- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как бяхте на бала си
Нищо не ми хареса.
А тигрово за бал.. ужаст
BillyTallan донякъде ми харесва, ама е много незабележително черна.. става и като за вечерно заведение..
някои попадения на Инчето ми харесват![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
o,0 http://prikachi.com/files/856191u.jpg 0,o
уникат !![]()
1vata... (inlove)Първоначално написано от InnchetO
![]()
Оххх първата![]()
Може и третата, ама е вече тривиална![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Наистина първата е страшна!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Само да ми дойде балаа![]()
Никоя от роклите не ми направи голямо впечатление , едва ли не да се влюбя в нея . Нямаше такава просто . Не казвам , че са грозни или нещо такова , но просто нищо наистина интересно![]()
Третата е уникална.Отдавна искам такава.Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
^ Дам, и на мен нищо не ми хареса. Имам странен вкус и видях много малко момичета на бала на моето даскало, чиито рокли да ми харесват. За сметка на това пък бяха уникални. <3
и на мен много ми харесва!Първоначално написано от allergic
баловете на мои приятели са днес и утре и ще постна снимки в други ден
![]()
Абе, не мога да разбера..Много хубави момичета(и тези от темата и попринцип),а роклите...ми не че нещо,ама хич не ми харесват.Да,всеки си има вкус,обаче... Като се замисля за моя бал,по-скоро бих облякла роклята,с която бях на бала на братовчед ми,отколкото тези,които видях на момичетата тази година..Нито една рокля не ми направи впечатление.![]()
моят беше снощиснимки още не съм получила, искам паааааааааааааак !!!
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Искам да видя роклята, с която си била на бала на братовчед си.![]()
Ето:Първоначално написано от Bianca
http://i41.tinypic.com/fu5hrk.jpg
ПП:Презрамките са с камъчета,сори че не е много добре снимката,но с това разполагам.![]()
ПП2:Не е нещо особено,но аз го предпочитам пред всички тези чаршафи,т.нар. бални рокли тази година.
не споко аз винаги съм така бъркам буквите на клавиатурата съжелявамПървоначално написано от splendour
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Жестока ее! Иска и аз.Първоначално написано от Izzy_
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Мерси.Амии хващаш самолета за Рим и я имаш.Първоначално написано от Snuffles
![]()
Мс.Първоначално написано от lipstik
![]()
искаммм снимки от бала на мъничка ... : )![]()
На мен балът ми е тази вечер.
Това е от изпращането.
billytalent и mynichka ... супееер сте!!!![]()
![]()
![]()
По темата: Ми аз щях да съм на един бал ... ама не бях...а за роклята ми ... ми ще си седи още в дрешника да събира прах...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Izzy_ , роклятата ти е много красива![]()
Роклята е страхотна и е супер сексиПървоначално написано от Izzy_
![]()
НО Не е точно за бал..![]()