- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата! Относно метросексуалните момчета
Таа въпроса ми е такъв : Харесвате ли метросексуални момчета ? И какво е предимството според вас гаджето ви да е метросексуален
мамицата им много ме дразнят![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Тва некъв нов тип пeдераcт ли е?
Говнааааааааааа
Хах, абсолютно. За мен метросексуален= фешън. Какъв мъж е това, като си обезкосмява краката, ръцете и гърдите, веждите са супер смешно оскубани и хич не подхождат на мъж, пък да не говорим, че повечето т.нар. "метросексуални" нямат и брада, а някакъв мъх. В лице не ми приличат на мъже, а на лапетии. Ако трябва да избирам мъж за себе си, то това би бил някой със силни ръце, космати, с набола брада, да излъчва сигурност и защита, а не някакъв пикльо с каскетче и ръце като вейки, обезкосмени тип "гол охлюв" и да се налага вместо той мен, аз него да пазя по нощите.Тва некъв нов тип пeдераcт ли е?![]()
да ... като ги вида такива нафуцани да се разкарват и да се направят на "големи" направо ми се присираПървоначално написано от Fritz
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Това последното определено ме нарадва . Но лошото е че почти всички прото - мутреси ( момичета правежи и тн. ) го мислят за яко , еми като го мислят за яко да станат лесбийки ве ?!Първоначално написано от mArMaLaDkA
^ Те такива кифли са толкова изкуствени, че просто няма смисъл да се коментира. Всеки с вкуса си. Просто стоиш далеч от такива глезли и си намираш нормално момиче.
Е Д И Т *
Забравих да напиша предимствата да си имаш един такъв мамин сладък у дома: хубавото е, че и да ми свърши пудрата- той винаги има! Загубя ли си гланца- той винаги има! Изгоря ли си розовата блузка с ютията- да, той има и даже сме с един размер разлика! Свършат ли ми тампоните през нощта няма да ходя до денонощната аптека, защото да!- той има!
лондър педи !
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Скоро ходих да гледам един театър , казваше се Бърдак , с участието на Асен Блатежки , Неве , Маца и други . Накрая завърши с едни думи който ще ми останат в главата . "Защо мъжете станахме такива ?! Защо в стремежа си да бъдем мъже за жени , ставаме жени ?! Защо светът е такъв че всеки мъж трябва да е жена ?! Кой ни направи такива големи п*тки в този свят ?! Направиха ни същите п*тки каквито ставаме и ние , всяка жена която иска "мъжът" и да бъде жена е такава . Силният пол се превръща в слаб , а слабият , мачка силния , мачка , мачка и пак мачка докато не остане само слаб пол !!!" . Ако тя гостува някъде жестоко ви препоръчвам да я гледате , много е добра и е много смислена !
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Подкрепи със снимков мат'рял, че си толкова хубава, колкото твърдиш, иначе не вярвам! Смятам, че профилът е фейк и човекът за него и женствен чекиджия, мечтаещ за един хубав метросексуален отзад!
Слушай ко !!! Предполагам ти си поредната шматка която не знае какво иска . Аз мога да ти кажа че няма защо да се ядосваш на някой за това че си шматка (: ако имаш нещо да ми кажеш можеш и на лично , можеш и тук (: Ако обичаш някой ще ти пука ли дали има по малко косми от теб или не ?!Първоначално написано от schoolgirl
Ако полага грижи за лицето си-да премахне пъпките си,ако е сериозно акне и най-много да си бръсне подмишниците.
Да използва парфюм,да премахва начупените си нокти
не искам,като ме гали да ми разранява кожата.
Иначе е лошо да се полагат чак толкова грижи.
Оф, тия са ужасни. Ако исках момиче щях да стана лесбийка. Голяма изгъ.зица е тоя стил![]()
Еми да а твой си е проблема че харесваш по - големи п*тки от теб (:Първоначално написано от schoolgirl
Хах Old School RuLZПървоначално написано от schoolgirl
не им завиждам ... не това трябва да бъде представата за един мъж. Както по горе казаха те трябва да защитават приятелките си, а не те тях...естествено всеки трябва да се поддържа и да изглежда добре ... но не да изпада в такива подробности
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Всеки е такъв каквъвто е , ако не бъдеш себе си кой ще бъдеш ?! измислен идол ?!
кво е метеросексуален![]()
![]()
![]()
Tова ли е хубаво бе дами ?? Супер сексапил и мъжественост !!!
Понеже съм дал ПРОТИВ,ето и аргументите/педерасите ми !
Е?Имам и още,но нека пръдлите дет смятат тея педали за хора да си кажат мнението.
офф има някаква нова мода,
която се корени във криворазбрания смисъл на термина "метросексуален"
това са фешънчетата или по-точно
16-годишни момченца приличащи на застаряващи траверси
грозно е,
защото погрешно интерпретират модните тенденции
На мен не ми пречат..Живуркам си и без тях![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Респект!Първоначално написано от mArMaLaDkA
пссст..
Смятай - че ти си като шперплат в рокля щом се разминавате само по един размер...Ква жена си ти бе квазимодо...Първоначално написано от mArMaLaDkA
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев