.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Бръснене на крака (към момичетата)

Момичета , аз съм момче и не си бръсна краката та мисълта ми е има ли за вас някакво значение и като цяло за или против бръсненето на краката при момчетата

Re: Бръснене на крака (към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Момичета , аз съм момче и не си бръсна краката та мисълта ми е има ли за вас някакво значение и като цяло за или против бръсненето на краката при момчетата
    против, по-добре да е с косми

на мен ми изглежда женствено мъж с бръснати крака
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

нали , и аз така мисля но момчетата в моя град тея фешанчета мисля че ме разбираш ме мислят за старомоден и било нехигиенично и затова искахд а разбера какво мислят момичетата за това моля и др мнения

Против съм мъже да се обезкосмяват по ръцете, краката и гърдите.

Град
    Maina Town
    Честно казано зависи. Аз лично предпочитам мъж който си маха космите навсякъде, но за краката не е болка за умиране

Град
    In the middle of nowhere
    Аз не съм нито против, нито за. Според мен е въпрос на личен избор, който всеки сам прави.
    Така както ти се чувстваш по-добре, така бъди
    Come out, come out wherever you are...

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    нали , и аз така мисля но момчетата в моя град тея фешанчета мисля че ме разбираш ме мислят за старомоден и било нехигиенично и затова искахд а разбера какво мислят момичетата за това моля и др мнения
    и кво му е по-хигиеничното, ако се къпеш редовно няма проблем да си с косми
    мен твърдо не ме кефят момченца с гладки крака, а съм момиче оО

има и други нормални като мен, спокойно
    трябва да съм луда да харесвам някой с гладки крака
    да не говорим че е по-гнусно даже като почнат да растат и са някакви малки и наболи и противни

а мъж с обръснати гърди е още по-смешна картинка, особено като почнат да набождат

ако си твърде космат /нещо, в което се съмнявам/ можеш леко да ги взимаш с ножичка, но да ги бръснеш, wtf?

виж, ако притесненията (комплекси бих казала :Р) не ти дават мира, обръсни се, но не е нужно да се обезличаваш и да робуваш на мненеито на безмозъчната тълпа, за да си и ти "вървежен"
    да го духат метросексуалните гейчета и момичетата, които не желаят мъже до себе си, ами някви по-нежни от тях
    откъдето и да го погледнеш е смешно

бъди себе си
    на доста момичета не са им проблем космите по краката

д'еа 21 век, всичко се изпедерастява ;D

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На мен ми е все тая дали гаджето ми ще е с или без косми
    Не мисля,че бръсненето при момчетата е гейско ... Е естествено ако е някой хърбав с зле изразен прасец ще е наистина педалско,но ако е някой с готини крака - няма лошо Също така има момчета с татоси по краката (най-вече отстрани на прасеца) - при тях пък е много грозно и смешно ако са с косми
    Абеее като цяло ми е все тая
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

аз също съм против за краката ...все пак сте мъже, нали ......виждала съм момчета, които след бръсненето са решили да си ги пуснат или просто от мързел са ги оставили и е мн грозна гледка хаха

jghgh напълно съм съгласен с теб . Що се отнася до комплека нее не ми е комплекс ако беше досега да съм се окастрил не са ми много космите но се виждат и за нежните обръснати момченца било смешмо ми ок смешно да е

Град
    Русе
    Сега зависи ако тренираш някакъв спорт, ходиш на фитнес ала-бала ще е хубаво да си обезкосмен, но иначе съм против, струва ми се малко женствено
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

аз лично се епилирам, не знам, по - хигиенично е и ми е по - удобно, пък и изглежда по - добре. От чисто естетическа гледна точка като ида на морето и отдолу се виждат избуяли черни космарлаци някак си изглежда лошо.

Скайп - dark_elf2

Имам въпрос и моля предишната потребителка да не го приема за заяждане. А защо, когато едно момче ходи на фитнес трябва да си маха космите? Защото мисля, че имаш предвид включително и гърдите. Та защо? Да няма космите да му скриват мускулите или какво?

HouseMusicBoy,
    не им обръщай внимание на тия охлюви. Смешно е да имат по-гладки крака от на жена. И на мен ми е смешно, когато ги видя с женски очила и нацупени устни, ама не се опитвам да си налагам мнението сред обществото им.

mArMaLaDkA и преди съм забелязвал изказванията ти и мога само да кажа едно БРАВО дано повече момичета мислят трзво като тебе ;; ToniStoraro незнам защо мислиш че изглеждаш лошо за това че си момче ли ?!?! и кажи ми преди 10 год мъжете като са ходили на плаж не са ли имали приятелки ?!?! Лошо ли са изглеждали

Град
    Русе
    Ами...този, който държи на тялото си трябва да е обезкосмен (говоря за тези, които ходят на фитнес или тренират нещо), особено пък ако е заформил някой мускул, а пък по-голямата част от жените със сигурност харесват обезкосмените мъже...

ако си момче е по-добре да си с косми. иначе ще си много женствен.(поне според мен)

Цитирай Първоначално написано от ANEw
    Ами...този, който държи на тялото си трябва да е обезкосмен (говоря за тези, които ходят на фитнес или тренират нещо), особено пък ако е заформил някой мускул, а пък по-голямата част от жените със сигурност харесват обезкосмените мъже...
    не съм съгласен с тебе , но нека попитаме момичетата , МОМИЧЕТА така ли е ???

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    аз преди мн харесвах момчета които си обезкосмяват краката,но това беше преди 2 години някъде.Сега ми е все едно,кой както си иска

Мега фен Аватара на teenems
    попринцип ми е все тая . ни ми пука ,ама малко ми е неприятно като видя някво момче с гъсти косми като на вълк . малко смешно ли незнам . един от моя клас си ги епилира даже ,а на друг са му като на вълк . незнам повече ми харесва обезкосмени ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Русе
    Говоря за тези, които тренират О.о

Цитирай Първоначално написано от ANEw
    Говоря за тези, които тренират О.о
    ок грешката е моя sorry

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз исках да попитам (мисля че това ще помогне и на автора) Много ли боли да си махаш космите на оаня работа с епилатор,защтото до сега не съм пробвал с епилатор мисля че прекалено много ще боли...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аз исках да попитам (мисля че това ще помогне и на автора) Много ли боли да си махаш космите на оаня работа с епилатор,защтото до сега не съм пробвал с епилатор мисля че прекалено много ще боли...
    абе пич темата е за крака ама така и така си написал абеее пич взимаш бикчето и за 5 мин си готов с епилатор ... се пак тжа е деликатно място ноо моля ви вече по темата

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    да, ПРЕКАЛЕНО много ще боли. наистина не пробвай.

jghgh пак сме на 1 мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си