива ?! Защо в стремежа си да бъдем мъже за жени , ставаме жени ?! Защо светът е такъв че всеки мъж трябва да е жена ?! Кой ни направи такива големи п*тки в този свят ?! Направиха ни същите п*тки каквито ставаме и ние , всяка жена която иска "мъжът" и да бъде жена е такава . Силният пол се превръща в слаб , а слабият , мачка силния , мачка , мачка и пак мачка докато не остане само слаб пол !!!" . Ако тя гостува някъде жестоко ви препоръчвам да я гледате , много е добра и е много смислена !
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Подкрепи със снимков мат'рял, че си толкова хубава, колкото твърдиш, иначе не вярвам! Смятам, че профилът е фейк и човекът за него и женствен чекиджия, мечтаещ за един хубав метросексуален отзад!

Град
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    лондър педи !
    ццц ае прост като не ти харесват кфо прайш в темата
    щото хубавите момичета ги харесваме тях..не такива като теб! ако си ядосан си за тва си е е твай проблем!
    Слушай ко !!! Предполагам ти си поредната шматка която не знае какво иска . Аз мога да ти кажа че няма защо да се ядосваш на някой за това че си шматка (: ако имаш нещо да ми кажеш можеш и на лично , можеш и тук (: Ако обичаш някой ще ти пука ли дали има по малко косми от теб или не ?!

Супер фен Аватара на Shia
    Ако полага грижи за лицето си-да премахне пъпките си,ако е сериозно акне и най-много да си бръсне подмишниците.
    Да използва парфюм,да премахва начупените си нокти
    не искам,като ме гали да ми разранява кожата.

Иначе е лошо да се полагат чак толкова грижи.

Град
    Paradise
    Оф, тия са ужасни. Ако исках момиче щях да стана лесбийка. Голяма изгъ.зица е тоя стил

Град
    Подкрепи със снимков мат'рял, че си толкова хубава, колкото твърдиш, иначе не вярвам! Смятам, че профилът е фейк и човекът за него и женствен чекиджия, мечтаещ за един хубав метросексуален отзад!
    мислиш ли че съм длъжна да ти пращам снимки и да ти доказвам дали съм истинка харесвай си космати тва си е твой проблем аз имам др вкус!
    Еми да а твой си е проблема че харесваш по - големи п*тки от теб (:

Град
    Цитирай Първоначално написано от Thunder01
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    лондър педи !
    ццц ае прост като не ти харесват кфо прайш в темата
    щото хубавите момичета ги харесваме тях..не такива като теб! ако си ядосан си за тва си е е твай проблем!
    Слушай ко !!! Предполагам ти си поредната шматка която не знае какво иска . Аз мога да ти кажа че няма защо да се ядосваш на някой за това че си шматка (: ако имаш нещо да ми кажеш можеш и на лично , можеш и тук (: Ако обичаш някой ще ти пука ли дали има по малко косми от теб или не ?!
    не съм казала че харесвам неокосмени! хубава прическа и от модерните сега дрехи е достатъчно. Ако тва е педалско-ок! ти си ходи старомоден
    Хах Old School RuLZ

Град
    Пловдив
    не им завиждам ... не това трябва да бъде представата за един мъж. Както по горе казаха те трябва да защитават приятелките си, а не те тях...естествено всеки трябва да се поддържа и да изглежда добре ... но не да изпада в такива подробности
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Всеки е такъв каквъвто е , ако не бъдеш себе си кой ще бъдеш ?! измислен идол ?!

кво е метеросексуален

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Tова ли е хубаво бе дами ?? Супер сексапил и мъжественост !!!
    Понеже съм дал ПРОТИВ,ето и аргументите/педерасите ми !

Е?Имам и още,но нека пръдлите дет смятат тея педали за хора да си кажат мнението.

офф има някаква нова мода,
    която се корени във криворазбрания смисъл на термина "метросексуален"
    това са фешънчетата или по-точно
    16-годишни момченца приличащи на застаряващи траверси

грозно е,
    защото погрешно интерпретират модните тенденции

Град
    In the middle of Nowhere
    На мен не ми пречат..Живуркам си и без тях
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Респект!
    пссст..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    ^ Те такива кифли са толкова изкуствени, че просто няма смисъл да се коментира. Всеки с вкуса си. Просто стоиш далеч от такива глезли и си намираш нормално момиче.

Е Д И Т *

Забравих да напиша предимствата да си имаш един такъв мамин сладък у дома: хубавото е, че и да ми свърши пудрата- той винаги има! Загубя ли си гланца- той винаги има! Изгоря ли си розовата блузка с ютията- да, той има и даже сме с един размер разлика! Свършат ли ми тампоните през нощта няма да ходя до денонощната аптека, защото да!- той има!
    Смятай - че ти си като шперплат в рокля щом се разминавате само по един размер...Ква жена си ти бе квазимодо...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си