.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Голям фен Аватара на GerYy

Re: Бръснене на крака (към момичетата)

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Момичета , аз съм момче и не си бръсна краката та мисълта ми е има ли за вас някакво значение и като цяло за или против бръсненето на краката при момчетата
    против, по-добре да е с косми

на мен ми изглежда женствено мъж с бръснати крака
    ЗА!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аз исках да попитам (мисля че това ще помогне и на автора) Много ли боли да си махаш космите на оаня работа с епилатор,защтото до сега не съм пробвал с епилатор мисля че прекалено много ще боли...
    абе пич темата е за крака ама така и така си написал абеее пич взимаш бикчето и за 5 мин си готов с епилатор ... се пак тжа е деликатно място ноо моля ви вече по темата
    Ам да сори...Имаше една тема където едно момче питаше за бръсненето и ги обърках темите

--------------------------------------------------------

Добре бе, защо трябва да е обезкосмен? Какво значи "да се поддържа"? Какви са тея ограничения? "Ходиш ли на фитнес- обезкосмяваш всичко". Космите не са хигиенични и трябва да се махат в слабините и подмишниците, защото задържат миризми, най-просто казано. Не виждам на ръцете, краката и гърдите обаче какво биха пречили.

особено пък ако е заформил някой мускул
    Пак питам- космите ще му скрият мускулите ли? Ако ще и най-рунтавия на света, мускулите му пак ще изпъкнат, ако има такива.

а пък по-голямата част от жените със сигурност харесват обезкосмените мъже...
    По-голяма част от жените харесват и онези пичове, които яко зобат химия във фитнеса и им се хвалят с мускулестите тела, но после знаем какво става, когато спрат да пият по шепа хапчета за закуска, обяд и вечеря, нали? Казвам го, защото момичетата харесващи обезкосмени, харесват и онея напомпаничките, с малко по-оскубаните вежди, които носят и сини, зелени лещи и т.н

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Добре бе, защо трябва да е обезкосмен? Какво значи "да се поддържа"? Какви са тея ограничения? "Ходиш ли на фитнес- обезкосмяваш всичко". Космите не са хигиенични и трябва да се махат в слабините и подмишниците, защото задържат миризми, най-просто казано. Не виждам на ръцете, краката и гърдите обаче какво биха пречили.

особено пък ако е заформил някой мускул
    Пак питам- космите ще му скрият мускулите ли? Ако ще и най-рунтавия на света, мускулите му пак ще изпъкнат, ако има такива.

а пък по-голямата част от жените със сигурност харесват обезкосмените мъже...
    По-голяма част от жените харесват и онези пичове, които яко зобат химия във фитнеса и им се хвалят с мускулестите тела, но после знаем какво става, когато спрат да пият по шепа хапчета за закуска, обяд и вечеря, нали? Казвам го, защото момичетата харесващи обезкосмени, харесват и онея напомпаничките, с малко по-оскубаните вежди, които носят и сини, зелени лещи и т.н
    =D> =D> =D>

Град
    Русе
    ПАК ЩЕ КАЖА ЧЕ ГОВОРЯ САМО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ТРЕНИРАТ, И ТАКА ИМ Е ПО-КОМФОРТНО ... w/r изказах си мнението, не искам да се заяджам с никой...
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

az sa brysna s nadjaka
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    az sa brysna s nadjaka
    уааау колко си остроумен/остроумна

айде де други мнения няма ли

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Оф наистина всички се изпедалчиха маму стара.. момчетата от класа ми без едно всички се бръснат и от тези които го правят днес М. вика ''Их много са ми гладички крачката'' - като същевременно ги докосва, а И. му отговаря ''Завиждам ти.. моите боцкат'' - и той си ги докосва Ако някой си помисли, че се ебавам лъже се точно така си говорят почти всеки ден - с какво си ги правят и т.н. А до темата не ги пипай въобще. Много е женствено

Зависи колко е космато момчето,ама попринцип съм против....

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от JenataNaShefa
    Аз не съм нито против, нито за. Според мен е въпрос на личен избор, който всеки сам прави.
    Така както ти се чувстваш по-добре, така бъди
    +1 oбаче предпочитам да ги махат на гърдите примерно ... както и под мишниците смисал не да е съсвем перфектно,но да не е и гора някаква.. краката обаче ми е се тая и аз имам приятели ,които си бръснат краката и не ми изглеждаше никак "гейско". Всеки с вкуса си все пак

да се обезкосмя по гърдите и краката ли да не съм гей беее хаха ако мъжете земем да се обезкосмим навсякъде то жените ни дали биха разли4или с кой си лягат
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

лично за мен тва е пълна простотия да се бръснат където и да е било по тялото освен брадата разбирасе... ама и с малко брада са си sexy ... на сам претенциозна ама за тялото... НЕ мясат ми на гейове...
    косматите мъже са сладки ... (ама в норма де... )

П.П: Верно ако земете да се бръснете нема ви различим..

Твърдо против.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Значи,аз лично обичам обезкосмени мъже,но не гладко обръснати ,ами малко по-безгрижно такова да има пак косъмчета.. ако някой разбра нещо ..
    Summer (h)

Повече от фен Аватара на brusa
    abe ne si brasni krakata be badi maj ostavigi fe6an4etata da si govorat ko to iskat te ako znaqt kolko sa sme6ni otstrani nemoe gi ponasam takiva
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Момче съм и съм против типа "гол охлюв" чара на мъжа е в космите,но естествено всичко зависи от начина на окосмяването,мойте са руси и не мисля че са проблем ...

Против
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Момче съм и съм против типа "гол охлюв" чара на мъжа е в космите,но естествено всичко зависи от начина на окосмяването,мойте са руси и не мисля че са проблем ...

чара наистина е там прав си. не мисля, че каквото и да е окосмяването треа да се бръснеш и т.н... е се пак си е мое мнение и не секи си пада по космати мъже като мен...

чула жаба че се кове кон.. и тя дигнала крак .. според мен не слушай какво ти говорят тези момченца.. все пак всеки си преценява

Аз не съм нито против, нито за. Според мен е въпрос на личен избор, който всеки сам прави.
    +1

Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Честно казано зависи. Аз лично предпочитам мъж който си маха космите навсякъде, но за краката не е болка за умиране
    +1

+1

Против съм.
    Не ми харесва момче/мъж с боцкащи крака
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Друго нещо си е момчето да има космати пръстци и големи обрали бицепси.Не се обезкосмявай.На мене лично бръснати не ми харесват.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си