- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля помогнете,важно е!
Извинявам се за темата ако не и е тук мястото ама незнам къде другаде да я постна. Искам да попитам някой дали знае дали трябва да имам 18 години за да си наема хотелска стая... ? Цената не е важна,само годините ме притесняват и се чудя дали трябва да си пълнолетен за да отседнеш в даден хотел примерно?
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Мисля, че не.Зависи от хората, на които попаднеш.Аз имам приятел, който миналото лято без проблем си взе стая в Царево, а беше на 15.По принцип май нямат право да ти дадат, защото нали според новите закони нямаш право да оставаш без родителски надзор/опълномощено лице след 23 часа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
да така е съгласен съм с теб,но говоря не за стая на морето,там може да се намери много лесно,питам за хотел в град.... не съм на 15.... на 17 съм,ама 5 месеца не ми достигат до пълнолетие![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Нямаш право да оставаш без родителски надзор ако нямаш 12... и не е само след 23 часа, а попринцип.Първоначално написано от AnIcHkAtA
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако отидеш в някой по-луксозен хотел и изглеждаш по-малък, сигурно ще ти искат лична карта.
Помоли някой по-голям да дойде с теб.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
По принцип не може. Обаче не всички ги спазват тези принципи, така че...пробваш.