- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене на крака (към момичетата)
Ам да сори...Имаше една тема където едно момче питаше за бръсненето и ги обърках темитеПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
--------------------------------------------------------
Добре бе, защо трябва да е обезкосмен? Какво значи "да се поддържа"? Какви са тея ограничения? "Ходиш ли на фитнес- обезкосмяваш всичко". Космите не са хигиенични и трябва да се махат в слабините и подмишниците, защото задържат миризми, най-просто казано. Не виждам на ръцете, краката и гърдите обаче какво биха пречили.
Пак питам- космите ще му скрият мускулите ли? Ако ще и най-рунтавия на света, мускулите му пак ще изпъкнат, ако има такива.особено пък ако е заформил някой мускул
По-голяма част от жените харесват и онези пичове, които яко зобат химия във фитнеса и им се хвалят с мускулестите тела, но после знаем какво става, когато спрат да пият по шепа хапчета за закуска, обяд и вечеря, нали? Казвам го, защото момичетата харесващи обезкосмени, харесват и онея напомпаничките, с малко по-оскубаните вежди, които носят и сини, зелени лещи и т.на пък по-голямата част от жените със сигурност харесват обезкосмените мъже...
ПАК ЩЕ КАЖА ЧЕ ГОВОРЯ САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ТРЕНИРАТ, И ТАКА ИМ Е ПО-КОМФОРТНО ... w/r изказах си мнението, не искам да се заяджам с никой...
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
az sa brysna s nadjaka
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
уааау колко си остроумен/остроумнаПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф наистина всички се изпедалчиха маму стара.. момчетата от класа ми без едно всички се бръснати от тези които го правят днес М. вика ''Их много са ми гладички крачката'' - като същевременно ги докосва, а И. му отговаря ''Завиждам ти.. моите боцкат'' - и той си ги докосва
Ако някой си помисли, че се ебавам лъже се точно така си говорят почти всеки ден - с какво си ги правят и т.н. А до темата не ги пипай въобще. Много е женствено
![]()
![]()
Зависи колко е космато момчето,ама попринцип съм против....![]()
+1 oбаче предпочитам да ги махат на гърдите примерно ... както и под мишницитеПървоначално написано от JenataNaShefa
смисал не да е съсвем перфектно,но да не е и гора някаква..
краката обаче ми е се тая
и аз имам приятели ,които си бръснат краката и не ми изглеждаше никак "гейско". Всеки с вкуса си все пак
![]()
да се обезкосмя по гърдите и краката ли![]()
![]()
![]()
![]()
да не съм гей беее хаха ако мъжете земем да се обезкосмим навсякъде то жените ни дали биха разли4или с кой си лягат
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
лично за мен тва е пълна простотия да се бръснат където и да е било по тялото освен брадата разбирасе...ама и с малко брада са си sexy ...
на сам претенциозна ама за тялото... НЕ мясат ми на гейове...
косматите мъже са сладки ... (ама в норма де... )
П.П: Верно ако земете да се бръснете нема ви различим..![]()
Твърдо против.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Значи,аз лично обичам обезкосмени мъже,но не гладко обръснати ,ами малко по-безгрижно такова да има пак косъмчета..![]()
ако някой разбра нещо ..
Summer (h)
abe ne si brasni krakata be badi maj ostavigi fe6an4etata da si govorat ko to iskat te ako znaqt kolko sa sme6ni otstrani nemoe gi ponasam takiva
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Момче съм и съм против типа "гол охлюв"чара на мъжа е в космите,но естествено всичко зависи от начина на окосмяването,мойте са руси и не мисля че са проблем ...
Първоначално написано от MarkKnight
чара наистина е там прав си. не мисля, че каквото и да е окосмяването треа да се бръснеш и т.н... е се пак си е мое мнение и не секи си пада по космати мъже като мен...![]()
+1Първоначално написано от JenataNaShefa
![]()
+1Първоначално написано от monincetyyy
![]()
+1Първоначално написано от JenataNaShefa
Против съм.
Не ми харесва момче/мъж с боцкащи крака![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Друго нещо си е момчето да има космати пръстци и големи обрали бицепси.Не се обезкосмявай.На мене лично бръснати не ми харесват.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love