.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Стрии при слаб човек

Здравейте, сметнах, че не е коректно да присламча моят проблем към проблема, изказан от друго момиче преди мен. И така, проблемът, вечният - стриите.

На 18 години съм - завършваща. По принцип си ги имам от 3 години - по 2 линии отстрани на бедрата, към кокалчетата - винаги съразмерни. Но откак училището ме натисна да изпълнявам срокове и да умирам по нощите да уча, стриите и целулитът се засилиха. Не съм дебела - 44, 45 кила съм. Но през последната година стигнах 48 при височина 168 - не е много, но всичкото се бухна в краката при явно застоялия ми начин на живот. Всичко ок, но последните 2 седмици заради изпити и недояждане, отслабнах с 4 кила и от 48 станах пак 44. И ето, стриите се пявиха като мрачен известител за несъвършенствата.

По принцип четох, че в началото са червени и така нататъка, но при мен не е така - появяват се като изпъкнали венички и стават веднага бели. Много ми е неприятно, че заради тези умрели 2 седмици проблемът ми се задълбочи до толкова, че да се чудя стриите ли да гоня или целулита. :<

Та, въпросът ми е, може ли да ми препоръчате нещо ефикасно за тази моя борба? За сега се мажа с някакво бебешко олио да е омазнено, но се притеснявам, че със всеки ден се увеличават...или пък бъркам целулита със стриите /= още повече, че както казах моите са някак подути...Ако тръгна да ям много, няма ли отново от рязката промяна да се увеличат? Да спортувам ли...какво да правя, вече не знам.

В смисъл, не мога да преглътна, че съм клиощава, пък с целулит и проклети стрии...някак си необяснимо ми е.

Мерси за вниманието.

Град
    в света на приключенията ..
    когато човек е много слаб също се появяват стриите
    не само като е пълен
    консултирай се с дерматолог за подходящ продукт с който да ги премахнеш
    успех!

Също така стриите се появават при рязко отслабваме или рязко надебеляване . Все пак кожата се разтяга . И какво от това че имаш стрии ? Аз имам на 2те рамена по близо 1 педия 3-4 стрии и е супер якото е такова

Супер фен Аватара на gabi_94
    оф аз пък се чудя защо имам стрии на гърдите, нито съм отслабвала рязко или напълнявала, откакто се помня съм с нормално телосложение - 54кг., 1.70 Не се махат вече две, три години и супер ме дразнят, не са много, само две червени линийки
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Една моя приятелка използваше от кремовете на Avon против стрии ии за някъде месец, даже по-малко се махнаха. А относно това защо ги имаш, те не се появяват само при отслабване.
    airplanes..

Стриите се появяват в следствие на разтягане на кожата от рязко отслабване или надебеляване,а не в зависимост дали си дебел или слаб.Ако все още са лилави можеш по-лесно да се справиш с тях като използваш кремове за стрии.Но ако са вече белезникави най-ефикасни мисля,че са лазерните процедури!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    оф аз пък се чудя защо имам стрии на гърдите, нито съм отслабвала рязко или напълнявала, откакто се помня съм с нормално телосложение - 54кг., 1.70 Не се махат вече две, три години и супер ме дразнят, не са много, само две червени линийки

Това,че килограмите и ръста са ти стояли еднакви не значи,че гърдите ти не са се развивали,така ,че не се чуди!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си