- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата! Относно метросексуалните момчета
Ми кой те знае и ти каква си кифла,та ги харесваш.Готина прическа,модните дрешки от Армани (от базара),очилата за по 10 кинта,грозни кецки и якенценценца...Уоу,лъха на сексапил.Първоначално написано от schoolgirl
Това са комплексирани МОМЧЕНЦА,които не могат да блеснат с акъл,нито със знание,нито с каквото и да било други и се гримосват по 100 часа за да заприличат на нещо.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
аааа за Tokio Hotel-ите ли питатемани ги тия ... мъже
к'ви мъже бе хахахахаххахахха
метросексуални, бабин'та им ... живи педали. Сигуно единственото дето ги кара да излизат с момичета е щот да могат да научат повече неща за епилация, обезкосмяване, гримиране, маникюри, педикюри и подобни ... после като научат всички женски "тайни" минават на другия бряг
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Ми приятелят ми не е задръстен,и да-ходи на театър,все пак е студент в НАТФИЗ.А и ми е приятно човека,с които съм да има нещо повече от хубава муцуна.![]()
Хубавото е че и доста момичета и момчета мислят по правилния начин ( против ) , наистина вече трябва да се намерят малко по - нормални момчета , а не логлиовци . А пък за театъра , какво лошо има ако е смислени с добри артисти ?!
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
Първоначално написано от BlindedAngel
Беше образно казано, но както и да е. Джафкай си там и се мисли за интересен.
бляк...
тънки вежди , оскубани повече от на някоя фолкдива...
да си обезкосмяват краката тва не ми пречи...
но мазните причесчици...прилепналите , чисто женски панталонки + розова блузка тип мистър Барби![]()
тва момче ли е или травестит...
кое момиче ще иска гадже с което да се конкурират( сигурно фешънчетата привличат повече мъжко внимание от момичетата)
Бегайте с тея смешки...нямам думи![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Офф Тея момченца имат някфо криворазбрано мнение за добър външен вид. Да е с ръчичка колкото моята, да е с краченца колкото моите, да си оправвя косата повече време от мен.. тфа е прекалено. Не искам да бъда с пу*ка до себе си, и както някои каза по нагоре да го пазя вместо тои мен. Разликата между тия малки пиклиовци и е едно високо, едро, с големи ръце и стегнато коремче момче, е от тук до луната... не останаха мъже еиии... отврат...![]()
![]()
![]()
"Въй, въй, въй, чета и не вярвам на ушите си бе!!!!". Преди няколко дни стоиме си ние в уни-то и с колегите обсъждахме еднин човек (да човек казвам защото 15 минути спорихме момче ли е момиче ли е). В крайна сметка дойдоха разни негови приятелчета и свахнахме, че е момче. WTF ????? Приблизително 20 годишен за брада не е и чувал какво е. нито 1 косъм по тялото (беше с няква розова кретенска прилепнала ризка и панталонки тип чарлстон)имаше фон дю-тен гланц за устни(макар, че гланца не е няква критерия все пак служи за предпазване от напукани устни) напудрен О.О с очила дето му закриваха 80% от лицето и с прическа тип "на коня опашката" и това чудовище ви харесва ? И кво като излезе от банята след като се е изкъпал и "омг ти па кой си бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
???????? За момичетата фиешънки пък е "ооомг крокодил. Ама нали бях миличко. Аааа и говори!!!!"
Както винаги БлиндедЕйнджъл пак не схванал - мармаладка имаше в предвид, че момчето е 50 кила и носи женски дрешки дебил !
Ненормалника, кой ти каза па на тебе дебил такъв, че като някой стой вкъщи и зубри и не е стъпвал в дискотека задължително загубеняк бе ? Кво като влезеш в дискотека и вече си някакъв Господ ли ? Ти и в дискотека да си ходил и в кръчма и в квото загубеняк си бил в момента си и винаги ще бъдеш. Е ти като те гледам как пишеш и колко си "акълест" сигурно си "некъв" "турбо гъзар,а?". А някой беше казал, че готините момичета ходят с фиешъни, ела виж приятелката ми и после пак ще си говориме. Не не съм фиешън !!!! Те дори и травеститите не са толкова нагримирани и натуфрени колко "метросексуалните".
Със здраве !
Боже накъде отива тоя свят...Те половината момчета по-женствени от момичетата ше станат...
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
Това ме уби просто.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
По темата-супер противни са ми такива.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
тихо,че и ти ставаш за представител на обектите на темата...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
И стига дава за пример театъра като нещо,правещо те загубеняк... страшно се излагаш![]()
Че защо да не харесваме момчета с нещо в главите си бе?
но виж.. на теб няма как да ти се обясни.. ти не разбираш тънката граница между нещата.Все пак ще се опитам да ти го кажа много просто - Ученето и забавлението(за което не смятам само дискотеки, барове и секс) не си пречат ни най-малко...стига да знаеш как да ги съчетаваш
![]()
Но тъй като ти си безкрайно далеч от проумяването му...живей си смешния ВИП лайф
и толкоз. Аз не те спирам,че да ми се дразниш на всяко мнение
То си е мое.
Първоначално написано от Extremescream
за каква хубава муцуна говориш????
имаш ли представа за какво става въпрос...
не дали е красив или грозен,
а за мъже (силно казано), чиято цел е да са по-женствени от самите нас
А ти чела ли си по какъв повод написах това,че да коментираш?Първоначално написано от HichNeMiPuka
Аз нямам нищо против тези момчета, обаче имам една позната с такъв приятел и ми е много странно, че веждите им са едни и същи![]()
Някак си ми е странно, особено ако се гримират и ходят по маникюристи и такива работи, иначе за останалото не е чак толкова зле.
ПС: Нищо лично, признавам правото на избор на всеки човек, подкрепям и хомосексуалните, просто аз такова момче не бих си хванала, държа на мъжествеността.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Не знаех че на фешаните им викат меросексуални или там каквото беше
Егати смотаните са тея дева маму не с всеки ден момчетата избуначват тотално
Вчера гледам един от даскало с обеца на веждата и със същите вежди като една съученичка много е зле отстрани
![]()
Аз съм за,но в умерени количества!Бих казала,че понякога даже ме привличат повече от типа момчета,които харесвам .. Нямам нищо против момчетата,колкото по-поддържано,толкова по-добре .. Пък и разни хора,разни идеали,колкото и да се говори,че е педалско и т.н. на доста голяма част от момичетата им харесва ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Не е от значение![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Момчета, защо трябва да засягате пак кой колко пари има, това е толкова грозно, толкова повърхностно, направо ми се гади като някой почне с тези комплексарски истории кой как се облича
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive