.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Секс с любов или любов със секс ?

Видя ми се интересно в началото на сайта, тъй че ха сега да видим

първото

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Любов със любов и след това секс (;
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Секса е висш израз на любов, но само "секс" не израз на нищо, тоест секс без чувства, само от физическо привличане не е нищо.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

а секс без любов къде е?

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    а секс без любов къде е?
    В отпуск по болест
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Секс с любов
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Секса е висш израз на любов, но само "секс" не израз на нищо, тоест секс без чувства, само от физическо привличане не е нищо.
    хаха секса е плътско удоволствие ... в много случаи секса с непознат е къде къде по вълнуващ и доставя по голямо удоволствие ... естествено с кадърен/на партньор/ка
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    хаха секса е плътско удоволствие ... в много случаи секса с непознат е къде къде по вълнуващ и доставя по голямо удоволствие ... естествено с кадърен/на партньор/ка
    Смееш се не смееш, доста си далече от истината, че секса е само плътско удоволствие. Това не е вярно иначе нямаше да се различаваме от животните, ако секса беше само плътско удоволствие. Секса е и душевно удоволствие и това му е по-важната част, в една друга тема бях споменал, че природата си знае работата. Тъй като човека е надарен с разум и може и да не избере да прави секс, природата го е надарила със способността да усеща удоволствие по време на секс, докато при животните няма удоволствие, те го правят инстинктивно с цел продължаване на вида. Както имаше една мисъл след съвокупление животните са тъжни. Така че хайде да не си говорим за това какво бил секса. Темата е много обширна, а повечето хора нямат голям опит в тази област (тук нямам предвид пози, секс партньори и кой колко пъти го е правил, а това, че повечето хора си нямат много представа какво наистина е секса отвъд неговото чисто физическа роля, дори и аз нямам пълната представа, но се стремя все повече да запълвам тази празнина), така че какво повече да се каже.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Според мен зависи на какъв зор си..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    любов любов любов и после секс-ване от бликаща любов

Любов със секс.

Само секс и малко любов след време омръзва и в крайна сметка търсиш любов със секс
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    плътско удоволствие специално за секса означава един шибан голям оргазъм ... какво ще кажеш, че да се ръгате и да се гледате влюбено ще ти достави по голямо удоволствие отколкото някоя дива кака да те язди
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Бой,ебанье с подфръганье и скубанье под мишниците!
    Говнааааааааааа

Не се опитвай да лъскаш и да четеш едновременно в този късен летен час, че четеш между редовете така

За няколко пъти - да.
    Но аз наблегнах, че *след време... и т.н. по друг начин ще мислиш.

То временното плътско всеки го знае кое е по-добре, не учи стария на йебън :P
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Мързи ме да пиша така че ще сложа само едно : +1 xD

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Много ясно че първото,единственото нещо,което би ми доставило удоволствие е да бъда с човека,когото обичам не просто с някой срещнат...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Любовта е страхотно чувство... съпроводено със секс е невероятно!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    а секс без любов къде е?
    На околовръстното

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Любовта е страхотно чувство... съпроводено със секс е невероятно!
    to4no taka

Град
    In the middle of nowhere
    Любов със секс !
    Другото е изкривено понятие
    Come out, come out wherever you are...

Ако няма любов няма и секс.Секса емного важен за мен и не мога да си го представя да не е с човека,който обичам.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Добре де попринцип съм глупав ама заглавието на темата не значи ли едно и също ? о.О ?? Не че нещо ама не трябва ли да е "секс с любов или секс без любов"???? А иначе да друго като секса с чувства няма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си