- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спасете коте!
lelq mi vidqla deca pred bloka da dy6at ky4ence.dojalqlo i skarala im se i go pribrala.pasporti glyposti nqma no nz dali my e bila i dali my bie injekcii.ta tq go zanese na selo i tam baba mi si go gleda.samo 4e to ne e yli4no a edno bqlo i ne mnogo golqmo ta zatova si go gleda kato doma6no a za dvora si ima edin zvqr. ta tva ky4ence go ima moje bi ot 15 godini i mn si se obi4at[tq e lelq na dqdo mi ne mi e to4no baba i xodq rqdko tam a i to vse me lae] no e jivo i zdravo.a na selo ky4eto i kotkite mi ne sa vijdali ni injekciq ni ni6to.ky4eto qde qrma i kokali,kotkata xlqb i kot nameri [xv1rlqm i i mesce pod masata
] i se radvat na d1lgoletie.dori i dvete mi kotki tam se svanaxa v kapan i 1 godina im vise6e po ednata lapa i nz na ko vob6te se krepe6e i kokali i myskyli nav1n bqa ama baba mi ne6te i da 4ye za veterinar 6tot ne i pyka mn mn za kotkite.no sled godina nqk1de nito na ednata nito na drygata i ima6e ne6to si4ki kokalaci si se pribraxa obratno i si zazdravq se edno ne e bilo.
smqtam 4e prekalenoto iznejvane na jivotnite vodi do tva 4e ot nai malkoto ymirat [obi4am si gi mnogo i bix gi glezila ama baba mi na selo ne6te i da 4ye za veterinar ili kote6ka/ky4e6ka xrana.ne 4e ne mi pyka za tqx]
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.